Şimdi Ara

kalıtım belası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selin hoca tyt (8 video olan) den dinledim birey b çözüyordum üstüne anlamadığım baya yer olmuş. başka hangi hocadan dinlenir?

özellikle şu AaBBccDdFF kaç farklı gamet oluşturur? AB bağlıysa vs sorularda baya afallıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 6 Aralık 2019; 10:12:56 >

• Küme sorusuna benziyor bu sorular küme bilgin varsa yaparsın kampüs kanalina bak ordaki biyoloji hocasu baaya iyi anlatiyorr 2 üssü heterozigot sayısı dion bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenal101 -- 6 Aralık 2019; 10:38:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam AB alelleri bağlı ise aynı iplik üzerinde olacak demektir.
    AB ve aB bu ikisini iki farklı alel olarak gör. Bir de ekstra 1 heterozigot var, 2^2 den 4 ben böyle yapıyorum. Bence böyle düşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen eşit ağırlıkçı değil miydin ya benden daha fazla fen çalışıyosun :D
  • hocam tyt yüzünden mezuna kaldım ben tyt 73k ayt 3k geldi. tytde eksik konu bırakmadan çalışmak istiyorum. fende kalıtım tam oturmadı tekrardan çalışmaya karar verdim
  • Bence senin Biyolojin den dinleyin hocam çok ayrıntılı ve mantığıyla anlatmış

• almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    zor değil hocam kalıtım olmazsa fundamentalsten dinlersin bi kere de
  • tek dert kalıtım olsa keşke bence biyolojinin en basit konularından biri kalıtım. biyoloji çok muallak bi ders.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 6 Aralık 2019; 17:6:12 >
  • hocam allah razı olsun senden mendel gibi çaprazlıyorum valla
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Cümlemizden hocam faydalı olduysam sevindim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.