Şimdi Ara

Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi' <<<<<

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
13
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle yazının düzensizliği için affınıza sığınıyorum, internetteki birçok kaynaktan karışık olarak derledim, çok karmaşık kaynaklar vardı, çok zorlandım.

    İngilizcesi ve kapasitesi yeten arkadaşlar var ise, bu olayı araştırıp, bu orgon akümülatörü yapmak için bir ekip kurmak istiyorum. Lafı uzatmayayım buyrun yazıya geçelim;



    ORGON ENERJİSİ HAKKINDA:



    Orgon Enerjisi Wilhelm Reich tarafından 20. yüzyılın ilk çeyreğinde bulunmuştur.Kendisi çeşitli çevrelerce hasıraltı edilmeye çalışılan bir dahidir.


    Ancak Freud ve Einstein ile birliktem çalışmış genç bir Psikolog olan Wilhelm Reich dikkati üzerine çekmeyi başarmıştır.


    Reich, orgon enerjisinin kronik biçimde bloke olmasının hastalanmaya yol açabileceğini ileri sürüyordu ki, bu da eski öğretilerde yer alan bir kavramdır.


     Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<



    Wilhelm Reich
    Hayatının sonraki dönemlerinde hem hayranlık duyulan hem eleştirilen tartışmalı bir figür haline geldi. Seans esnasında hastaya dokunarak veya hastaların içlerindeki orgazm potansiyelini (orgastic potency) geliştirmek amacıyla iç çamaşırlarıyla seansa girmeye teşvik ederek psikanalizin bazı kilit tabularını ihlal etti. Orgazm esnasında yayılan orgon adını verdiği ve çoğu insanın Tanrı dediği bir ilkel kozmik enerji keşfettiğini söyledi. Sağlıklı bir hayat için gerekli olduğunu düşündüğü bu enerjinin atmosferden toplanarak depolanması amacıyla telefon kulübesi boyutlarında olan Orgone Enerji Akümülatörü'nü icat etti. Nezle, iktidarsızlık ve kanser gibi hastalıkları tedavi ettiğini düşündüğü bu buluşu gazetelerde "seks kutuları" adıyla yayımlandı.


    Reich, 1933 yılı ocak ayında Hitler başbakan olduğunda Almanya'daydı. 2 Mart 1933'te Völkischer Beobachter adlı Nazi gazetesi, Reich'in Ergenlerin Cinsel Mücadelesi (The Sexual Struggle of Youth)[5] adlı kitabı hakkında bir saldırı yazısı yayımladı. Bu yazı üzerine Reich derhal Viyana'ya, oradan İskandinavya'ya ve sonunda 1939'da Amerika Birleşik Devletleri'ne göçtü. Burada, Orgone hakkında 1947 yılında The New Republic ve Harper's Magazine[6] dergilerinde yayımlanan makaleleri üzerine Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi'nin (Food And Drug Administration - FDA) aldığı bir mahkeme kararı ile Orgone Enerji Akümülatörü'nün eyaletler arasında satışı yasaklandı. Yasağa uymamak ve mahkeme kararına itaatsizlikle suçlandı. Kendi savunmasını kendisi üstlenerek yazmış olduğu tüm kitapları okunması ve tartışılması amacıyla mahkeme heyetine sundu. Ancak Mahkeme, bilimsel konular hakkında karar verecek bir merci olmadığından tutuklandı ve iki yıl hapse mahkum oldu. 1956 Ağustos'unda yüzlerce makalesi ABD tarihindeki en yanlış sansür uygulamasından biri olduğu tartışmaları arasında FDA tarafından yakılarak yok edildi. Hapiste geçirdiği bir yıl sonunda kefaretle tahliyesini istemesinden günler sonra kalp yetmezliğinden hayata gözlerini yumdu.


     Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<




    *Kanserin kökeninin ruhsal çöküntüye neden olan yazgıya boyun eğme olduğunu buldu.


    *Saf sudan (mikroorganizmalardan arıtılmış) ilk canlıların oluştuğunu keşfetti.



    Ancak ispatına rağmen bu bulgunun sonuçları klasik bilim tarafından görmezden gelindi.


    *ORGON enerjisini buldu. Bu enerjiyi kullanarak Kanser tedavisi geliştirdi.

     Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<



    *Galaksilerin oluşum ve evrimini orgonomie ile doğruya en yakın biçimde açıkladı.


    Ölümünden iki yıl sonra (Yani 1959) aynı sonuç genişletilmiş Hubble kuramı olarak adı anılmadan Modern fizik tarafından yayınlandı



    *Fırtınaların, kuzey kızıllığının nedenlerini ve gelişimini açıkladı.


    *Maddenin oluşumunu açıklayarak aynı canlıların cansızdan oluşumu gibi şu anda da oluşabildiğini iddia etti.


    *Termodinamiğin 2. yasasının (Entropi artar) karşıtının da bulunduğunu bulgulayarak Albert Einstein ile görüştü.


    *Gezegen yörüngelerinin eğik olma nedenini ve birçok doğa olayını daha açıkladı.


    *Cloudbuster adını verdiği fırtına yapıcı ya da fırtına nötrleyici cihazı icat etti.


    *Dünyadaki çölleşmenin ve iklim dengesizliklerinin Orgon un karşıtı olan D.O.Raktivitesindeki artış olduğunu tespit etti.(D.O.R. yıkıcıdır ve dağılmayı körükler. Bu ise insanların yarattığı elektrik santralleri nükleer tesisler vb. gibi yerlerden yayılan, Orgon un sapmasından doğmuş enerjidir.Aynı zamanda diğer sebeblere eklenerek kentlerdeki baskı ve stresi yaratır.





    D.O.R EVRENDE ORGON İLE DENGE HALİNDE VE ONUN ARDINDA İLERLERKEN GEZEGENİMİZDE İNSANIN ETKİLERİYLE DURUM TERSİNE DÖNMÜŞ OZON TABAKASI BİLE İNCELMİŞTİR.


    KRİTİK NOKTA AŞILDIĞINDA YANİ D.O.R. ORGONU GEÇTİĞİNDE YAŞAMSAL ORGANİZMALARDA GERİLEMELER VE ÖLÜM HIZLA YAYILMAYA BAŞLAYACAKTIR. BUNUN İLK İŞARETLERİ KANSER VE KALP HASTALIKLARINDAKİ ARTIŞ, BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİN ÇÖKMESİ VE KİTLESEL YIKIMLARIN VE COŞKUSAL VEBANIN ARTMASI OLACAKTIR.


     Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<



    *Çöllerin nasıl yeşillendirilebileceği üzerinde araştırmalar yaptı.


    *Herkesin basitce kullanabileceği Orgon akümülatörü nü icat etti.


    *Orgon enerjisi eksikliğinin Kişilik zırhıyla (kas kasılması,bilinçaltı,orgazm güçsüzlüğü) atbaşı gittiğini bularak birçok hastalığın tedavi edilebileceğini bulguladı. (Kanser,verem,kalp hastalıkları,nevroz ve psikoz gibi dirimsel hastalıklar aşırı kasılma ve ardından yarattığı streslerin en sonunda vücuttaki yaşam enerjisinin (Orgon) tüm vucuda yetmemesine neden olacak kadar etkiliyse yerel ölüme neden olurlar. Kasılmalar az enerjiye neden olacak az nefes almaya sebeb olurlar. Bu da kaygıyı ve acıyı azaltacak bir savunma mekanizmasını yani uyumlu kişiliği yaratırlar.)


    *Orgon jeneratörlerini kar amacı gütmeden Halka dağıtmayı ve yaygınlaştırmayı düşlüyordu.


    *Her şeyi kimyasal tozlara ve kesip biçmeye bağlayarak büyük paralar kazanan ilaç sektörleri ile başı derde girmişti.




    1940 -Atmosferde orgon enerjisini kesfeder. Orgon biriktireciyle deneyler baslar.



    1952 -Hava durumunu etkileyen bir aygıt olan "Cloud Buster"la deneylere baslar



    Vasiyetinde birçok "orgonomik" araştırmanın sonuçlarını bulduğunu söylemiş ve insanlığın bu bulguları anlaması için 50 sene geçmesi gerektiğini söylemiştir. Bu yüzden bilgilerinin 50 seneden önce açılmamasını istemiştir. 2007'de bu vasiyeti uygulanacaktır. Türkçe'ye 13 kitabı çevrilmiştir. Faşizmin Kitle Psikolojisi, Cinsel Devrim, Cinsel Ahlakın Boygöstermesi, Dinle Küçük Adam, Kişilik Çözümlemesi, Orgazmın İşlevi, Kanser, İnsanın Doğadaki Yeri önemli eserlerindendir.


     Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<



    *Orgon *enerjisini keşfettiğini iddia ettiği yıl, Reich ABD'ye göç etti .Filozof Henri Bergson'un canlı maddeyi cansızdan ayıran gizemli bir nitelik olarak önerdiği "yaşam gücü" ve eski alşimistlerin "canlı güç" dedikleri şeyle aynı olduğunu öne sürdüğü orgon üzerine araştırmalarına devam etti. Orgon, metafizik bir soyutlama değildi. Bu yalnız "orgon enerji alanı ölçeği" dediği Reich'ın kendi bulduğu değişik bir elektroskopla ölçülmekle kalmıyor, çıplak gözle izlenen "mavi renklendirilmiş cinsel uyarıdaki kurbağalarda" da görülebiliyor ve Reich'ın bir başka buluşu olan "orgon enerji akümülatörü"nde de toplanıp depolanabiliyordu. Reich'a göre bu akümülatörler, depresyondan kansere kadar her çeşit insan hastalığının tedavisinde kullanılabilecekti.




     Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<

    Reich 1957'de hapishanede öldü. Sahte olduğu nedeniyle akümülatörlerinin satışını yasaklayan Federal Mahkeme'nin kararına karşı gelmekten hüküm giymişti. Freud un libido dediği olgunun canlı organizmalardaki ölçülebilir bir enerji türü olduğunu buldu. Daha sonra birtakım tesadüfler (bilimsel buluşa neden olan hatalar) sonucunda 20. deneyi gerçekleştirdi. Bu deney saf sudan(mikroorganizmalardan arıtılmış) ilk canlıların oluştuğunu ispat ediyor mevcut biyolojinin değişmesini gerektiriyordu. Ancakispatına rağmen bu bulgunun sonuçları klasik bilim tarafından görmezden gelindi. Orgon enerjisini buldu. Bu enerjiyi kullanarak Kanser tedavisi geliştirdi.



    Orgon akümülatörü içindeki aynı tohumdan olan ortak gen özellikli bitki, dışındakinden çok daha hızlı ve sağlıklı bir gelişim gösterdi. Bu da Reich in bahsettiği yaşam emnerjisinin aslında doğada bulunduğu ve canlılarca depolandığı tezini, ve orgon akümülatöründe yine kendisinin geiger-müller sayacıyla kanıtladığı ters entropi yi ve içerdeki enerji birikimini kanıtlıyor.

     Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<


    Tolga Özkan tarafından derlenmiştir.



    ORGON JENERATÖRLERİ

     Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<



    Organik maddeler orgon enerjisini emerler ve onu kendilerinde alıkoyarlar. İnorganik yani metal maddeler ise bu enerjiyi hemen çekip yansıtırlar. Bu maddelerin katmanlar ya da karışımlar halinde kullanılmaları Orgon enerjisini (hayat enerjisi) yoğunlaştırır. İçinde kullanılan organik doğal kristaller ve yarı değerli taşlar ise kattıkları şifa özellikleriyle bu etkileri arttırır ve spesifik etkiler sağlarlar.


    Ürettiğimiz bu Orgon Jeneratörü özelliği taşıyan ürünler tek tek elde yapılmış olup,çeşitli metal toz ve parçaları, sıvı reçineler ve doğal taşların bir arada tasarlanmasıyla oluşturulmuştur. Takı ,anahtarlık yada ev aksesuarı şeklinde çeşitli boyutlarda olan bu ürünleri yaşam ortamınızda ya da üstünüzde taşımanız sizlere çok katkılar sağlayacaktır. Seçtiğiniz ürünü kendinize ya da kime niyetle aldıysanız başkası kullanmamalıdır.Sizin Auranızla bütünleşeceğinden uyumsuzluklar ortaya çıkabilir.


    Orgon Jeneratörleri etrafınızda denetimsizce yayılan olumsuz manyetik alanları, cep telefonu, kablosuz ağlar ve bilgisayar etkilerini nötralize etmeye yardımcı olurlar. Ayrıca olumsuz kişilerin yaydığı negatif düşünce alanlarından da sizleri korumada faydalıdırlar.

    Bu mistik aletin satışını dünya üzerinde (benim bildiğim kadarıyla) en iyi şekilde şu site yapıyor: http://www.orgonics.com/orders.htm#anchor525087
    Ve tabi kendiniz üretmek siterseniz şu pdf‘ten yardım alabilirsiniz -ingilizceniz var ise: http://www.themeasuringsystemofthegods.com/orgon.pdf

    Kanser hastalarında bu katman 20'ye kadar çıkabilir**

    Orgon Akümülatörleri ile Yaptığım Çimlendirme Deneylerinin Sonuçları: Şaşırtıcı Sonuç


    Sanıyorum, 2 hafta önce iki tane çaydanlıktan bir tanesini orgon akümülatörü yapmıştım. Bir tanesini ise karşılaştırmalı olarak olduğu gibi kullandım.

    Çaydanlıkların dibine ıslak pamuk döşedim. Üzerlerine de 5'er tane fasülye tohumu bıraktım.


    Tam bir hafta boyunca hergün gözledim. Fasülye tohumlarını 3-4 cm sürgün verinceye kadar gözetledim. Fakat aralarında hiçbir fark görememiştim. Hatta normal çaydanlıktaki sürgünler yarım cm fazla bile olmuştu. Kontrol etmeyi bırakmıştım. Fakat deney düzeneğini bozmadan olduğu gibi unutmuştum. Derken aradan 8-10 gün geçti. Derken aklıma geldiler. Koktular mı, çürüdüler mi diye, doğru düzgün ışık görmeyen, kapısı, penceresi kapalı bir odadaki çaydanlıklara bakmaya gittim. Bir de ne göreyim:

    Akümülatörün içindeki sürgünler 30 cm dolaylarında, yemyeşil, dimdik, çaydanlığın hiçbir kenarına tutunmadan, fışkırmıştı.

    Normal çaydanlığın içindekiler ise 18 cm dolaylarındaydılar. Renkleri sapsarı, çürümek üzereydiler. Çaydanlığın kenarlarına zar zor tutunuyorlardı.

    Akümülatörün ve çaydanlığın içinde nemli pamuk ve tohumlardan başka hiçbirşey yoktu.




    Bütün bu garip şeylerden daha ilginci, Reich'ın UFO'lar konusunda yazdıklarıydı. Reich, Dünya'nın galaksiler arası çatışmanın merkezi olduğunu söylüyordu. UFO'lar da çarpışanların savaş gemileriydi. Bir taraf son derece kötüydü ve Dünya'dan ve atmosferinden orgonu çekip alarak gezegeni radyoaktif bir kömür yığınına çevirmek niyetindeydi. Karşı olanlar ise, insanlığın ve Reich'ın müttefikiydiler ve kendilerini çalınan orgonu geri vermeye adamışlardı.


     Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<



    ORGON AKÜMÜLATÖRLERİ

    vikipedi şöyle bahseder:

    Orgon enerji akümülatörü ise belli maddelerle kaplanmış bir odacıktır. Orgon varsayımına göre bireyin enerjisi maddesel katmanlardan(akümülatörden) dışarı çıkmayıp kişinin kendisine yönelecektir. Böylelikle orgon enerjisinden faydalanılacaktır.
    Burroughs ise “Yaşamsal atomların yaydığı titreşimleri yakalayıp bize sunana alet.” olarak tanımlar.

    Reich ayrıca iletken olmayan izolatör maddelerin güneşte belli bir süre bırakıldıkları takdirde orgonla şarj olduklarını bulgular. Aşırı nem, gölgede havalandırma, suya sokma ise onları deşarj eder. Reichenbach’ın keşfettiklerini tekrarlar. “Organik maddeler orgon enerjisini emer ve depolar” der. Orgon enerjisini hapsetmenin ve depolamanın yollarını arar ve “orak” adını verdiği bir kutu geliştirir. Bu kutu, bir metal ve organik maddeden yapılma iki tabakadan oluşur. Metal ve organik maddeden oluşma tabakaların sayısını artırarak etkinin güçlendiğini keşfeder.
    Suyun en iyi orgon emicilerden biri olduğunu anlar. Suyun süptil enerjileri emme kabiliyeti Mesmer ve Reichenbach tarafından da keşfedilmiştir. Dünyanın her tarafındaki ruhsal şifacılar ve dini liderler de.

    Orgon akümülatörleri bir çok insan tarafından denenmiş olsa da, şahsen benim adıma bunlardan en çok göze iki isim William Burrogughs ve Kurt Cobain oluyor.

    Burroughs, teksasdaki evinde yaptığı akümülatörü bir ziyaretinde kurt cobain’e de denettirince ortaya şöyle bir görüntü çıkıyor. (ayrıca On the Road filminin 1 saat 10. dakikalarında william burroughs’Un girdiği neal cassady’nin “siktiriboktan bir tuvalet gibi” diye adlandırdığı şey de bir orgon akümülatörüdür.)



    Daha önce belirtiğimiz gibi eterik beden fizik bedene yaşam enerjisi getiren bir aracıdır. Suptil yaşam gücüne prana demiştik. Tantrik ve Yoga Tradisyonunda prananın kaynağı güneştir. Güneş bu enerjiyi ve daha bir çok enerjiyi güneş sistemine dağıtır. Freud'ün talebesi psikolog William Reich "orgon enerji"yi keşfettiğini iddia etmişti. İnsanoğlunun en büyük keşfi olarak söz ettiği bu yaşam enerjinin güneşten geldiğini, atmosferde bulunduğunu ve solunum yolu ile bedene girdiğini iddia etmişti. William Reich'e göre orgon enerjisi mavi renktedir, gökyüzünün ve denizlerin mavi gözükmesi bu yüzdendir. Orgon enerjisi insandaki psiko-cinsel işlevin temelidir. Reich'in laboratuar şartlarında incelediğini iddia ettiği bu enerji konusundaki görüşü Tantrik edebiyatında prananın arkasında teoriye uymaktadır. Güneşten gelen pozitif paranik enerji, dışında bir de aydan gelen bir Lunar pranadan söz edilir. Bu iki prana erkek ve dişi enerjileri, pozitif ve negatif güçleridir.

     Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<

    Solar (güneş) pranası sıcak, aktif ve altın renktedir. Oysa lunar (ay) pranası serin, pasif ve açık mavi renktedir. Solar prana elektiktir, oysa lunar prana mağnetiktir. Solar prana beynin sol küresini, objektif ve somut düşünceyi, sözsel idrak ve zamanı kavramını yönetir. Lunar prana beynin sağ küresini, subjektif ve soyut düşünce, görsel idrak ve mekan kavramını idare eder. Solar prana pingala nadinin başladışı sağ burun deliğinden solunur ve pingala nadiye çekilir, lunar prana ise ida nadinin başladığı sol burun delikten solunur ve ida nadişye çekilir. Bu iki prana birbirini tamamlar, aşırı solar prana erkeklik ve dışa yönelik özellikleri artırır ve aşırı lunar prana dişilik ve içe dönük özellikleri artırır. Solar prana insanın uyanık halini hükmeder ve lunar prana insanın uyku halini hükmeder. İki prananın da birbiriyle dengeli olmalarında fayda vardır.



    Prananın en iyi kaynağı temiz havadan solunumdur, ancak bazı deneyimler prananın yemekten de alındığını gösteriyor. Nefes egzersizlere yoga'da pranayı kontrol etme anlamına gelen pranayama denilir. Dünya'nın her tarafında kadim öğretiler nefes ve ruh arasında bir bağ kurmuştur. Psişik ve psikoloji sözlerin Yunanca kökü "psi" harfından gelir, o da nefesin sesidir. Aynı şekilde Arapça'da "nefes" ve ruhun bir unsuru olan "nefs" aynı köktendir, tam aynı anlama gelen İbranice'de "nephesh"tir. Nefs aslında eterik ve alt astral bedene tekabül eder.



    Yoga'da çok farklı nefes teknikleri vardır. Ağızdan nefes alınması sakıncalı görülür, çünkü prana kaybı oluşur. Ayrıca insanın belirli bir süre sağ burun deliğinden ve belirli bir süre sağ burun deliğinden nefes aldığı öğretilir. Gece sol burun delikten nefes almak için iyi bir zaman olarak görülür, çünkü lunar prana insanı sakinleştirir, dolayısıyla bir görüşe göre insan sol tarafı üste gelecek bir şekilde yatmalıdır. Solunum işlevi, bir burun delikten diğerine aktarılınca, çok kısa bir süre için her iki burun delikten de aynı anda nefes alındığı söylenir. Bu çok özel bir nefes şekli olarak adedilir ve ona sushumna nefesi denilir. Sushumna nefesin ölüm anında yaşandığı söylenir. Ayrıca bu nefes şeklinin güneşin tam battığında ve doğduğunda kullanıldığı da söylenir.










    internetten bu akümülatörle ilgili çok farklı bilgiler var,

    Bu akümülatörler çok çeşitli biçimde yapılabilir: temel noktaları şu.

    Bir kutu düşün. En içteki katman demir sacdan, ondan sonraki katman organik katman(cam yünü, pamuk, yün, seloteks, tahta vs), üçüncü katman metal katman olacak(demir sac veya çelik sac, çelik yünü vs).

    En içteki katmanın demir sac olmalı diyorlar. Ama ben alüminyum çaydanlıktan yaptım. Bu deneyde. Ara katmanlara da alüminyum folyo ve pamuk kullandım.

    Bir forumda termodinağin ikinci yasasına karşı gelen deney diye açılan bir başlık var. Oraya bakabilirsiniz.

    En dıştaki katman da muhakkak organik olmalı.

    Şu şekilde metal-organik-metal-organik-metal-organik diye katmanlar şeklinde sıralanmalı. Bu katmanların sayısı ne kadar olacak onu kendi isteğine göre düzenleyebilirsin.

    Alüminyum folyo arasına 2 parça kağıt da kullanılabileceğini okumuştum. Ama denemedim. Her iki parça kağıt için bir alüminyum folyo. Ama bunda katman sayısı biraz arttır. Yapılan deneylerde 40 katmana kadar çıkılmış. Ama onlar hassas bilimsel deneyler içindir. Sen 6,8, 10 veya yapabilirsen 15 falan yapabilirsin.

    Pamuktur tahtadır yündür, o tür malzemeler kullanırsan 3-4 katman yetebilir."

    Çeşitli yerlerden alıntıdır.



    http://tr.scribd.com/doc/26217923/Orgonomi-Kanser-Uzerine

    bu da hastalıklar ve kanser üzerine güzel bir yazı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 10 Ocak 2016; 17:35:36 >



  • Bulunsun okuyacagim bi ara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanser olursam okurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptığınız deneyin ( hele de orgon akümülatörünün) bir resmini yükleyebilirseniz çok sevinirim

    (bende denemeyi düşünüyorum da model olacak yani bana)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THECERN

    yaptığınız deneyin ( hele de orgon akümülatörünün) bir resmini yükleyebilirseniz çok sevinirim

    (bende denemeyi düşünüyorum da model olacak yani bana)


    hocam bunu ilgili forumlardan aldım, ancak bende buğday çimi yetiştiriyorum, yaptıktan sonra bitkiler üzerindeki etkisini deneyeceğim
  • Birimi tesla sanırım bunun. Bende 3 tesla çıktı çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kanser, Astım vs. Bütün Hastalıkların Sebebi ve Çaresi; 'Orgon Enerjisi'  <<<<<
  • Kayinlarin arasinda bir pencere sari sicak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumaya değer bir yazı mı değil mi karar veremedim.
  • Orgon enerjini böyle safsatalara yönlendirmeni önermem bro. Insanlar buna bir orgonlarıyla gülerler çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş ya, bu kadar önemi bir konu bir Allahın kulunun ilgisini bile çekmedi. Heralde artık fazla yaşlı kaçıyoruz konu dışına..
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roolberkay

    Eline sağlık hocam

    çok teşekkür ediyorum
  • Kutunun icindeki Kurt Cobain ise belirtmek isterim ki adam sonradan kafasina sikti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturma orgonumla güldüm xD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonra okurum
  • Ok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğu tibbi sacmaligi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam araştırıp yazmış , ingilizceden çevirmiş ve emek harcamış burda kimseye zorla okutmuyoruz. Saçma yorumları kınıyorum. Emeğe saygı , elinize sağlık hocam en yakın zamanda okuyacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.