Şimdi Ara

kamp tüpleri ne kadar süre yanmaktadır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar kız arkadaşım ile beraber 1 haftalık bir kampa gidecez. yanıma yeme içme için herşeyi almak ve asla dışardan harcamamak istiyorum. daha önce her yere araba ile gittiğimden piknik tüpü kullanır sıkıntı yaşamazdım. peki bu kamp tüpleri ne kadar yanmakta. bana 3 öğün yemek yapmak ve 1 hafta için yeterli olurlar mı ?



  • Kamp tüplerini çok kullanma fırsatım olmadı. Ancak , 1 Haftalık bir kampta sizi idare etmiyebilir. Hepsi küçük oluyor sonuçta yedek taşımak zorunda kalırsınız. Sana tavsiyem şu olur güzel bir kamp yemek pişirme seti alın iç ie geçebilenlerden daha sonra kamp kuracağınız yerler eğer kamping alanları değilse güvenli bir ateş yakarak ateş üzerinde yemek yapabilirsiniz.
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    çelik pişirme setlerim var ama ateş üzerine koymayı doğru bulmuyorum. hem kararıyorlar hemde dumandan is kokuyorlar. tüp taşıma derdinden kurtuluyorum ama bu seferde tencereler mahvoluyor. ben haraket halinde olacağım için sonra birde yıkayıp geri çantaya koyması var. bu sebeple tüp kullanımı daha pratik ve temiz oluyor. ocağını bile aldım ama tüpleri son ana saklıyorum.
  • farazicosmos kullanıcısına yanıt
    Ateş üstünde pişirince kararcaklar elbet bunun önüne geçemezsiniz :) Güzel yıkandıktan sonra herhangibi bir koku yapmaz tencereler bendeki setin özel bir çantası var kullanımdan sonra ona koyuyorum. Islaklık aısından ise toplanmadan önce ilk olarak pişirme setini yıkayın sizin toplanıncaya kadar kurusun pişirme seti çantaya o şekilde koyun böylelikle bir zararı olmaz
  • 7-8 saat gidiyor 500gr lik tup,en son kampta 4 gun kaldim sadece kahve pisirdim yemek konserve kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nurgazin 450gr vidali tuplerinden alin 2 tanesi iki kisiye 1 haftalik kullanimda yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.