arkadaslar bunlar hep bızı kandırmak ıçın adamlar premıunsuzlar gıremıo dıe bıse koydu kımse gıremıo tabı dolayısıyla bole bıse olduğu için çoğu kişi oyundan soğuyacak korkusuyla bole yenılıkler yapıyolar kanmayın bunlara ben bıraktım oyunu sızde bırakın para kazandırmayın su amerıkanlara he canınınız ıllede knıght oynamak ıstıyosa frıenz oynayın onda hırs yok
ZEVKLER ve renkler tartışılmas kimseyi zorla oynatmıyolar
yasın kaç senın he 18 ıse bılmem ama lıse çağında ısen bırak oyunu sana ekmek mı verıyo?
lol bu arkadaş oyuna girememiş galiba yaz bari silk roada başlayacağım die
kafam karıştı
sorunun ne dostum
yaw oynayan oynar bırak herkesin hayatı kendine kardesim
lafa bak " sorunun ne dostum" zzzzzzzzzzzzz
gunde 500binlira ayır koseye premium al bu kadar basit....
ekmek vermiyo ko ama zevk veriyo... herşey ekmek mi _ ? ekmek niye kazanmaya çalışıyosun zevk için değil mi ?
oyun oynamak isteyene tavsıyem 3 gün beleş premıum almak ıcın acın yenı ıd 3 gün doyasıya oynayın oyunun tamamen paralı olmasına felaket bir şekılde seviniyorum kımseler yok heryer boş muhteşem birşey
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
ZEVKLER ve renkler tartışılmas kimseyi zorla oynatmıyolar
Slk Kayacam Şİmdi Sana Ağzımı Açtırtma Ya Pre almak Kolaymı 20 Ytl O para ile KAç aile Beslenio
Dicenki O zaman Knight OYnamasın Tama Buda Doğru Ama
Deme HerYer Bomboş die Çok güzel die sen insansan presizlerde insan NOBBBB
quote:
Orjinalden alıntı: Dublorman
Slk Kayacam Şİmdi Sana Ağzımı Açtırtma Ya Pre almak Kolaymı 20 Ytl O para ile KAç aile Beslenio
ya varya olayı saçma sapan yerlere çekmişsin....
16ytl ile ( yani bir bronze ile 20 demişşin yanlış) doycak ailenin cocugnun bilgisayarı olmaz( yanlış anlaşılmasın asla küçümsediğimden değil birçok akrabam öyle) bilgisayarı olsun adsl baglantısı olmaz... hadi oda olsun keyif yapmak için zamanı olmaz....
günlük 500binlira... küçümsemiyorum bu parayı fakat dediğim gibi... umarım dedğimi anlarsın
bence tavuk yumurtadan çıkar..!!
quote:
Orjinalden alıntı: Dublorman
malmısın ?
şu lafı söleyenlere sinir oluyom NOOB bi insan bu lafı sölüyorsan kimin noob olduğu belli oluyor sana silah zoru ile mi premium aldırıyolar mal herif cacık cacık konuşma annene söle altını bağlasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme