Şimdi Ara

Kamera sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni aldığım tak çalıştır özellikteki web kameramı(stormax swc-02 driverless) bilgisayarıma bir türlü tanıtamadım.asında tanıttım ama web kamerası ikonuna her tıkladığımda '' VİDEO ÖNİZLEMESİ OLUŞTURMA BAŞARISIZ OLDU.LÜTFEN AYGIT BAĞLANTISINI DENETLEYİN VE BU AYGITIN BAŞKA BİR KULLANICI VEYA UYGULAMA TARAFINDAN KULLANILMADIĞINDAN EMİN OLUN '' hatasını alıp durdum.Birde msnde deneyim dedim.Ses ve görüntü kurulumuna tıkladım.ses kurulumunu ve kameranın mikrofunu(mikrofonu tanıması banada ilgin geldi) kurulumunu yaptım.ama görüntü kurulumuna geldiğimde ''Bu web kamerasıyla bağlantı kurulamıyor web kameranızı kullanıyor olabilecek program varsa kapatın ve yeniden denemek için ses ve görüntü ayarlamayı seçin'' uyarısını aldım.(denetim masasından windows live temel parçaları onart dedim ama yine olmadı).Lan ney acaba bu program diye düşünürken bi de format atım bari dedim.neyse formatı attım.formattan sonra ik işim kamerayı denemek oldu.Baktım kamera çalışıyor tabi bende bi sevinç görmeniz lazım.onra driverleri yükleyim dedim.Ses driverini(REALTEK AC'97) yükledim.sonra yanlışlıkla kamera ikonuna tıkladım.baktım yine aynı uyarı ''VİDEO ÖNİZLEMESİ OLUŞTURMA BAŞARISIZ OLDU.
    LÜTFEN AYGIT BAĞLANTISINI DENETLEYİN VE BU AYGITIN BAŞKA BİR KULLANICI VEYA UYGULAMA TARAFINDAN KULLANILMADIĞINDAN EMİN OLUN ''.Tabi normal olarak bu soruna ses driverinin sebeb olduğunu anladım.Kontrol olarak ses driverini kaldırdım.Baktım kamera alışıyo.Geri yükledim yine malum uyarı.
    Arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Farkındayım lafı biraz uzattım ama yaptığım şeyleri söylemek istedim.Şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.