Şimdi Ara

kan ne renkti acaba diye merak etmeye baslamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sakin ol bro

Elindeki gereksiz konsolları satip biraz harçlık çıkar kendine

Ben ps4 proyu koydum ilana ama gelen mesajlara bakmıyorum sinavdan sonra ugrascam yaz icin cebimde para olsun biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

gereksiz konsol derken?

ps5 ps4 ps3 series x steam deck var sadece ve hepsini kullanıyorum

hangisi gereksiz ?

hem satsan nolcak 1 ay idare edersin o kadar sonra yine açlık . ben bu gidişle 4-5 yıl işsiz kalcam gibi geliyor :)

• Zurnalog kullanıcısına yanıt
    Ps3 haric hiçbirinde guzel oyun yok hocam

Direkt koy satisa hepsini omg ps3 kalsin sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam size saygi duyardım ama bazı onerileriniz gerçekten yani

Açım açım diyosun servetin var. Satsana arkadaş. Sonra alirsin yine

Knk sen kendi kendine zulmediyon

Yemin ederim demin banka hesabima baktim sana para atsam mi diye bicak kan man sacma sapan bir sey yapar bu simdi diye korktum iban isticektim vazgeçtim omg konsola deger vermek ne la alti ustu oyuncak sat gitsin bir daha da alma bosa vakit kaybı ps3u satma dememin sebebi nadir ve guzel konsol olmasi ps4 ps5 zaten leş omg

Bu kral her zaman vede her zaman haklidir ve en doğru tespihleri yapar en doğru akillari verir beyin denen mekanizmayi calistirip bunu idrak edin okkey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne Kadar Yalnızım Onu Fark Ettim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • F1SECO kullanıcısına yanıt

ulan saydigim aletlerin hepsini toplasan sıradan bim çalışanı tek maaşıyla alıyor bu mu servet ?

ara sıra tavuk zurna yiyorum bu da zenginlik göstergesi değil mi ?

bunları satışa koysam ölü fiyatına satmam gerekicek 10a satcam yarın geri alırken 30 ödüycem böyle kazık yemek istemiyorum o yuzden şimdilik tutuyorum.

zaten yukarda yazdigim gibi bunları satsam da 1 ay 2 ay idare edecek sadece sonra yine açlık. kalıcı çözüm değil

sonra konsolu geri alınca oyunları kur falan bir milyon iş. onla mi ugrascam

benim setup sizin bildiginiz diğer insnalardan farklı , okadar kolay değil o işler

hocam sana ve beynine,düşüncelerine saygı duyarım bilirsin

fakat bu forumda bu beyinden üstün bi beyin varsa oda epsilonda hocam bunu bilmeni isterim

ben bu konsolları satmıyorsam bi bildigim vardir hocam

oldu olacak don atlet üstümde ne varsa satayim hocam bu mu cozumun yani ?

sana gore bunlar sadece birer oyuncak olabilir fakat benim 33 yıldır yaşadığım hayatta tek vaktimi harcadığım şey bunlar ve sen bunları sat diyorsun hocam

çok talihsiz bir öneri

Hocam ben sadelesmeden yanayim hocam

Elimde PS2 ve ps4 pro var ederinden gidecek olsa ikisini de suan yollarim kapıdan

Pcyi de yollarim ama lazim evde 2 tane yari bozuk laptop var mesela yari ederini verseler veririm ama vermezler bizim millet vampir gibi indirim istiyor hocam

Bu nedenle bazi urunleri letgoya koyali 5 senefen fazla gecti satnadim hocam ederinden 5 lira ucuza versem icim ciz eder hocammmm

Evi baya sadelestirdim hizli satilsa ornegin haftada 1 buyuk urun satilsa evin 3te1i gittiydi hocam

sen satarsin cunku sen gamer değilsin

ben satmam

dicen ki o kadar konsolu napcan en azından bazılarını sat hocam gercekten hepsini kullanıyorum hepsi lazım ,yoksa satın almazdım zaten.

ps4ü satsam mesela o para kaç gün kurtarcak beni hocam allah askina

İdareli kullanirsan 1 ay idare eder

Her gün 300 liraya fastfood soylersen tabi yetmez

Edit:hayatimda ilk kez biri gamerligima itiraz etri 4 yasinda okuma bilmezken atarim vardi omg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 8 Temmuz 2024; 20:41:45 >
    Demek henüz yeterince mecbur kalmamissin

• Hocam bu arada seni tanımadığım için soruyorum aile bakıyor diyorsun aile evinde yemek pişmiyor mu neden açsın

pişmiyor

Dolapta mi boş. O zaman sana neden yükleniyorlar sadece evde kaldığın icin mi? Bu nasıl bakmak..neden sana bakıyoruz diyorlar

onların evinde kalıyosun kredi kartı borcunun minimumunu onlar oduyor ara sira yemek pişerse yiyosun falan onlar bakıyor işte

dolap tamamen boş değil ama yicek adam akıllı bişey yok kuru ekmek yiyorum acıkınca

yuklenmelerinin sebebi kaç yaşına geldin hayatını kuramadın çalışmak zorundasın boyle gitmez falan filan. ekmek elden su golden yaşıyosun tabi keyfin yerinde diyolar hayretler içinde dinliyorum sadece ne cevap verebilirsin ki :) bi şekilde iş bul diyolar iş yok diyorum anlamıyolar :) onlar sonuc odaklı sadece hayatı çok kolay saniyolar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 8 Temmuz 2024; 21:52:28 >
  • Tıp’a yönelmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dolabın resmini atar mısın ben sana oradan şunu şöyle ye diye öneri veririm

kan ne renkti acaba diye merak etmeye baslamak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.