Şimdi Ara

Kamera lensinin önündeki tozlar? Raks667

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamun aleykum.

    arkadaşlar, Raks'ımdan memnundum ve memnunum.

    Ancak cep telefonumu kılıfta değilde cebimde taşıdığım için olsa gerek, kamera lensinin önüne toz kaçmış:S ve görüntüdeki netliği engelliyor. Canım manzaralar yakalamıştım ancak o tozlanmadan dolayı berbat görünüyor fotoğraflar.. :( oysa tozlanmadan önce süperdi.

    Şimdi sorum!
    Lens ile cam arasındaki tozları nasıl yok edebiliriz? Kapak kısmını zorlasam açabilirmiyim yoksa kırarmıyım Yoksa elektrikli süpürge ile mi çekiyim ben daha değişik fikirler düşünmeden önce mantıklı bi fikir söyleyecek vardır eminim :)))??







  • walla bende bu konudan şikayettciiim ama bi çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliorus
  • Telefonu Servise gönderdim gitti

    Raks 667 Sorunlar:

    1- Telefonu direk şarj etmek istediğimde Hata veriyor ve şarjı kesiyor. Ancak Masaüstü cihazı ile normal şarj edebiliyorum
    2- Telefonun ekranında ve Kamera lensinin önünde toz oluştu. Kapaklar açılmadığı için tozlar kamera çekiminin kalitesini düşürüyor.
    3- Bazen Fotoğraf menüsüne girdiğimde ekran da çizgiler oluşuyor, telefon kilitleniyor ve bataryayı çıkarmadan düzelmiyor.
    4- Bazen de Mp3 dinlerken durdurduktan sonra beklerken donuyor ve bataryayı çıkarmadan düzelmiyor.
    5- Son günlerde de kamera menüsüne tıkladığım halde Bekleyin yazıyor ve hiçbir işlem yapmadan ana menüye gelmeye başladı.
  • aynı sorun bendede var kamera açmak istedıgımde lütfen bekleyin diyor sonrada ototmatikmen bekleme moduna geçiyor..
  • Bendede o tozlardan var neyle temizlicez ayrılmıyoda o kısım
  • Merhaba arkadaşlar r 667leri kullanırken turkcellin gönderdiği reklam amaçlı tanıtım amaçlı servis mms lerine kapatın aksi durumda cihaz donuyor. bu sadece turkcell mmslerde oluyor.r 667ler güzel cihazdır ses ve ekran kalitesi tartışılmaz ama yazılım sorunlarından dolayı kamera donuyor aynı sorunu kullandığım cihazda yaptı ama sagolsun intermolile yada şimdiki adı ile apr gerekli ilgiyi gösterdi..
  • apr birde telefonlara cevap verse çok güzel olacak bende de kamera sorunu var izmir de yaşıyorum buradaki servisleri ile sözleşmeleri bitmiş istanbula gönder diyorlar açıkçası bir ayda göndermezler diye yollamıyorum telefonlarıda açmıyorlar şu yazılım işini inter üzerinden dağıtsalar ve daha iyi ve gücel bir yazılım çıkarsalar çok iyi olacak bence... ama çok zor görünüyor herkeze saygılar
  • t600'lerdede oluyor aynı sorun yardım pls ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.