Şimdi Ara

KALİTELİ TÜRK FİLMLERİ | 105 FİLM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
40
Favori
12.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • karagöz ve hacivat ile pardon dışında diğerlerini neredeyse hiç izlemedim. ilginç hikayeler ilgimi çeker. aşk konulu filmler dışında bana önerebileceğin var mı? kendim her konuyu okudukça izleyesim geldi ve zamanla izlemeye başlayacağım. ama senin bana önerebileceğin önce şu 3-5 filmi izle dediğin birkaç film söyleyebilir misin?


    dokuz ile yazı turayı en kısa zamanda izleyeceğim.

  • Cespedes C kullanıcısına yanıt

    Öncelikle merhaba, tabi ki önerebilirim.


    En başta muazzam bir film diyebileceğim Sarı Mercedes'i önermek istiyorum. Yoksulluk içinde büyüyen ve Almanya'ya işçi olarak çalışmaya giden Bayramın karakter değişimini anlatıyor. Bu arada İlyas Salman'ın en iyi oyunculuk sergilediği ustalık eseri diyebileceğim bir filmdir.


    İçinde sert diyebileceğim filmlerde var; Barda, Gemide ve tamamlayıcı filmi Lalelide Bir Azize. Şiddetle bunları da öneririm.


    Salt yalnızlık, toplumsal gerçeklik, bireyin iç dünyası gibi konuları seviyorsanız Zeki Demirkubuz filmlerine bakabilirsiniz, her filmi muazzamdır.


    Yine Nuri Bilge Ceylan filmleri de muazzamdır. Özellikle Bir Zamanlar Anadolu'da, Ahlat Ağacı, Kış Uykusu'nu kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.



    Şimdilik bu kadar yeterli. Buradaki filmlerin zaten hepsi izlenmeye değer filmler, ayırt etmekte zorlanıyorum önerirken :)





  • Anayurt oteli

    Sevmek zamanı

    Uçurtmayı vurmasınlar

    Dönersen ıslık çal

    kağıttan hayatlar

    Yedinci Koğuştaki Mucize

    Nuh tepesi

    Aklıma gelen benim gözümde eklenebilir

  • Tesekkur ederi. Dokuz filmini izledim dün ve Turkiyede boyle bir yapim ciktigina sasirdim. Genelde ask ve komedi eksenine sıkışmış vaziyette. Hatta dunya calinda bir film diyebilirim. Yani 800 e yakin film.izlemis birisi olarak bunu amerikalilar cekseydi de begenirdim. Ve imdb puani da gayet iyi olurdu bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cespedes C kullanıcısına yanıt
    İşte hocam insanımız çok sığ ve sinema kültürü yok.

    Saçma sapan komedi filmlerinin gişede rekor kırdığı, Nuri Bilge Ceylan filmlerinin gişede çakıldığı bir ülkede yaşıyoruz.

    Örnek vermek gerekirse, NBC'nin filmlerinin gişe rakamları
    KALİTELİ TÜRK FİLMLERİ | 105 FİLM

    Durum böyle olunca iyi filmler maalesef az çıkıyor. Ve birçok yönetmen maddi kaygıyla film çekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tabutta rovasata gereksiz bir film oyunculuklar ilk okul drama dersinden hallice

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç hafta önce hakkında hiçbir araştırma yapmadan sırf türü ve IMDb puanına bakarak beklentilerimizi de dibe çekerek Ölümlü Dünya(2018) çöpünü izlemiştik. Bu kadar anlamsız, bu kadar boş, bu kadar ciddiyet ve komediden yoksun film olamaz derken olmuş. Filmde bol bol olan tek şey küfür. Küfür ede ede bir şeyler çekmişler adına da film demişler. Lan oğlum bu filmin neresi 7,7'lik bir film? Biri bana şu filmin olayını anlatsın. Bir şey mi kaçırdık? Kaliteli film diyerek listeye almışsınız bir de. O zaman Deliha'yı da alın o da kimisine göre kaliteli. Tek kaşlı bir fenomenin yaptığı osuruktan bir film vardı. Onu da alabilirsiniz. Ya gerçekten inanılmaz.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.