Şimdi Ara

Kamera ve tuş ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çok profesyonel oyuncu streamlarda, turnuvalarda sabit kamerayla oynuyorlar.Bende deneyim dedim hem kamerayı hareketten zaman kazanmak için hem kolaylık olur diye,yalan değil başım döndü devam etsem yığılacaktım.Bilmiyorum belkide alışkın olmadığımdandır sabitken haritada başka yerlere bakamıyorum nedir bunun olayı? :/

• öncelikle alışman lazım ve harita kontrolunu sağ alttaki küçük haritadan yapman lazım bence kolay sabit kamera ile oynamak. sadece jayce nidalee gibi yüksek range olan skillerin olduğu herolarda sabit oynamıyorum
  • Sabit kamerayla last hit bile yapamıyorum ben(sabit kameranın karakter üzerine odaklı kamera olduğunu var sayarak konuşuyorum). Karakteri sağa sola götürdükçe herşey oynuyor tıklamak imkansız bi hal alıyo ancak S(stop) tuşuna basarak yapılabilir ancak pek tavsiye etmediğim bişey ve anlamadığım sen nerede gördün o sabitle oynayan büyük oyuncuları merak ettim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.