Şimdi Ara

kalitesini hala bozmayan abur cuburlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eskiden olsa bozanlar diye açardım başlığı


    ama artık o kadar ürün kalitesizleşti ki direkt kalitesini koruyanlar için başlık açmak daha uygun olur diye düşündüm


    hala zevkle tükettiğini kalitesinden ödün vermeyen (fiyat-gramajdan bahsetmiyorum tat önemli sadece) ürünleri burda yazıyoruz




  • Probis bence öyle sizce?

  • Kendini çizmen için nereye mesaj atiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-31EBF3EDD

    Probis bence öyle sizce?

    probis kullanmıyorum hocam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-127142DBC

    Kendini çizmen için nereye mesaj atiyoruz

    bu forumu asla terk etmeyeceğim


    KUDURUN

  • hocam alt tarafı bisküvi niye yasaklı maddeymiş gibi muamele yaptınız?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-31EBF3EDD

    hocam alt tarafı bisküvi niye yasaklı maddeymiş gibi muamele yaptınız?

    ?nerde öyle bi muamele yaptım?

  • bimdeki aburcuburlarin hepsi zaten kalitesizdi daha kalitesiz olamayacaklarina gore topluca bim diyorum ben benimde fikrim bu kalitesini hala bozmayan abur cuburlar 

  • Cino

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • William0 kullanıcısına yanıt

    Cino mu? Ya çok şakacısın ya da ağzının tadını biemiyorsun. Cinonun günümüzdeki tadı zehir gibi zehir. Glikoz şurubunu basmışlar, şekeri basmışlar, boğazını yakıyor ve geçmişteki atasıyla zerre kadar alakası yok.. Aldığıma pişman oldum

  • silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizhaldeyim -- 11 Kasım 2021; 19:26:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kalitesini hala bozmayan abur cuburlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • m und m

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.