Şimdi Ara

KAMİLKOÇ bitmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamilkoç bitmiş, yavaştan Metro'ya dönüşüyor. Antalya'dan Nevşehir'e yolculuk yapmaktayım. Bilet ücreti birkaç ay öncesine kadar 95 tl iken, bugün 122 tl'ye aldım.

Önce ilçelere giden servisler kaldırıldı (bazı şehirlerde). Şimdi ise uçak bileti ücretine yaklaşıyor zamanla. Kaç yıldır kalitesi sayesinde tercih ederdim. Ama o kadar zama rağmen metroya dönmüş Kamilkoç. Hiç eskisi gibi değil.

Ve gözlemlerim:
    Televizyonlar leş, bir tane film/müzik/tv kanalı yok, sadece ekran açılıp kapatılıyor. Boşuna TV'li otobüs diye bilet satmasınlar, bir halta yaradığı yok. Kulaklıklar kaldırılmış, Sağlık Bakanlığı kulakları zararlı olarak belirlemiş. Evet, sağlık adına doğru bir karar, fakat bunları kaldırmak yerine, yenilik yapıp çözüm getirilebilirdi, mesela tek kullanımlık kılıf gibi.
    Önümdeki masa çıkarılmış veya kırılmış. Ayaklık yok. Kolluk tarafımdaki bardaklık çıkarılmış ya da kırılmış. Servis ürünlerinin (yiyecek-içecek vs...) yarısı hizmetten kalkmış, çeşitler azaltılmış. Hatta bazı şehirlerin seferlerinde yiyecek servisi bile kalkmış!

Verdiğimiz para artarken, hizmet/kalite iyice düşüyor. Yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 16 Haziran 2019; 22:48:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben bir kere otobüs yolculuğu yaptım hayatımda, buradan rizeye gidiş dönüş, geçen sene. bir daha da binersem namerdim. benim ekranda film falan da vardı bir tane güzel film izledim, beğendim filmi de ama otobüs yolculuğu yapılmaz. valla yapılmaz çok fena bi başım ağrıdı bi darlandım gerçekten çok bunaltıcıydı. binmem bir daha.
  • Bla Bla kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filim vs geçin sağsalim götürüyorlarmı o önemli

• Ulke bitmis kardes. Kuculme bir realite ve cember daraliyor. Gramajlar da dusuyor ve gida kalitesi azaliyor.

• bundan 4 yıl önce kamil koçta kulaklıklar için tek kullanımlık kılıf veriliyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sürekli yolculuk yaptığım için farkediyorum bilet fiyatları artmasına rağmen hizmet gittikçe düşüyor. Ayrıca ikram olarak verilerin paketli gıdaların da markası değişmiş. Anıl diye ne olduğu belirsiz bir markanin keklerini falan veriyorlar . Tabi suç sadece firmada değil ekonomik krizde var.

• Ülke küçülürken aldığın hizmetlern fiyatı artar kalitesi düşer bunu görmek istemeyen görmez en basiti tuvalet kağıtlarından bile anlarsın bunu bazılarına göre kriz yoktu sonra çıkılıyordu halka salak muamelesi yapanlar başta olduğu sürece o bilet fiyatlarının artışı durmaz.

• İçeceklerden kahve, cola, fanta vs... kaldırılmış :D Geriye kalan sadece sprite ve ice-tea. Ben su dışında bir şey içmem, o içecekler beni ırgalamaz, ama durum böyle. Verdikleri kek merdiven altı marka gibi, kek de bir ısırık boyutunda bile değil. Verilen fındıklı kıtır büskivinin gramajı epey düşmüş. Ülker çubuk kraker yerini "ne idüğü belirsiz bir marka"nın çubuk krakerine bırakmış. Tutku, biskrem ve diğer ürünler hepten kaldırılmış. Eski ürünlerin yarısından çoğu yok.

+Yukarıdaki arkadaşım, diğer şeylere kızmadığımı nereden çıkardın? Burada dile getirmek istediğim konu daha spesifik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 17 Haziran 2019; 3:29:57 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Ekonomik kriz bir yana; zarar etmemek için ve kâr sağlamak için stratejik bir hareket. Ki maalesef olan bize oluyor.

Bilet ücretlerini sürekli zamlandırmak, çoğu şehirde ilçeler arası servisi kaldırmak, ürünler olarak ucuza yönelmek, gramajları düşürmek, ürün çeşitliliğini azaltmak, iyi markalarla anlaşmayı bozmak, dandik markalara yönelmek vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Sevdalısı

Bu mesaj silindi.
    Bence Pamukkale truzim daha iyi net bir şekilde söyleyebilirim.

• Koskoca varan, ulusoy battı kamilkoçta kalite düşüşü olması normaldir
    Otobüs hiçbir zaman uçakla rekabet edemez otobüsün gittiği ilde havaalanı olmazsa belki
  • İstanbul Sevdalısı kullanıcısına yanıt
    Işte yok öyle bir dünya, arkadaş ezbere konuşmayın demek istiyor ;)
  • Yoo kriz yok adamlar ucansaraylarda yasiyor.
    koklu firmalar bu haldeyse gerisini bosverın

• Doğru, son zamanlarda sıklıkla istanbul-zonguldak yapıyorum 4-5 ay önce başladım bu yolculuklara.

İlk zamanlarda 50-65 arası bilet bulurken şimdi 80-95 arası.

Yahu uçak mısın sen kendine gel bu nedir?

Verdiği hizmetler de arkadaşın dediği gibi leş atıyor kıytırık dandirik otobüsler orası burası kırık kolçaklar servis desen eften püften. Buna rağmen otobüsler full çekiyor bir otobüste 40 koltuk var 85 ile çarp 3400 liraya gidiyorlar hadi senin hatrına benzini 750 lira diyelim 2650 lira kalıyor daha ne bu bildiğin kazıklama arkadaşım bu kadar bilet fiyatı olur mu.*
  • ulke savasa adım adım kafaya takmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.