Bildirim
kapak değişirse garanti iptal olur mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bildiğim kadarıyla iptal olmuyor
_____________________________ Samsung Galaxy S4 Kullanıcıları Kulübü8 Çekirdek İşlemci (1,6 GHz Dört Çekirdek + 1,2 GHz Dört Çekirdek) | 2 Gb Ram | Exynos 5 Octa 5410 | HSDPA 42.2 Mbps | Android 4.2.2 Jelly Bean | 2.600 Mah Li-Ion Battery | MicroSd5 Inc Full HD Super Amoled Display | 1920 x 1080 Çözünürlük | 441 PPI Pixel Rate | 16 Million Colors | Corning Gorilla Glass 3 | 13 Mp Camera | Advanced Level Sensor's -
cevabın için teşekkürler ama bilen başka arkadaşlar yok mu ona göre kapak alıcam _____________________________ İmzamız karşıdakine verdiğimiz güvende saklıdır. -
Kapak değişimi esnasında cihazınıza zarar gelirse, kapak orjinal değilse ve zarar veren servis yetkili değilse "yetkisiz müdahale" gerekçesi ile cihazınız garanti kapsamı dışında bırakılabilinir. _____________________________ I am a geek. | Anlayamıyordum, Anlayamıyorum ve Anlayamayacağım! | Flickr Fotoğraf Galerim
OS-101 | Mobil İşletim Sistemleri Rehberi | Symbian & S60 Rehberi | Dokunmatik Cihazlar & Tercih Rehberi
Teknik & Detaylı Anlatımlarım | M o b i l B e k c i s i . c o m | Nokia Cihazlar için Fotoğraf Çekim Rehberi
Önemli Nokia Konuları, Anlatımları, Rehberleri ve Bölüm Konu İndeksi / LÜTFEN bakmadan yeni konu açmayın!
Rica etmek için ayrı bir mesaj atmayı lüzumsuz buluyorum, teşekkürünüze cevap alamazsanız lütfen yanlış anlamayın. -
Garantili bir cihaza, sadece orijinal kapak takıldığında ve bu değişimi yetkili servis yaptığı zaman garantisi bozulmaz.
Ancak yetkili servis dışında takılan bir kapak (orijinal ya da yan sanayi olsun) garantiyi bozar..._____________________________ -
bence orjinal yerde orjinal olarak değiştir _____________________________ -
6300 ın kapaklarını kim serviste değiştiriyor ki _____________________________ İmzamız karşıdakine verdiğimiz güvende saklıdır. -
ama değiştirirken bir şey olursa
_____________________________ -
kasayı değiştirmeyeceğim ki sadece ön kapak değişecek bu nasıl garantiyi bozar zaten çabuk çizilen bir telefon bu bence bozmaması lazım sonuçta telefonun içini açmıyoruz değil mi şu konuya hala yanıt bulamadım var mı baska bılen arkadas _____________________________ İmzamız karşıdakine verdiğimiz güvende saklıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
kasayı değiştirmeyeceğim ki sadece ön kapak değişecek bu nasıl garantiyi bozar zaten çabuk çizilen bir telefon bu bence bozmaması lazım sonuçta telefonun içini açmıyoruz değil mi şu konuya hala yanıt bulamadım var mı baska bılen arkadas
Konunuza çoktan yanıt buldunuz.
Çünkü thedeparted ile birlikte verdiğimiz yanıtlar işinize gelmedi / hoşunuza gitmedi / mantığınıza uymadı diye yanlış yanıt değiller; benimki teknik serviste bu gerekçe ile garanti kapsamı dışında bırakılmış eski bir cihazımdan edindiğim deneyimle verdiğim ve gerçeği yansıtan doğru bir yanıt, bu yüzden de thedeparted'ın yanıtının doğruluğunu teyid edebilirim.
Aldığınız cevap hala içinize sinmediyse yetkili bir teknik servisi veya müşteri hizmetlerini arayıp sormakta serbestsiniz._____________________________ I am a geek. | Anlayamıyordum, Anlayamıyorum ve Anlayamayacağım! | Flickr Fotoğraf Galerim
OS-101 | Mobil İşletim Sistemleri Rehberi | Symbian & S60 Rehberi | Dokunmatik Cihazlar & Tercih Rehberi
Teknik & Detaylı Anlatımlarım | M o b i l B e k c i s i . c o m | Nokia Cihazlar için Fotoğraf Çekim Rehberi
Önemli Nokia Konuları, Anlatımları, Rehberleri ve Bölüm Konu İndeksi / LÜTFEN bakmadan yeni konu açmayın!
Rica etmek için ayrı bir mesaj atmayı lüzumsuz buluyorum, teşekkürünüze cevap alamazsanız lütfen yanlış anlamayın.
-
Ben de garantisi bozuluyor diye biliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı