Şimdi Ara

KANMAYIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • arkadaşlar hacettepe cs de 3.sınıf bir abiniz (çoğunuzun yani) olarak söylüyorum burda tercih dönemine kadar tıp isteneler tıpı, bilgisayar mühendisliği isteyenler bilgisayar mühendisliğini kötüleyip sizi diğer alana yönlendirmeye çalışacak. üniversitede tanıştığım bazı arkadaşlarım bunu yaptıklarını bana bizzat itiraf dahi etmişlerdi bu yüzden gözünüzü dört açın tavsiyeleri direkt o işi yapan insanlardan almaya dikkat edin. bu tür kurnazlık denemelerinin olacağını unutmayın.

son olarak bilgisayar mühendisliği ile ilgili soruları da alabilirim sormak isteyen olur ise.

• Doğru.

• herkes Kurtçu Restrop değil bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RevilDeveloper R kullanıcısına yanıt
    3 5 kişinin işsiz kalması da sizi etkilememeli o zaman

• şahsen ben tıp fak. okuyan bi kardeşinizim.

tek amacım size doğru yolu göstermek.

ceng ve diger mühendislikler sadece top ünilerde okunmalı NOKTA

hacettepe cs'de ne yazık ki bu standartları karsılamıyor.

hacettepe cs'de okuyan arkadasımıza tıbba gecis yapmasini şiddetle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen müdavimi -- 23 Haziran 2022; 14:56:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mesut özil ( tıp okuyor ama cengi neden bu kadar karalıyor hayret bi şey git ünini oku )
    fahrettin altay ( ne olduğu belli değil )
    revildeveloper ( developer yazmış bi de )
    blacklistmember ( ne olduğu belli değil )

bu 4ü var ya forumun en boşları. size ne kardeşim ne ilgilendirir sizi?

• doğru yol mu? buna bi tarafımla gülerim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 23 Haziran 2022; 15:3:18 >
  • ismimin başına dr eklersen sevinirim.

• Dur bakalım daha bunun 2.sınıfı var geçebilecen mi 2 yi bakam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öldüğüm günpesederim -- 23 Haziran 2022; 15:52:28 >
  • öldüğüm günpesederim ö kullanıcısına yanıt
    sen ne okuyosun

• up

• Hacettepe bilgisayar nedense burada çok olumsuz konuşuluyor ama sizce nasıl? İTÜ ve Özyeğin gelmezse yazılabilecek iyi bölümlerden mi yoksa sırf 5.2k'de diye odtü ee git diyenler var

• Burdaki kişilerin çoğu muhtemelen tercih yapacka tipler, şurda burda okuyorum diyenlerin çoğuda masal, yok diploma attım özelden diyenlerede bakma, istediğin diplomanın pdf'ini hazırlarsın 250 tl ye basılı soğuk damgalısı bile yapılıyor zaten. Bilgisayar mühendisi tanıdığın üniversite hocası yada çalışan birileri varsa onlara danış

• en faydalıları demek istediniz galiba

• eğer kesin bilgisayar istiyorsanız İTÜ gelmezse yazılabilecek iyi bölümlerden ben tutarsa itü uçak yazardım tabii :D ama burada sizin ne istediğiniz ilgi alanlarınız önemli ben itü bilgisayarla uçak arasında kalsam gene uçak yazabilirdim bir ihtimal ama siz ben kesin itü bilgisayar yazardım derseniz hacettepe bilgisayar size daha çok yakışır. bölümün kalitesi eğitim seviyesi vs endişeniz olmasın bölüm aşırı kaliteli ve hayvan gibi de zor.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.