Şimdi Ara

Kanz Bebek Bezi 29.90 Yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kanz marka bebek bezi 1 numara 40 adet 29.90 tl


    https://www.trendyol.com/sr?wc=1363&wb=805&mid=119175&prc=0-30


    ihtiyacı olan bakabilir ürünü kullandım gayet kaliteli sızdırma gibi sorunlar olmuyor.




  • Bebek bezinide Alman arabalariyla kiyaslayanlari gorduk ya.. Neyse ben genede aciklayayim. 1 numara bez kullanan bebe nerdeyse günde 6-10 arasi bez degistirir. Kullandigin bez nekadar kaliteli olursa olsun maksimum birkac saat sonra pislenmis sekilde copte olacak. Ayrica Sleepy cok kisa sürede kalitesini kanitlamis bircok anne babanin tercih ettigi oldukca kaliteli bir bez markasi. Marka takintisindan beze firsat vermeyenlerin kuru elestrilerini kenara birakip herkesin denemesinde fayda var.

  • Numaralara göre baktım. Adet fiyatı olarak piyasa üzeri.
  • 6 numara sleepy bezleri 55 kurusa stokladik. 1 numara bezin bu fiyata satilmasini nasil sicak gordunuz?
  • Çok pahalı hemde 1 numara 35 40 kuruş normal fiyat molfix

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alman kalitesinin farkı gitmişler sleepyle kıyaslıyorlar hey allahım yaa sleepy tofaş kanz wolsvagen

  • mrkndr05 M kullanıcısına yanıt
    Tok kaka sesimi geliyor
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl? Nasıl olur böyle bi şey? 😭
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrkndr05

    alman kalitesinin farkı gitmişler sleepyle kıyaslıyorlar hey allahım yaa sleepy tofaş kanz wolsvagen

    Bebek bezinide Alman arabalariyla kiyaslayanlari gorduk ya.. Neyse ben genede aciklayayim. 1 numara bez kullanan bebe nerdeyse günde 6-10 arasi bez degistirir. Kullandigin bez nekadar kaliteli olursa olsun maksimum birkac saat sonra pislenmis sekilde copte olacak. Ayrica Sleepy cok kisa sürede kalitesini kanitlamis bircok anne babanin tercih ettigi oldukca kaliteli bir bez markasi. Marka takintisindan beze firsat vermeyenlerin kuru elestrilerini kenara birakip herkesin denemesinde fayda var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: everwake8891

    Hocam nasıl? Nasıl olur böyle bi şey? 😭

    Sleepy`nin 5 ve 6 numarali 80 ve 100 luk paketleri 60-70 arasi satiliyor. Trendyolun kupon dagittigi donemlerde bu fiyatlarin uzerine bide kupon indirimleri uygulaniyordu. Mesela 60 liralik 100 luk paketi 50/25 kuponla almak gibi. Daha dun Trendyolda 150/50 kupon uygulamasi vardi mesela. Boyle doneme denk gelince yuksek numaralardan 8-10 paket stoklamak seklinde maliyet boyle dusuyor :)

  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Denk getirmeyi beceremiyorum heral. 5+ bezi 0,9un altına alamadım henüz. Nasip.
  • mrkndr05 M kullanıcısına yanıt

    Kanzı uyduruk bir firma üretiyor. Alman olan sadece ismi. Ama sleepy de rezil bir bez bizim bebeği mahvetti ve birçok bebekte de aynı sorunlara yol açtığını okudum,duydum. Yani kıyasa gerek yok. Kanzı kullanmadık ama Alman değil onu biliyorum. Prima premiumdan şaşmam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sleepy'den sikayet varsa primadan da var her firmadan var kimisine sleepy iyi gidiyor kimisinde pişik yapiyor biz sleepy kullaniyoruz gayet memnunuz bazisi da var hic memnun değil. Fiyatina gore sleepy gayet başarili bence son zamanlarda natural serisiyle cok iyiler
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt

    Hocam senin mantıkla bende kupon var kanz bebek bezi 35 kuruşa geliyor. Hem de 5 numara. 1 numaralar ise 22 kuruşa geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt

    Sleepy naylon gibi birşey ya. Bio naturalini de kullandık. Resmen ben pişik yapacağım diye bağırıyor bez. Kalın çok. Siz memnunsanız devam edin. Sıkıntı yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebekte pişik olayı da aylara göre çok fark ediyor hocam.

    biz artık ilk Premium ile başlayıp 2-3 aydan sonra aktif bebek prima sonra da molfix e geçiyoruz. çocuk büyüdükçe cildi de kalınlaşıyor, pişik olma ihtimali azalıyor. 6 aydan sonra taşırmasın yeter diyoruz bezi.


    civil de şu an 3 numara 30 lu prima günlük rahatlık diye bişey var 18 liraya, tane fiyatı 60 kuruşa geliyor ama şeffaf poşete koymuşlar insanın kalite algısını zedeliyor resmen. yine de denemek için bir paket aldım. konu açma gereği duymadım ama uygun gibi geldi, 2-3 aylık bebeği olanlar deneyebilir.


    ayrıca Kanz ve Kraft diye geçen alman malı algısıyla satan markaların ikisi de yerli diye biliyorum.

  • Kakanın içindeki maddeler ciltte reaksiyon oluşturunca pişik meydana gelir. Pişik olayını çözmenin kesin çözümü kakadan sonra popoyu yıkamaktır. Hatta her gün bebeğe banyo yaptırın...

    Bebek bezinden en fazla beklediğim şey idrarı kendi içerisinde tutmasıdır. Bu yüzden geceleri daha kaliteli bez kullanıyorum gündüzleri de ucuz bezler kullanıyorum...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.