Şimdi Ara

KANTİN PAKETİ Avealılarla 1 TL’ye tam 2000 dakika (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
67.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Taraftar hatları katılamıyor çok kötü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuBa60

    quote:

    Orijinalden alıntı: okttay

    İlla 2000 lik kantin paketini almak gerekiyor mu? Sadece 300dk ve 1gb net alınabiliyor mu?

    İstediğini ayrı ayrı alabiliyorsun

    hocam kantin paketi alanlara 9 tl 300 dk diyoremin misiniz ? eğer dediğiniz gibiyse süper
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yafess_

    quote:

    Orijinalden alıntı: MuBa60

    quote:

    Orijinalden alıntı: okttay

    İlla 2000 lik kantin paketini almak gerekiyor mu? Sadece 300dk ve 1gb net alınabiliyor mu?

    İstediğini ayrı ayrı alabiliyorsun

    hocam kantin paketi alanlara 9 tl 300 dk diyoremin misiniz ? eğer dediğiniz gibiyse süper

    300 dk yı 9 tl yi almak için önce 9 tl lik kantin paketini almak şart. kantin paketini almadan hiçbir paketini alamıyorsunuz. yani 300 dk her yönenin maliyeti 18 tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heryerde -- 5 Mayıs 2012; 22:02:38 >
  • bu olmadı işte yahu. ah avea ah avea
  • Ben kantine gectim diyelim gecmem icin ne gerekiyor ve gecince kantin+1gb ikisi nekadar olacak ayda
  • arkadaşlar katılabilmek için numara taşıma şartı mı gerekiyor ?

    mevcut kullanıcılar yararlanamıyor mu ?
  • Bir de bizim mobil öğrenci var 30 yükleyince avea içi 1000 dk veriyor, şimdi bunu alırsak mobil öğrenciden çıkmış oluyor muyuz?
  • Her Yöne Genç Paket mi karlı yoksa bu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

    Bir de bizim mobil öğrenci var 30 yükleyince avea içi 1000 dk veriyor, şimdi bunu alırsak mobil öğrenciden çıkmış oluyor muyuz?

    çıkmış olmuyorsun. tarife değişmiyor. bu sadece ek paket gibi bir şey. bir de mobil öğrenci tarife içi 1000 dk veriyor. avea içi değil.
  • Ben 3000 SMS yapmak istiyordum fakat bunun için önce kantin paketi satın almak gerekliymiş ben de aldım ve 9 TL buna gitti. Daha sonra 3000 SMS yapmak istedim bunun için de 9,5 Tl istedi. Ben sadece 3000 SMS i istiyorum,her ay 20 TL mi yüklemem gerekicek,hem paket hem de 3000 SMS için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: effect68

    Her Yöne Genç Paket mi karlı yoksa bu mu?

    sms yetiyorsa genç paket taçsız kral
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekmekarasi

    arkadaşlar katılabilmek için numara taşıma şartı mı gerekiyor ?

    mevcut kullanıcılar yararlanamıyor mu ?

    yararlanabilirisin . şart şurt yok
  • quote:

    Kantin Paketi Arkadaşını Getir Facebook Kampanyası Koşulları
    Avea Kantin Paketi Arkadaşını Getir Facebook Kampanyası (“Kampanya”) 18-25 yas arası faturasız hatta sahip Avea Aboneleri’ne açıktır. Kampanya’ya Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. çalışanları, Avea bayileri; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde Ödül almaya hak kazanamazlar.
    Kampanya 3 Mayıs 2012 tarihinde başlayıp, 31 Mayıs 2012 tarihinde sona erecektir. AVEA’nın Kampanya başlangıç ve bitiş tarihlerinde önceden duyurmak suretiyle değişiklik yapma hakkı mevcuttur.
    Katılımcılar Kampanya’yahttps://apps.facebook.com/avea-kantin/ sayfasında yer alan “Avea Kantin” Uygulaması (“Uygulama”) üzerinden katılabilirler. Katılımcıların Kampanya boyunca aktif Facebook hesabı olması gerekmektedir.
    Katılımcılar, davet ettikleri arkadaşları numarasını Avea’ya taşıdığı takdirde her bir numarasını Avea’ya taşıyan arkadaşları için –diğer şartları da taşımak kaydıyla- 1 puan kazanacaktır.
    Katılımcının puan kazanabilmesi için, davet edilen kişinin daha önce başka Avea Kantin Uygulaması üyesi tarafından davet edilmemiş olması, numarasını Avea’ya taşıyan kişinin Avea Kantin Uygulaması’nda cep telefonu ve şifresini girerek başarılı bir şekilde Uygulama'ya katılması şartı aranmaktadır
    Kampanya’ya arkadaş davet etmek ücretsizdir.
    Arkadaşlarını davet ederek 10 arkadaşının numarasını Avea’ya taşımasını ve Avea Kantin Uygulaması’na katılmasını sağlayan ilk 50 katılımcı Samsung Galaxy Mini (“Ödül”) kazanacaktır.
    Kampanya’ya katılan ve şartları taşıyan her Abone işbu Kampanya kapsamında tek Ödül kazanabilir. Birden fazla kere Ödül almaya hak kazanan abone sadece tek Ödül alabilecektir.
    Ödül kazanan Katılımcılar ile 1 Haziran 2012 tarihi itibariyle e-mail ya da Uygulama’da paylastıkları cep telefonu aracılığıyla iletişime geçilecektir. Aboneler isimlerinin açıklanmasına Kampanya’ya katılmakla muvafakat ederler.
    Katılımcılara 10 işgünü içerisinde ulaşılamaması durumunda ödül hakları geçerliliğini yitirecektir.
    Ödül kazanan Abonelerin, söz konusu haklarını Avea’nın kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle hiç ya da gereği gibi kullanamamaları ve/veya yanlış iletişim vermeleri halinde Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. sorumlu tutulamayacaktır.
    18 yaşından küçükler ve 25 yaşından büyükler Kampanya’ya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
    Kampanya, yalnızca bireysel faturasız hatta sahip Aboneler’in katılıma açıktır. Kullanıcıların Avea'nın sağladığı ürün ve hizmetler hakkında kendileriyle iletişim kurulmasına izin vermeleri gerekmektedir. Katılımcının vermiş olduğu iletişim iznini Avea ile iletişime geçerek kaldırma hakkı saklıdır.
    Katılımcıların ve kullanıcıların bilgilerini yanlış ve eksik vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan, herhangi bir şekilde katılımcı veya kullanıcının kötü niyetli ve aldatmaya yönelik hareketlerinin tüm neticelerinden ve sahte profil kullanımından Avea ve/veya bağlı şirketleri ve/veya Facebook sorumlu tutulamaz.
    Uygulama’da öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışan Katılımcılar belirlenmesi durumunda bu katılımcı Ödül’e hak kazanamayacak olup, Avea’nın yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
    Avea ve bağlı şirketleri bu kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
    Avea ve bağlı şirketleri kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadarki bütün Kampanya verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
    Kampanya katılım koşullarıhttps://apps.facebook.com/avea-kantin linkinde ayrıca yer almaktadır.
    Kampanya’ya katılanlar Avea’nın işbu Kampanya Şartnamesi’nde tesis ve ilan ettiği kuralları şimdiden kabul ederler. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Avea tarafından yapılacaktır.
    Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Avea’nın defter ve diğer her türlü kayıtları esas alınacaktır.
    İşbu Kampanya katılım koşulları Avea Kantin Paketi Arkadaşını Getir Facebook Kampanyası için olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz.
    Avea’nın Kampanya’yı herhangi bir zamanda sonlandırma hakkı ve Kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. Bu Kampanya’ya katılan herkes yukarıdaki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.
    İşbu Kampanya, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 10.01.2012 tarih ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–255-05-02–116-889 sayısı ile AVEA İletişim Hizmetleri AŞ tarafından düzenlenmektedir. Kampanya kurallarının tamamıwww.avea.com.tr internet adresinden ve/veya 444 1 500 numaralı Müşteri Hizmetleri Hattı’ndan öğrenilebilir.
    Piyango için, ilgili Mevzuat uyarınca diğer kurum ve kuruluşlardan izin alınması gerekmemektedir.


    10 numara geçirtene telefon veriyormuş
    bende 6 no var kendi üstüme
    acaba buradan 4 kişiye referans olsam kazanır mıyım ki
    boşuna ise yok hat sahibi vs diye sebep olacaksa hiç gerek yok
  • Kullanmadım henüz ama kullanmayı düşünüyorum bir ara bu fırsatı
  • Antin Kuntin Gençler Paketi desek daha iyi olur.
  • paketi 9 tl ye alıyosak pek te karı yok.
  • 4 ay önce çekme problemi ile vodafoneye geçtim ama oda simkartları problemli çok şarj yiyodu 1 hafta önce hattımı avea ya taşıma talebi
    verdim bugün geçtim ve 9 tl ye 300 dk aldım çok iyi oldu hatta yeni baz istasyonu kurmuşlar çook güzel oldu şimdi çekmeme problemide yok yaşasın
    avea
    edit:aslında 9 tl nin içinde internet paketide olsaydı süper olurdu yada 2si birden yani şöyle
    isteyen dk ve internet alabilecek
    isteyen dk ve sms alabilecek bu şekilde 9tl olsa süper olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_ronal -- 9 Mayıs 2012; 16:32:04 >
  • arkadaşlar her operatör gibi avea da hattını taşıyana avantajlı paket yapıyor bu paket mevcut avealılar için uygun sayılmaz çünkü 2000 dk kantin paketi onlara 9 tl isteyen her biri için 9 tl vererek sms internet yada konuşma paketide alabiliyor toplamda hepsi 9+9+9+9=36 tl yapar isteyen istediğini alabilir tabi ki ama hattını taşıyanlar için kantin paketi 1 tl diğerleri aynı 9 tl.Bence sadece her yöne 300 dk için bile bu tarifeye geçilir
  • Az önce Avea'dan mesaj geldi. "2000 dakika HEDİYE! SIFRE yaz 4362'ye gönder, şifrenle Facebook.com/Avea sayfasındaki Kantin'e gel. 7 gün 2000 dakika bedava konuş!" diye. Şimdi abone olsam, mevcut paketten çıkar mıyım?

    Ohooo "kantin"e üye olanlarla konuşabiliyormuşuz. Ne anladım bu işten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 9 Mayıs 2012; 17:31:44 >
  • mevcut avealılar için avantajlı değil. yine üvey evlat muamelesindeyiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.