Şimdi Ara

KamilKoç Rezaleti - Valizimi kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ön edit: 1 ay oldu hala haber yok ortada arastırılıyor deniyor 1 ay olmuş nesini araştırıyorlarsa artık
    1800tl küsür zararım var ayni zamanda arkadasiminda valizi kayip 600tl civari da onun zarari var.

Ozet: 12 haziranda Kamilkoc arkadasimin ve benim olmak uzere 2 adet valiz kaybetti, Valizin kayboldugunu anladığımız an müsteri hizmetlerine kayıt bıraktım 1 ay oldu 1 kere bile bilgilendirmek için aramadılar , bagaj kuponu istememize ragmen verilmedi maddi manevi esya kayiplarimiz var.

1 haftadır belki bulunur diye bekledim ama sonuç gelmeyince buraya yazıyorum;
    12/06/2018 tarihinde Yalova-Fethiye 9:45 seferini yapan otobüsle Yalova'dan Fethiye'ye bir arkadaşımla birlikte yolculuk yaptım. Yalova'dan 9:45'te arkadaşımla yola çıkıp saat 23:30 civarı Fethiye'de indik. Yolculuk boyunca bir çok sorun yaşadık. Otobüse valiz teslim ederken bagaj kuponu istememize rağmen muavin bagaj kuponu vermiyoruz dedi. Yalova'dan daha yaklaşık 10 km gittikten sonra otobüs yakıt alma ve yağ değişimi için 10-15 dakika arası durakladı, kalkış yeri Yalova olan bir otobüs neden yolculuktan önce seyehate hazırlanmaz ki? Sonrasında otobüs otobana girmek için Orhangazi (yanlış hatırlamıyorsam) gişelerinden geçip yanlış yola, İstanbul tarafına saptı durumu muavin uyardı ve geri geri sapaktan çıktı. Otogarın birinde yolcu unutuldu üstelik unutulan yolcu özellikle muavine hasta olduğu belirtilerek teslim edildi. İzmir'de 15 dk mola vermeleri gerekiyordu maksimum 10dk mola verdiler ihtiyaçlarımızı gideremedik üstüne üstlük o 10dk mola içinde otobüs değişti vakit eşyalarımızı taşırken geçti. İzmir'e kadar 8 saattir yolda olduğumuzu da belirtmek isterim ve doğru düzgün mola da verilmedi, otobüs güzargah çizelgesinde izmirde 15 dk mola görünüyordu ve bunu muavin de doğruladı, biz de kendimizi bu molaya göre ayarladık. Molada arkadaşımla tuvalete girip çıktığımda, arkadaşımı göremeyince otobüse gittim ve valizlerimizin otobüsten indirildiğini gördüm, başında şoför duruyordu. "Valizler niye indirildi" diye sorunca "otobüs değişti, size haber vermediler mi?" cevabını aldım. Arkadaşım valizleri diğer otobüse taşıdı, bu sırada bende otobüs içindeki eşyaları toparladım otobüs içince elektro gitarım ve bilgisayarım vardı. Diğer otobüse geldiğimde perondan ayrılıyordu, son anda yetiştim. Bu 10 dk içinde hangi ara karnımızı doyuracak yiyecek alıp, tuvalete gidip, eşyalarımızı diğer otobüse aktaralım? Fethiye'ye geldiğimizde valizlerimiz yoktu. İçinde bütün yazlık kıyafetlerimizin olduğu ve beraberinde 15 kadar kitap, gitar amfisi, spor ayakkabısı, saç kurutma makinesi olan (hatırladıklarım bunlar) 2 büyük valizimiz bagajdan çıkmadı. Bursa'da muavin değişmişti Fethiye'ye gelen muavin diğer muavini bagaj kuponu yüzünden suçladı. Otogardaki Kamilkoç şubesine gittiğimizde valizin özellikleri soruldu, "resmi kayıtlara geçecek mi?" diye sorduğumda "sen valizin özelliklerini, telefonunu, adını, soyadını vs söyle, bize böyle bi bilgi geldiğinde sana haber verelim" denildi. Herhangi bir tutanak resmi evrak tutulmadı. Daha sonra şubeden birisi kamilkoç müşteri hizmetlerini aramamı söyledi arayıp durumu bildirdim kayıt oluşturuldu ve 1 haftadır dönüş yapılmıyor.
    Hakkımı hukuki yollardan aramayı düşünüyorum ama ne bagaj kuponu verildi ne de tutanak tutuldu tek kayıtlara geçen şey kamilkoç çağrı merkezi ile yaptığım görüşme. Böyle bir durumda ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 10 Temmuz 2018; 14:42:3 >

• bagaj kuponu veremiyoruz diye bir şey yok ki. tek hat süzer firmasında bile kupon var, veremiyoruz diye bir şey olamazdı. keşke alsaydınız. hakkınızı arayabilirsiniz, yalovada terminalindeki kamera kayıtlarından valizin koyulduğuna dair görüntü vardır elbet. bilemedim şimdi. geçmiş olsun.
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • kamilkoç müşteri hizmetlerini arıyorsun

sert bir şekilde "sizi ulaştırma bakanlığına şikayet edeceğim" diyorsun

şikayetvar.com sitesine detaylı olarak şikayetinizi yazıyorsunuz

bilet ücreti geri verilir, ayrıca bum puan eklenir hesabınıza

uzun sürebilir ama çözülür

benzer şeyleri ben de yaşadım.

Bayramic seyahat bile veriyor. O 2 kapili 20 koltuklu sehirici otobusleri gibi filosu olmasina ragmen; o bile vermisti.

TRUVA DEVAM :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adam manevi degeri yuksek bir esyasi varsa bagajda ne yapacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

@echonia
    Kamilkoc musteri hizmetlerine durumu bildirdim daha sonra bilgi almak icin 3-4 gun sonra tekrar aradigimda dava acicagimi belirttim. Bilet ucreti ile kurtarilacak gibi degil hocam sadece benim zararim 1000tlden fazla, gitar amfisi, ayakkabi, butun yazlik kiyafetlerim icindeydi. Ayni zamanda arkadasimin valizinde de 15 civaru kitap ve kiyafetleri vardi. Bum puan vermeleri de bir isime yaramaz yilda 3-4 sefer yapiyorum zaten, onda da kamilkoc firmasini kullanirmiyim bi daha bilmiyorum.
    Dun konuyu acmadan once sikayetvar.com a yazdim sikayetimi ama hala yayinlanmadi.

@Kanatlandırmayan_Redbull
    Benim valizimde manevi degeri yuksek bir esya yoktu ama arkadasimin valizde 15civari her gittigi, farkli yerlerden aldigi kitaplardi sevgilisine yazdigi sozler resimler vs onun icin manevi degeri yuksek seylerdi. Benime gitar amfim, ayakkabim, tum yazlik kiyafetlerim gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 19 Haziran 2018; 13:49:15 >

• Geçmiş olsun koçum umarım bir haftadır aynı kıyafetleri giymiyorsundur

I-its 3!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passolig - 2 bilet durumu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sizin şu an yapmanız gereken kamilkoçu arayıp; önümüzdeki pazartesi gününe kadar sorunumun halledilememesi durumunda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. demeniz. ya da ay sonuna kadar diyebilirsiniz. onlar da işin ciddiyetini anlayıp size bir süre verebilir.
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • Dostum bekleme bence. Direk ara eğer ki çözüm bulamıyorlarsa savcılığa git şikayet dilekçeniz ver. Sen arayacaksın da cevap bekleyeceksin de yardım etmezlerse savcılığa gideceksin de. Varsa var olan kamera görüntüleri de gider o zamana kadar.

SAMSUNG GALAXY S8
  • 1 ay oldu hala sonuc yok.
    Bir kere kamil koçta yanlış araç sorunu yaşadım aracın muavinine gideceğim yeri söyledim bu araç mı gidiyor dedim evet dedi başka bir yere gittik.Müşteri hizmetlerini aradım senin suçun dedi o anki sinirle telefondakini bulsam bileti zurna gibi kıvırır mabadına sokardım.

Pamukkale ile 3 yıldır seyahat ediyorum sıfır sıkıntı personeli kibar ikramları güzel müşteri hizmetleri de mail sistemleri de çok aktif hemen dönüş sağlıyorlar. Bir kere internet biletiyle alakalı sorun yaşadım 20 gün sonra geri paramı kredi kartına yatırdılar.

5-10 lira fazla verin pamukkale ile seyahat edin.

• Sorunun çözümü ise öncelikle zararınızı abartmak gibi bir hata yapmayın. Eğer zararınız verdiğiniz rakamların altında ise valiziniz bulunması durumunda firma size suç duyurusunda bulunup itibar davası açabilir ve kazanırda çünkü yalan beyanda bulunuyor ve firmayı itham ederek itibarını zedeliyorsuz.

Kamil koç müşteri hizmetleri tamam efendim saman efendim şeklinde çalışır. Bileti aldığınız yazaneye gidin ve pislik yapın bağırın çağırın müşteri hizmetlerini arayın bağırın çağırın.

Eğer pislik yapmazsanız bir şey olmaz.

Yasal süreci başlatmanız içinde bagaj verdiğninize dair otogar kamera kayıtları mevcut mu yani ispat edebilir misiniz keza bagaj kuponunuz da yok.

Pamukkale bagaj kuponu yapıştırmayan personeline para cezası kesiyormuş bir kere bir yolculukta bi muavinle sohbet ederken söylemişti. kamil koçta bagaj verdiğinizi ispatlamanız gerekiyor. Aynı kıyafet almak gibi iyisini alıp biraz daha fazla para verdiğinizde sanırım bu tip sorunlar ile karşılaşmazsınız.

Size tavsiyem bir daha kamil koça binmeyin ve direk müşteri hizmetlerini beklemeden önce şikayetvar a yazın ardından yetkili mercilere suç duyurusunda bulunun ve firmayı da bundan haberdar edin.

• Kamil koç birkaç yıl önce satıldığından beri çok ciddi kalite kaybına uğradı. Belki de 1 numara olan firmadan insanlar şu an metro seviyesinde şikayetçi.
    Mümkün olduğunca kullanmayın.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.