Şimdi Ara

kapak değişirse garanti iptal olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cep telefonunun kapağı değişirse garanti bozulur mu örnek l700 olabilir ve ya 6300 karar sizin cevaplarınızı bekliyorum kasa değil yanlış olmasın sadece kapak

8 Çekirdek İşlemci (1,6 GHz Dört Çekirdek + 1,2 GHz Dört Çekirdek) | 2 Gb Ram | Exynos 5 Octa 5410 | HSDPA 42.2 Mbps | Android 4.2.2 Jelly Bean | 2.600 Mah Li-Ion Battery | MicroSd
    5 Inc Full HD Super Amoled Display | 1920 x 1080 Çözünürlük | 441 PPI Pixel Rate | 16 Million Colors | Corning Gorilla Glass 3 | 13 Mp Camera | Advanced Level Sensor's
  • cevabın için teşekkürler ama bilen başka arkadaşlar yok mu ona göre kapak alıcam
  • Garantili bir cihaza, sadece orijinal kapak takıldığında ve bu değişimi yetkili servis yaptığı zaman garantisi bozulmaz.

Ancak yetkili servis dışında takılan bir kapak (orijinal ya da yan sanayi olsun) garantiyi bozar...
    PS3 120GB PSN:shamanmuratcan
  • 6300 ın kapaklarını kim serviste değiştiriyor ki
  • ama değiştirirken bir şey olursa
  • kasayı değiştirmeyeceğim ki sadece ön kapak değişecek bu nasıl garantiyi bozar zaten çabuk çizilen bir telefon bu bence bozmaması lazım sonuçta telefonun içini açmıyoruz değil mi şu konuya hala yanıt bulamadım var mı baska bılen arkadas

Orijinalden alıntı: 78erhan78

kasayı değiştirmeyeceğim ki sadece ön kapak değişecek bu nasıl garantiyi bozar zaten çabuk çizilen bir telefon bu bence bozmaması lazım sonuçta telefonun içini açmıyoruz değil mi şu konuya hala yanıt bulamadım var mı baska bılen arkadas

Konunuza çoktan yanıt buldunuz.

Çünkü thedeparted ile birlikte verdiğimiz yanıtlar işinize gelmedi / hoşunuza gitmedi / mantığınıza uymadı diye yanlış yanıt değiller; benimki teknik serviste bu gerekçe ile garanti kapsamı dışında bırakılmış eski bir cihazımdan edindiğim deneyimle verdiğim ve gerçeği yansıtan doğru bir yanıt, bu yüzden de thedeparted'ın yanıtının doğruluğunu teyid edebilirim.

Aldığınız cevap hala içinize sinmediyse yetkili bir teknik servisi veya müşteri hizmetlerini arayıp sormakta serbestsiniz.

• Ben de garantisi bozuluyor diye biliyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.