Şimdi Ara

Kampanya Seçim Hakkında Yarına Kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Superonline 75GB AKK 25Mbit Fibernetin yetersiz gelmesiyle değişiklik yapmayı düşünüyorum. Evde 2 kişi kullanıyoruz. 1 kişi facebook çok da az olsa bile youtube kullanıyor. Ben aktif olarak film-dizi izliyorum, Online oyunlar oynuyorum, oyun da indirmeye çalışıyorum. Aklımda arşiv yapmak da var fakat yapamıyorum.

2 Tarife arasında kaldım.

1. si 69TL + Asus tablet veren. Tablet umrumda değil. 150GB AKK 50MBit hız veriyor.

2. si 99TL 25Mbit AKK'siz.

Müşteri hizmetleri eğer 69TL olan kampanyayı seçersem 24 ay dolmadan başka kampanyaya geçemeyeceğimi söyledi. Yani yetmezse bile 99TL liğe 399TL (Oha) tablet bedelini ödemeden geçemezmişim.

2.sinde kafama takılan şartlarda yazan bölümde "Alt tarifelere geçiş yapılamaz" kısmıydı. 24 ay fiyat garantisi var tamam hoş. 24 ay bitince 199TL ödemem, ödeyemem. 24 ay dolunca geçip geçemeyeceğimi anlayamadım. Olmadı kapattırırım diyorum.

Yarın büyük ihtimalle kampanyamı değiştireceğim. Diğerleri de uygun gelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

• 25mbit sınırsızı öneririm yada gece sınırsız tarife var ama oda gece o senin işine yaramaz bende ver 99tlyi geç sınırsız 25mbite bu arada 24 ay boyunca alt paketlere yani 99tl altına inemezsin sonrasında istediğine gecersin bu her internet sağlayıcısında böyle 1.tarife senin işini görmez bence arşiv için 25mbit süper bence keşke burdada olsa
  • Tabletli kampanyayı seçersen taahhüt bitene kadar farklı kampanyaya geçemezsin böyle bir kısıt var. Bunuda düşünmelisin.

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Evet bunu öğrendiğim için AKK'sız tarifeye geçtim. Şuan memnunum. Teşekkürler.
  • biggame B kullanıcısına yanıt
    Biggame gecmiş konuları hortlatıp o göccük beyninle ne yapmayı planlıyorsun bakem😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Senin derdin nedir zaten yöneticiler görüyor sıkıntı varsa onlar mesaj atar bana sen kendi derdine bak
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.