Şimdi Ara

Kaliteli oyun önerisi LG G2 için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 2000 liralık telefon alıyoruz ve dandik oyunlarla zaman geçiriyoruz çoğunlukla.
    Kaliteli ücretli veya ücretsiz farketmez oyun önerisi yaparsanız çok yararlı olur.

• -Real Racing 3 (Herkes yarış oyununda asphalt önerir.Ama bu oyunun sahibi EA gamesdir :D oyun da sağlam yani simulasyon gibi herşey gerçekçi yani gerçekte nasıl yarışıyorsan öyle asphalt türevi gibi havada uçma falan yok :D)
    -Dead Trigger .. . Bu oyun fps türüdür konusu zombi bu tür oyunları seversen indirmelisin
    -Dead Trigger 2 üstteki oyunun 2. versiyonudur
    -Gta 3 10.Year Anniversary (bildiğin gta 3 ün mobil platformu)

Benim önerim bunlar hepsi benim Asus transormer tabletimde ve nexus 4 telefonumda yüklüdür oyunlar sağlam :D zaten bu oyunları 700 tl altı tlf lar açamaz tam senin telefona iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

-Real Racing 3 (Herkes yarış oyununda asphalt önerir.Ama bu oyunun sahibi EA gamesdir :D oyun da sağlam yani simulasyon gibi herşey gerçekçi yani gerçekte nasıl yarışıyorsan öyle asphalt türevi gibi havada uçma falan yok :D)
    -Dead Trigger .. . Bu oyun fps türüdür konusu zombi bu tür oyunları seversen indirmelisin

Benim önerim bunlar hepsi benim Asus transormer tabletimde ve nexus 4 telefonumda yüklüdür oyunlar sağlam :D zaten bu oyunları 700 tl altı tlf lar açamaz tam senin telefona iyi gider

sağolasın hocam gta hariç diğerlerini denicem :)

• Bende G2 kullanıcısıyım, şuan yüklü olanlar;

-Real Racing 3
    -Subway Surf
    -CSR Racing
    -Top Eleven

Bu tarz oyunlarda bende kaliteli öneriler bekliyorum
  • Google playde suan asphalt 8 ücretsiz indirmeni tavsiye ederim.bende indirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 14
    Asphalt 8
    RealSteelWRB
    Real Racing3
    Temple run2

Şuanda bunları yükledim ücretsiz olarak görüntü oyun açısından hepsi kaliteli oyunlar tavsiyem bunun dışında ücretsiz bulamadım kart olayını halledip 2-3 tane ücretli denicem
  • Modern combat 4
    Harika grafikleri var. Türkçe olduğu içinkonusunu da anlayabiliyorum. Multiplayer modu harika. Değişik modlar, haritalar, silahlar falan...

• quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

-Real Racing 3 (Herkes yarış oyununda asphalt önerir.Ama bu oyunun sahibi EA gamesdir :D oyun da sağlam yani simulasyon gibi herşey gerçekçi yani gerçekte nasıl yarışıyorsan öyle asphalt türevi gibi havada uçma falan yok :D)

General Mobile Discovery telefonum var 699 liraya aldım ??

• Önerilecek pek fazla bişeyde yok aslında burada verilen herkesin bildiği şeyler dışında gerisi wallpaper zaten markette.
  • Selamlar, Real Racing 3'e başladım, ancak bana biraz fazla ısınıyor cihaz gibi geldi, yarış esnasında kasma olmuyor ama menü geçişlerinde biraz takılma oluyor gibi, g2 kullanıcılarındaki genel performans nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: surferbabe

Selamlar, Real Racing 3'e başladım, ancak bana biraz fazla ısınıyor cihaz gibi geldi, yarış esnasında kasma olmuyor ama menü geçişlerinde biraz takılma oluyor gibi, g2 kullanıcılarındaki genel performans nasıl?

Kasma yok hic ama isinma fazla o oyunda ve cok sarj yiyor telefon ile alakali degil oyunu cok ustun yapmislar bana ps3 tadi verdi o oyun ;D

• Balon Patlatmaca Ve Barbie Giydirmece

• G2 kullanıcısıyım ama hiç oyun yok. Ama yüklesem;

- Real Racing 3
    - Subway Surf
    - Temple Run
    - Gangster Vegas veya GTA 3
    - FIFA serisinden biri
    bunları yüklerdim.

• Shark Evolation Var Bide Need Foor Speed Shift Parana Kiyman Lazim Ama

İYİ EGLENCELER

• drastic adlı emülatörü yükle ve tüm nintendo ds oyunlarını oyna mis gibi. bugün bi nintendo ds 250 liradan başlıyo. ben artık normal android oyunlarını oynamıyorum bile pek. super mario, pokemon, zelda falan akıyorum.
  • Real racing 3 , modern combat 4 ve fifa 14

• COD Strike Team. Daha yeni çıkmış bir oyun. Playstore da olmayabilir. Farklı yollardan edinebilirsiniz. 2 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Modern combat 4
    Harika grafikleri var. Türkçe olduğu içinkonusunu da anlayabiliyorum. Multiplayer modu harika. Değişik modlar, haritalar, silahlar falan...

parayla mı aldınız yoksa netten full apk sini mi indirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Modern combat 4

Apkmania
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Modern combat 4

Apkmania

bende bu akşam o siteden ilk kez indireceğimde apk yi indirip direkt telefona atıp kuruyormuyuz yani ek bir programa ihtiyac yok değil mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.