Şimdi Ara

Kamera seçimi için yardım (sony ya da panasanic)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Full hd çekim yapan bir kamera almak istiyorum 1000 TL civarında
    bu iki mak. buldum ama karar veremiyorum bi teknosaya sordum kesinlikle panasanic derim dedi ?
    sizde hangisi almam lazım video cam. hiç anlamamda :)

SONY HDR-CX116 VIDEO KAMERA
    Kayıt Ortamı Memory Stick, SD Memory Card, SDHC Memory Card
    Sensör 4.5mm (1/4 type) EXMOR™ R CMOS Sensor
    Zoom 25 x Optik , 300 x Dijital
    LCD Ekran 2,7” Geniş Clear Photo Plus LCD dokunmatik ekran
    Dahili Bellek 8GB
    Ek Özellikler PictBridge özelliği
    Fotoğraf Modu
    Manuel netleme
    Ebatları: 50 x 56 x 106mm
    Ağırlık: 210gr

PANASONIC SD60 FULL HD Dijital Video Kamera
    Açıklama 35.7 mm Geniş açı lens. iA (Intelligent Auto) özelliği. POWER O.I.S. Titreşim engelleyici sistem. FULL HD 1920 x 1080 kayıt imkanı. 5.0 MP Fotoğraf çözünürlüğü.
    Menşei İTHAL
    Garanti 24

Özellikler
    Çekim Hassasiyeti 3.32 Megapiksel
    Optik Zoom 25x
    Digital Zoom Kamera (x) 60X
    LCD Ekran 2.7''
    Medya Tipi SD
    Mobil Bellek SD Secure Digital / SDHC
    Dijital Bağlantılar USB, HDMI

35 mm geniş açı daha yüksek zoom,odaklamadan tut da önceden makinaya tanıttığın insanların daha sonraki tarihllerde videosunu çekerkenonları tanıyıp isimlerini ekrana yazması daha yüksek çözünürlükte fotoğraf çekmesi gibi daha burada yazamayacağım bir sürü ek özelliği var.
    zoomu makinanın üstündeki koldan,ekranın çevresindeki düğmelerden vede dokunmatik ekrana tıklayarak 3 farklı şekil vede yerden yapabilirsin çekim sırasında hangisi kolayına gelirse.
    Üstelik panasoniclerde fotoğraf çekerken zoom kısıtlaması yoktur düşün 35x zoomlu 5 megapksellik müthiş bir fotoğraf makinasınada sahip olacaksın aynı zamanda.Piyassada SLR Like tipi bu sene çıkan en baba zoomlu fot makinaları fuji hs10 ve olympus 8000uz bile sadece 30x zooma sahip.

ANCAK
    EN ÖNEMLİ FARK SONY TÜRKİYE YADA USA SİTESİNDEN TEKNİK ÖZELLİKLERİNE BAKARSAN SONY NİN SENSÖR ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 2 MP NİN ALTINDA
    YANİİİİİİİİİİİ SONY GERÇEK FULL HD ÇEKMİYOR DAHA DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜKTE ÇEKİP İNT6ERPOLASYONLA FULL HD ÇEKMİŞ GİBİ YAPIYOR.
    1000-1200 TL CİVARINDA NE SONY NİN NEDE CANON UN GERÇEK FULL HD ÇEKİM YAPAN KAMERASI YOK.SADECE PANASONİC İN BU MODELİ VAR.
    BU PANASONİC KAMERA DIŞINDA ALACAĞIN DİĞER KAMERALAR İSRAF OLUR.sONY DEN NE SENSÖR BÜYÜKLÜĞÜ NE ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ NE DİYAFRAM AÇIKLIĞI,HİÇ BİR TEKNİK ÖZELLİKTE GERİ KALMADIĞI GİBİ İNANILMAZ DETAY ÖZELLİKLERİ VAR.pANASONİC İN TİTREŞİM ÖNLEME SİSTEMİDE BU FORUMDA BAŞKA YAZILARIDA İNCELEYEBİLİRSİN DÜNYANIN EN İYİSİDİR.

KISACA PANASONİC.

• eyvallah kardesim bu kadarmi guzel anlatilirdi be :) gercekten cok sagol direk panasonic alicam
  • gerçekten iyi yaparsın herhangi bir markanın fanatiği değilim sadece doğru ne ise onu söylemek lazım bu arada makinan şimdiden hayırlı oılsun.
    www.vimeo.com adlkı video paylaşım sitesi var bu sitede her iki kameranın çekim kalitesini kontrol ede bilirsin.
    sana tavsiye edeceğim kamrelar şöyle:
    SONY SX83 standart çekiyor ama ismini yazdığın her iki kameradan da kaliteli çekiyor istersen araştır.
    SONY XR100 şuanda HD çeken kameralar arasında fiyatına göre en uygunu.
    birde biraz PARA harcarım dersen:
    Canon HG10,Sony XR200,
    panasoniclere şimdilik hiç yanaşma(yada TM300 VE TM700ÜN FİYATININ DÜŞMESİNİ BEKLE)
  • Her ikisi de güzel cihazlar. Satılan yer de önemli bence. Bu yüzden bu cihazları en uygun Ankara'da Adem Bey'de (05325910610) bulabilirsiniz. Garantili ve çok uygun fiyata sony ve panasonic kameraların hepsini bulabilirsiniz. saygılar

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.