Şimdi Ara

Kapalı İnternete Fatura Kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET Mayıs ayında borcundan dolayı kapattığı internete sanki kullanabiliyormuşum gibi fatura kesiyor.Ekonomik olarak durumum da pek iyi sayılmaz.Şu an 500 TL gibi bir rakam isteniyor benden.Ne yapmalıyım arkadaşlar?Tüketici hakem heyetine falan başvursam kazanma ihtimalim var mı?

İnternetin borçdan dolayı kesilmiş ama hizmet alıyorsun sayar ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crab84 -- 25 Kasım 2013; 21:51:25 >
    İŞLEMCİ AMD FX X6 6300 3,5GHZ 14MB | ANAKART MSI 970A-G46 DDR3 2133MHZ | RAM CORSAIR 4GB VALUE DDR3 1333MHZ CL9 | HARD DİSK Seagate 320 GB 7200RPM |PSU AEROCOol STRIKEX-X 80+ BRONZ POWER SUPPLY 600W
  • İyi de madem öyle internet hizmetini kapatmasınlar o zaman.Kapattıkları internete nasıl fatura kesiliyor?Bu durumda nasıl ben hizmet almış oluyorum?Hizmet demek sadece IP vermek mi?

Bölgendeki Hakem heyetine git yada ara konuş bakalım neden kesiliyormuş bu fatura
    İŞLEMCİ AMD FX X6 6300 3,5GHZ 14MB | ANAKART MSI 970A-G46 DDR3 2133MHZ | RAM CORSAIR 4GB VALUE DDR3 1333MHZ CL9 | HARD DİSK Seagate 320 GB 7200RPM |PSU AEROCOol STRIKEX-X 80+ BRONZ POWER SUPPLY 600W
  • Daha önce aradım verdikleri cevap "İnternet hizmeti kapansa bile fatura kesilmeye devam eder."Neden diye sordum mu da cevap veremiyorlar.Kıvırıp duruyorlar.En iyisi hakem heyetine başvurmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crab84

evet zor birşey degil durumunu anlat zaten sendne yana olurlar.

Yardımın için sağol.En kısa sürede başvuracağım.Sonucu buraya eklerim.
    İyi olur diğer arkadaşlar içinde Yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizyildizi345

TTNET Mayıs ayında borcundan dolayı kapattığı internete sanki kullanabiliyormuşum gibi fatura kesiyor.Ekonomik olarak durumum da pek iyi sayılmaz.Şu an 500 TL gibi bir rakam isteniyor benden.Ne yapmalıyım arkadaşlar?Tüketici hakem heyetine falan başvursam kazanma ihtimalim var mı?

İptal mi kapatma mı? Dondurma mı? Ödenmemiş borçtan dolayı mı sadece?

Biraz daha detay veriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: denizyildizi345

TTNET Mayıs ayında borcundan dolayı kapattığı internete sanki kullanabiliyormuşum gibi fatura kesiyor.Ekonomik olarak durumum da pek iyi sayılmaz.Şu an 500 TL gibi bir rakam isteniyor benden.Ne yapmalıyım arkadaşlar?Tüketici hakem heyetine falan başvursam kazanma ihtimalim var mı?

İptal mi kapatma mı? Dondurma mı? Ödenmemiş borçtan dolayı mı sadece?

Biraz daha detay veriniz.

Ödenmemiş borç.
  • Hakem heyetine gitmeden mutlaka aboneliğinizi sonlandırın. Vermedikleri hizmet için para alamasalar da faturaların bir kısmı abonelikten kaynaklanan sabit ücretler ki aboneliğinizi sonlandırmazsanız bu kısmı istemeye hakları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archaic

Hakem heyetine gitmeden mutlaka aboneliğinizi sonlandırın. Vermedikleri hizmet için para alamasalar da faturaların bir kısmı abonelikten kaynaklanan sabit ücretler ki aboneliğinizi sonlandırmazsanız bu kısmı istemeye hakları var.

İnternet iptal formunda şöyle bir ibare var:
    ...varsa henüz ödenmemiş fatura borçlarımı...ödeyeceğimi...kabul,beyan ve taahhüt ederim.
    Bunu imzalarsam ödemeyi kendim kabul etmiş olmaz mıyım?
  • Belirsiz ibraname veya taahhütler geçerli değildir. Örneğin varsa borcumu ödeyeceğim taahhüdü zaten anlamlı değildir. Ancak .... TL.sı borcum olduğunu kabul ediyorum, bu borcumu ödeyeceğim şeklinde taahhüt geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archaic

Belirsiz ibraname veya taahhütler geçerli değildir. Örneğin varsa borcumu ödeyeceğim taahhüdü zaten anlamlı değildir. Ancak .... TL.sı borcum olduğunu kabul ediyorum, bu borcumu ödeyeceğim şeklinde taahhüt geçerlidir.

Peki teşekkür ederim.

benim sorum da bunla aynı ama bir farkla.

Mesela kesti interneti üstünden 5 ay geçti faturam oldu 560 tl. Buraya kadar her faturanın kesildiğine dair mesaj geldiğinde bildiğiniz gibi şöyle diyordu "birikmiş borcunuz şu şu şudur, en kısa sürede ödeyiniz."

ama bu son faturada "borcunuz şu şu şudur, en kısa sürede ödemezseniz ADLİ SÜREÇ başlatılacaktır."

e tamam adli süreç başlicak dedikten sonra artık fatura kesmeyi bırakıp beni avukata falan vermesi gerekmiyor mu? Ben mi yanılıyorum?

Daha önce Turksat kablonet vardı, adli süreç başlicak dedikten kısa bi süre sonra avukata verildim ama fatura yazmadılar, avukat masrafı yazıldı.

Ancak burda durum farklı, bu 560'ın üstüne bi fatura daha kesmişler 5-6 gün evvel. Üstelik o faturanın mesajını bile atmadılar. Ne yapmalıyım arkadaşlar? Bu yaptıklarına hakları var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.