< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuzlumidye -- 28 Haziran 2024; 15:55:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kamera IP'sini bilgisayara bağlama Hk Yardım 🥹
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Farklı bir ağdaki cihaza erişim için öncelikle iki Ağın birbiri ile iletişim kurmasına izin vermelisiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam detaya inersek tam olarak nasıl olacak?
-
Merhaba Cem 🖖🏻
Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim.
Kamera odasında baktığımda bulduğum bilgiler doğrultusunda
172.16.0.250 ip adresi, ağ geçidi 172.16.0.1 ve alt ağ maskesini 255.255.254.0 şeklinde ayarlıyorum ethernet ayarını dediğin gibi ama tamamen ağdan kopuyorum
Kullandığımız ağlar haricinde kullanılan kamera IP'sini 172.16.0.1 ağından çekiyoruz haricinde internete erişim sağladığım ip adresi 172.16.32.7 şeklinde
Merhaba;
"72.16.0.250 ip adresi, ağ geçidi 172.16.0.1 ve alt ağ maskesini 255.255.254.0 şeklinde ayarlıyorum ethernet ayarını dediğin gibi ama tamamen ağdan kopuyorum"
Kendi bilgisayarında bu ayarları yaptığını düşünüyorum doğru mu?
Kolay gelsin.
-
Evet doğru
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X