Şimdi Ara

KAMİLKOÇ Şoför Rezaleti !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
32.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
324 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunun aynısı yaya geçidinde yaşanıyor işte.

    bazı laleler insanı görünce önce geçmek için gazı köklüyor yada yaya koşar diye zorluyor..

    ben şimdi yayalara çok özen gösterdiğim için böyle giydirebiliyorum fakat bu durum kuralları uygulamayan, insan taklidi yapan kişilerin yarattığı ciddi bir mağduriyettir..

    Millet zaten tabanvay yaşıyor bari hakettiği insani değeri gösterin kardeşim!
  • Hocam çok geçmiş olsun hala böyle şeylerin yaşanması gerçekten üzücü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Plan-B

    Koca otobüsü durduramam ne.Oldu o zaman otobüsü durduramam diyip insanları ezip geçsin.
    bu söz yıllardır söylenen meşhur bir sözdür (otobüs şoförleri işine gelmediğinde hemen bu yalana baş vurur)
    koca otobüs frene basınca durmuyorsa o zaman trafiğe hiç çıkmaması lazım
    aynı mantıkla ışıklarda bekleyen arabaya da vurur ,karşıya geçmeye çalışan yayalara da
  • Hocam firmaya şikayet etmeden keşke hemen firmanın ismini bağırarak yazmasaydınız. Önce firmaya şikayet edin eğer gerekeni yapmazlarsa ismini isteidğiniz gibi karalayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bal gibi de Kamilkoç firmasına atfedilir. Kamilkoç kadar liyakatsız, müşteriye değer vermeyen ve yolculuk sürelerini neredeyse her köye girerek uzatan bir firma daha görmedim. Bırak Kamilkoçtan bilet almayı, yazıhanesinin önünden bile geçmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa zaman kaybı olur şikayetin. İt iti ısırmaz. Kamil koç a şikayet etsen boş gar içinde varsa merci orası etkisiz kalır hatta zamanında bimer şimdi kalan cimer e şikayet etsen yine boş. Kimse vatandaşın hakkına sahip çıkmaz. Kamil koç dediğin firma ahlaksız firmadır büyük falan değil. Ayrıca arkadaşlar şikayet var a yazın demiş ben yıllar önce kamil koç u şikayet ettim de ne oldu tenezzül edip cevap vermediler. Bu ülkede yaşayan Türk vatandaşı hakkını hukukunu arayamaz. Boşa zaman kaybı yaşama.
  • Merhaba çok geçmiş olsun bende kamil koçla yılbaşı dan sonra yozgat - ankara bileti her zaman aldığım bayii den aldım kontrol etmedim bileti bilet saatini 15 dk gece görevliye sordum otobüs geçmi gelecek diye otobüs 2 saat sonra gelecek dedi biletinize bakabilirmiyim dedi bilete baktı ankara - yozgat kesilmiş bilet ne olacak şimdi iade alin dedim saati geçmiş aldığınız bayii ile görüşün dediler müşteri hiz.aradim internetten almadığınız için iade olmuyor dedi bende kızdım kapattım acil ankara gitmem gerekiyordu aldığım bayii gidemedim ankaradan gelince gittim suçunu kabul ediyor fatura kesildiği için aldığı parayı iade edemezmis 90tl boşa gitti bende kızdım harran zıkkım olsun dedim çıktım



    Bir dahada binmem bunlara

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 RH 622 plakalı KAMİL KOÇ otobüsüyüm..
  • Gecmis olsun, artık her yerde gördüğümüz umursamazlıktan Kamil Koç da nasibini aldı, Kamil Koç eskiden vardı, işte bu adam evde karısını, çoçuğunu döven, stadta kavga eden, trafikte cinayet işleyen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerine yürüyorsa döveceksin, ne gerek var pasif kalmaya? Şikayet filan boş iş. Tabi eğer sen haklıysan şimdi sadece senin anlattığına göre yargılamamak lazım ama genel olarak diyorum. Böyle pasif kalırsanız iş zor, herkes üzerine yürür.
  • Hepsi öyle değil. Genel olarak bütün firmalarda andaval şoförler mutlaka oluyor.

    Bundan bi 2 3 ay önce Samsundan İstanbula gelirken bir Kamilkoç firmasının otobüsüne denk geldim. Yol bomboş. Otobüsle aramda en az 200 metre var. Her şerit değiştirdiginde mutlaka sinyal vererek şerit değiştirdigini gördüm. Bomboş yolda böyle olan bir şoför şehir içinde daha dikkatli değil midir ?
  • Hangi birini dovucen sadece trafikte kavgadan 2 davam vardi gecen sene ramazan ayinda 2 kisi beni dövmeye geldiler şansa veyahut denk geldi ikisinide indirdim yere bir guzel yerde patakladim ee elime ne gecri adam gitmis 1 ay isgormez rapor alip dava acmis hem zararrinin tazminini istiyor hemde ceza cekmeni hadi cik isin icinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden ulusoy, varan (varken) ve kamil koç sadece kendi otobüsleriyle kendi personellerini çalıştırırdı ve bu tip olaylar münferit denilebilecek sayıdaydı ama artık bu işten çok para kaldıramadıkları için elinde otobüsü olup firmayla anlaşan kişiler bu firmaların logosu altında taşımacılık yapıyor. Yani anlayacağınız firmadan bilet alıp otobüsle seyahat ettiğini düşünen arkadaşlar bir nevi dolmuşla şehirlerarası seyahat yapıyor. yanlış bilmiyorsam anadolu birtek kendi filosunu kullanıyor ama onada emin değilim tabi.
  • Hiç bir beklenti içerisine girme. Ceza verdik derler kendi aralarında geçiştirir devam ederler. Polis falanda boşuna çağırmayın gelmezler. Gelse de siz haksız durumuna düşersiniz, bunun için mi aradınız derler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SezZzaR

    Ben de nerelere nasil sikayet edebilirim onlar hakkinda sizden de fikir almak icin yazdim. Kavga tecrubem olsa iyi bir benzetmek isterdim o serefsizi ama daha cok savunma amacliydi hareketlerim :)
    Online sikayet var . Google 155 online ihbar yazin çıkar.. Kamil koç a yazin. Otobuslerin dernegi vardır. Oraya yazin. Cimere de mutlaka yazin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamilkoça şikayet etmede bende pamukkaleyle yaşadım durağında durmayan otobüsü sistemden baktık durmuş diye yalanda söylüyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun, ortada fiili bir kaza olmadığından yasal olarak bir yere şikayet edemezsiniz, kamil koç'a şikayet etmekten başka alternatifiniz yok gibi

    ha bu şoförü başka bir yerde denk getirip sağlam açık kasalı bir araçla önünde ani fren yaparak otobüsün gerçekten durup duramayacağını görebilirsiniz ama otobüsteki masum canların günahı yok
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Otobüsler genelde 10+ metre uzunluğundadır. Ani fren ile hemen duramazlar. Belli bir payı vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.