|
Kanser tedavisinde yeni umut: 'Tümör yiyen' bakteriler
-
-
I am legend filmi gerçek olacak desenize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Kansere verem (hastalığın öldürücülük oranı bazında eski dönemin kanseri olup ağır ilerleyen bir bakteriyel enfeksiyon) bulaştırmak gibi.
"Çivi çiviyi söker" türden bir örnek. :)
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
yav he he 20 yıldır aynı asılsız boş haberler
-
Tümör bulamazsa ne yiyecek ??? kanserden beter bir şey çıkmasın ortaya.
-
Uzun zamandır bu tür tedaviler üzerinde çalışmalar yürütülüyor. Virüsler üzerinde de çalışmalar mevcut, mesela HIV virüsü ile gen tedavisi (Lösemi ve lenfomada umut vaat edenler sonuçlar var). Umarım bu alanda da çalışmalar seviye atlayabilirler, otoimmün sistem hastalıkları günümüzde kanserden daha fazla sayıda kişiyi etkilemekte. Sebep olduğu sonuçlarsa çoğu durumda kanserden daha fazla can yakıyor.
_____________________________ -
ölümü gösterip sıtmaya mı razı edecekler
_____________________________ -
Sıtmayı gösterip ölüme razı edeceklermiş bu sefer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bunlarla aynı uçağa binmem
-
Kanserin tedavisi parası olana var zaten, kişinin tümörüne özel bağışıklık sisteminin tanımlamasını sağlayan aşı yapıyorlar ve sorunu çözüyor. Çok büyük paralar olduğu için
fakire yok. Umarım AI sayesinde parası olmayanlar da bunlardan faydalanabilir yakında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 10 Nisan 2026; 15:19:55 >_____________________________ -
10 yıl önce, üniversitenin ilan panosunda, Rusların kanserli hücreleri enfekte eden virüs üzerine çalıştığı haberini okumuştum, Rus tıbbının Batınınkinin aksine ilaçlar yerine virüsleri kulannmayı planlıyor başlığıyla..
Gerisi gelmedi.‼️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt