Şimdi Ara

Kaliteli Evden Eve Nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul şehir içi evden eve nakliyat ve İstanbul'dan tüm şehirlere şehirler arası nakliyat hizmeti veren firmamıza ait web adresi ve iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.
    http://www.tepenakliyat.com.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfirat34 -- 8 Temmuz 2018; 11:35:21 >



  • Evden Eve Nakliyat Forum, İstanbul Evden Eve Nakliyat Forum, Evden Eve Nakliyat Fiyatları Forum ile ilgili yazılarımızı ve hakkımızda yazılan tavsiye yorumlarını sizin için aşağıda bir araya getirdik. Faydalı olacağı temennisiyle.

    Hakkımızda

    1990 yılından beri aralıksız ev, ofis taşıma ve depolama hizmeti vermekteyiz. Firmamız şu an ev nakli, piyano ve para kasası nakliyatı, depolama, şehir içi ve şehirler arası nakliye hizmetleri, ofis, banka, fuar malzemeleri taşımacılığı yapmaktadır. Özenli ve güler yüzlü çalışanlarımız minimum hata ile eşyalarınızı taşımaktadır. Taşıma, Ambalajlama ve de montaj-montaj işleri eksiksiz yapılmaktadır.

    Taşıma esnasında oluşabilecek hasarları minimuma indiren Tepe Nakliyat Taşıma Sistemi tüketicilere hasarsız hizmet garantisi sunmaktadır. Amacımız daha iyi bir hizmet için kendimizi sürekli yenileyerek profesyonel hizmet anlayışını evden eve taşıma sektörüne yerleştirmektir. Tepe Nakliyat, eğitimli taşıma kadrosu, geniş paketleme materyalleri, ücretsiz expertiz hizmeti, hijyenik güvenli çalışma ortamlarıyla, eşya sigortası, paketleme ve de montaj montaj hizmetiyle sektörün standardını yükseltmiştir. Paraya göre hizmet değil herkese kaliteli hizmeti esas alıyoruz. Biz sadece nakliye firması değiliz, Profesyonel bir taşıma şirketiyiz. Biz nakliye sürecini bir yerden başka bir yere eşya taşıma olarak ele almıyoruz. Biz taşıdığımız eşyanın, malzemenin sağlıklı ve hasarsız naklini gerçekleştiririz.

    Tepe Nakliyat, İstanbul şehir içi evden eve nakliyat ve diğer tüm illerimize de şehirler arası taşımacılık hizmeti vermektedir. Uygun fiyatlar ile komple ve parça eşya taşıması yapmaktayız. Ankara ve İzmir illerine düzenli seferler ile ev ve ofis taşıması yapmaktayız.

    Bizi tercih eden ve Bizlere referans olan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz.

    iletişim bilgilerimiz;

    Anadolu Yakası Tel
    0216 574 39 00
    0216 573 39 38

    Avrupa Yakası Tel
    0212 555 55 66
    0212 328 22 02

    İzmir Şube Tel
    0232 278 22 55

    Gsm(7/24)
    0533 565 53 08

    Msn&E-Mail
    info@tep..............


    _____________________________

    iletişim formumuza yazılan bir yorum. Yorumu olduğu gibi paylaşıyor, müşterimize yorumu için teşekkür ediyoruz.

    Tepe Nakliyat İletişim Formu;

    Adı Soyadı:Bekir Gül
    E-posta:
    Tel:
    Konu:Nakliyat hizmetiniz hakkında
    Mesajı:Sayın Tepe Nakliyat Yöneticileri, Bugün bir ekibiniz benim Kozyatağı''ndaki evimi Göztepe''ye taşıdı. Ekibinize ne kadar teşekkür etsem azdır. İlk defa benim eşyalarıma kendi eşyalarıymış gibi davranan bir nakliyat şirketi gördüm. Bozuk olan gardropumu bile tamir edip gittiler. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve bu profesyonel çizginizin bozulmamasını diliyorum. Bütün arkadaşlarıma tavsiye edebileceğim tek nakliyat şirketisiniz. Bekir Gül


    _____________________________


    Başka bir yorum;

    Tepe Nakliyat İletişim Formu;

    Adı Soyadı:Murat Can Sunar
    E-posta:
    Tel:
    Konu:Referans
    Mesajı:Merhaba İstanbul dan Muğla''ya gerçekleştirmiş olduğunuz taşıma için gösterdiğiniz özen ve alaka için teşekkür ederim Murat Can Sunar Muğla Üniversitesi


    _____________________________

    Adı Soyadı:ayten bilge
    E-posta:ayten bilge
    Tel:
    Konu:memnuniyet
    Mesajı:istanbuldan altınolukğa eşya götürdümsizin elamanlarınızdan yaptığınız hizmetten çok memnun kaldım ve sizin bu nakliye taşımacılığını tüm dostlarıma öneriyorum.ve hepinize çok teşekkürlerimi sunuyorum tüm çalışanlarınıza ve size .hoşçakalın.





    _____________________________

    Muhmmet bey merhaba,

    Bu gün Evim çok güzel bir şeklide gelen kişiler sayesinde taşındı.
    okadar memnun kaldık ki ailem ve ben ,
    Gelen kişilerin efendiliğinden tutun işi bilişi ve sorunsuz birçimde işlerin yapılması biz çok mutlu etti.
    Şunu söylemek istemekteyim,Eğerki çevremde bu şeklide bir kişi daha olsa bu şeklide bir işi olan mutlaka sizi önerip referansınız olacağım.
    Ellerinize Sağlık her şey için çok teşşekkür ederim

    Saygılarımla,



    Emrah YAŞAR



    _____________________________


    Başka bir yorum;

    Tepe Nakliyat tan Muhammet Bey ile Kasım ayı içerisinde telefon irtibatında bulunmuştuk.Kendileri gelip evimizi gördükten sonra fiyatlandırma yaptılar.25/11/2011 tarihinde İstanbul Ümraniye den Taşdelen e taşındık.Sabah saat 08.00 da görevliler evimizde oldular.Gayet profesyonel şekilde eşyalarımızı paketlediler (buzdolabımızdaki yumurtalara kadar).Eşyalarımızda bırakın zararı bir çizik bile olmadan yeni evimize nakliyatını yapıp yerleştirdiler.Bu süreç içerisinde işini severek yapan başta Muhammet Bey e ve Tepe Nakliyat görevlilerine teşekkür ederim.Çevremde tanışıcak bir dostum akrabam olursa kesinlikle Tepe Nakliyatı tavsiye ederim. Can Gulal.can_murat@hotmail.co.uk

    Yoruma aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz;

    Tepe Nakliyat - Kadıköy | Feşmekan (http://fesmekan.mynet.com/mekan/tepe-nakliyat-tic-ve-san-ltd-sti?order=4)


    _____________________________


    Başka Bir Yorum;

    Tepe nakliyat firmasını tavsiye ederim, baloncuklu naylonlar ile paketleme yapıp sağlam şekilde taşıyorlar, biz memnun kaldık tavsiye ederiz. Çok az firmada olan sözleşme yapıyorlar. Sitelerinde referansları var isterseniz o referanslardan da mail ile firma hakkında yorum alabilirsiniz. Muhammet Bey anlayışlı güler yüzlü işini ciddi alan güvenilir birisi. Mobilyamızı bile tamir etti, kendisini tanıdığım için ayrıca memnun oldum, işlerinde başarılar dilerim.

    Yazının Orijinali için linki tıklayınız;

    Tepe Nakliyat - Kadıköy | Feşmekan (http://fesmekan.mynet.com/mekan/tepe-nakliyat-tic-ve-san-ltd-sti)



    _____________________________


    İstanbul Şehir içi taşımasını gerçekleştirdiğimiz müşterimizin teşekkür maili. Mail içeriği olduğu gibi yayınlanmıştır.

    Muhammet Bey, Merhaba,



    Arkadaşlar biraz önce taşıma işlerini tamamlayıp İstinye'den ayrıldılar. Gayet düzgün ve güzel çalıştılar, hepsine tekrar teşekkür ederim.

    1250TL'yi Akbank hesabınıza havale ettim, şu an itibariyle hesabınızdadır.


    Teşekkürler, İyi Akşamlar

    20.02.2013
    Kaan Sahilyol

    Müşterimize Can-ı Gönülden teşekkür ediyor, yeni evinde sağlıklı ve huzurlu günler geçirmesini temenni ediyoruz.


    _____________________________

    Taşımalarını gerçekleştirdiğimiz başka bir müşterimizin yorumu;

    Yorum olduğu gibi yayınlanmıştır. Firma olarak şeffaflığa önem vermekteyiz.

    Muhammet bey merhaba,

    Firmanızı internetten araştırdığımda hakkınızdaki olumlu yorumlardan etkilenerek sizinle çalışmaya karar verdik. Yanılmadığımızı düşünüyoruz. Ekibinizden, eşyaları toplayış tarzlarından, önce ilk kez kullanılan patpat torbalara sarmalarından, sağlam koliler yapılmasından çok memnunum. Zira varillerle taşıma sonrası, hemen boşaltım ve evin savaş alanına dönmesinin ne demek olduğunu taşınan bilir. Bu konuda gösterdiğiniz özen, zamanında gelinmesi ve eksiksiz taşıma, güler yüzlü ekip için eşim ve ben teşekkür ediyoruz. Bizi üzmediniz...

    Ufacık bir nokta, iki masanın plastik ayaklarından birer tanesi kaybolmuş... Yedeklerinden temin ettik, sorun yok... Bu da nazar boncuğu olsun diyoruz, yolunuz açık olsun, teşekkürler,

    Armağan Portakal - Fatih Portakal

    Müşterilerimize yorumları için teşekkür ediyoruz. Bize olan güveninize layık işler yapmaya devam edeceğiz İnşallah.

    "Herkese hasarsız taşınmalar dileriz."


    _____________________________


    İstanbul şehir içi taşımasını yaptığımız müşterimizin yorumu aşağıdaki gibidir.


    Ev taşımak gerçekten çok sıkıntılı bir süreç. Bu süreçteki en önemli kararlardan birisi de doğru nakliye firması seçebilmek. İnternetten yaptığımız araştırmalarda hep olumlu yorumlarına rastladığım Tepe Nakliyat’ı aradım ve telefonda Sayın Muhammet Fırat ile görüştüm. Telefonda bana verdiği ayrıntılı bilgilerden sonra evimize keşif için geldi. Muhammet Bey eşyalarımızı titizlikle inceledi ve birçok konuda tekrar ayrıntılı bilgi verdi. Bu görüşmenin sonucunda tanışma günü ve saati konusunda anlaştık. Muhammet Bey’in gönderdiği yazılı sözleşmeyi imzalayarak taşınma gününü beklemeye başladık. Ancak çevremde duyduğum birçok farklı taşıma şirketi ile ilgili kötü tecrübeler, özellikle hasar gören eşyalarla ilgili yorumlar sebebiyle tedirginliğim devam etmekteydi. Taşınma günü Tepe Nakliyat elemanları söz verdikleri saatte evimize geldiler. Profesyonel olduğu her halinden belli olan ekip son derece dikkatli, titiz ve hızlı bir çalışma ile evimizi taşıdı. Daha önce söz verdikleri tüm hizmetleri kusursuzca yerine getirdiler. Tüm eşyalarımızı daha önce hiç kullanılmamış malzemelerle ambalajladılar. Ne eşyalarımıza ne de evimize en ufak bir hasar vermediler. Hatta daha önce zarar görmüş birkaç mobilyamızı tamir ederek bize güzel bir jest bile yaptılar. Ayrıca kırılmaya çok müsait lambalarımızı kamyona koymadan ellerinde taşıyarak hiçbir zarar görmemesini sağladılar. Tüm taşıma sürecinde galoş giyerek evimizin kirlenmesini önlediler ve bütün bu işlemleri öğlen saatlerinde tamamladılar. Beklediğimizin üzerinde hizmet aldığımız Tepe Nakliyat’a teşekkür ediyor ve Tepe Nakliyat Firmasını herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

    Burcu Sargın
    Mart 2013

    Müşterimize yorumu için teşekkür ediyoruz.

    Bize aşağı numaralardan ulaşabilirsiniz.

    Anadolu Yakası Tel:
    0216 574 39 00
    0216 573 39 38

    Avrupa Yakası Tel:
    0212 555 55 66
    0212 328 22 02

    İzmir Şube Tel:
    0232 278 22 55

    Gsm(7/24):
    0533 565 53 08

    Msn&E-Mail:
    info@tep..............
    http://www.tep..............


    _____________________________


    Şehirler arası evden eve nakliyat önerisi;

    Şehirler arası taşımasını yaptığımız müşterimizin tavsiye yorumunu olduğu gibi yayınlıyoruz.

    Değerli Tepe Nakliyat Yoneticileri,

    2 Nisan Cumartesi gunu Istanbul' dan Adana' ya tasinma orgazasyonum surecinde, gerek ilk gunku teklifin verilme asamasindan gerekse de evin toplanmasi ve yeni eve yerlestirilmesi surecinde eksiksiz ve zararsiz ve ozenli calismalari icin emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunarim.

    Firmam bunyesinde ihtiyac duyulmasi durumunda gönul rahatligi ile referans olacagim ve tavsiye edecegim organizasyonunuzun ayni verimlilikle calismasini umit eder, iş hayatinizda basarilar dilerim.

    Saygilarimla,

    Baran BARUTÇU

    Anatolia Field Sales Department
    South Area Field Sales and Key Account Manager

    DHL Express


    _____________________________

    Başka bir tavsiye yazısı;


    Sayin Muhammet Fırat,
    Tasima isleminizden memnun kaldim. Tavsiye ederim. Kolay gelsin.

    22 Nisan 2011
    Doç.Dr.Sevil KILÇIKSIZ


    _____________________________


    İstanbul Şehir İçi Taşımasını yaptığımız müşterimizin hem önerileri hem de yorumunu olduğu gibi yayınlıyoruz. Müşterimize tavsiye yorumu ve önerileri için teşekkür ederiz.


    Muhammet Bey merhaba,

    Oncelikle cok tesekkurler, sorunsuz bir tasima islemi gerceklestirdik. Sadece bir sampuanim dokulmustu ancak hicbir zarari olmadi onlari da posetlere koyarak tasirsaniz daha iyi sonuc elde edebilirsiniz diye onermek isterim. Bir de son kolilere dogru actigimizda esyalarin cok karistigini gorduk gene bir zarar yok. Dedigim gibi hicbir zarar yok sadece oneri olarak alin.

    Yorumumu asagida bulabilirsiniz:
    "Tepe Nakliyat ile İstinye'den Serifali'ye tasindik. Anlasma surecinde ve tasinma boyunca profesyonel yaklaşımlarıni korudular, eşyalarima da hicbir zarar gelmedi. Tekrar cok tesekkurler..."

    İyi calismalar dilerim.

    Selin Zadeoğluları

    14 Nisan 2012


    _____________________________


    İstanbul Şehiriçi ev taşımasını gerçekleştirdiğimiz müşterimizin yorumunu aşağıda okuyabilirsiniz. Yorum olduğu gibi yayınlanmıştır.

    Müşterimize yaptığı tavsiye yorumu için teşekkür ederiz.

    Tepe Nakliyat firmasıyla evımızı tasıdık. Öncesınde cok arastırdım. piyasada cok naklıyat fırması var ve cogu guven vermedı bana. Sonunda tepe naklıyat a karar verdık. hersey telefonda konustugumuz gibi oldu. Hicbir esyamıza zarar gelmedı. Dedikleri saatte geldiler ve cok hızlı bır sekılde ambalajlayıp tasıdılar. Firma sahibi Muhammet bey ekibin basındaydı gun boyu. Kısacası calısmalarından memnun kaldık tasınmak ısteyenlere tavsıye ederım.

    17 Ocak 2012

    Betül kaplan


    _____________________________


    Pazar günü evim Tepe Nakliyat firması tarafından taşındı. Gelen arkadaşlar işlerinde gayet iyi ve efendiydi. Bir-iki ufak tefek hasar dışında -ki Muhammet Beyin abisi Erdal Bey tarafından tamir edildiler- gayet muntazam bir taşıma işlemi gerçekleştirdiler. Hatta yeni evde buzdolabı yerine sığmayınca Erdal Bey dolabı bile kaldırarak bize çok büyük kolaylık sağladı. Ve en önemli eşim kutuların muntazaman yerleştirilmesi ve aradığı herşeyi kolayca bulduğu için gayet memnun oldu. Tek eksik mutfak eşyaları için beyaz kağıdı unutmuş olmaları sanırım. Herkese tavsiye ederim.


    _____________________________


    Parça eşya taşıma ile ilgili gelen yoğun talepler doğrultusunda bilgilendirme amacıyla bu yazımızı paylaşıyoruz.

    Parça Eşya Taşıma

    Parça eşya taşıma işlemi ekonomik bir taşıma fırsatıdır. Örneğin bir yatak odası gibi bir kaç parçadan oluşan bir taşıma söz konusudur. Tepe nakliyat parça eşya taşıma konusunda müşterilerine uygun fiyatlarda parça eşya taşıma işlemin gerçekleştirmektedir.
    Taşıma işlemlerinde eşyanın az yada fazla olması önemli değil biz her zaman müşterilerimizin eşyalarının dış etkenlerden koruyarak ve yolculuk sırasında eşyalarına sigorta yapmaktayız.

    İstanbul Parça Eşya Taşıma;
    İstanbul tüm ilçelerinde parça eşya taşıma yapmaktadır. İstanbul parça eşya taşıma işlemini yapmamızın amacı müşterilerin ihtiyaçların karşılamak ve daha iyi hizmet sunmaktır.

    İnternette her gün yüzlerce "parça eşya taşıma nedir", "nasıl yapılır" tarzında sorgulamalar yapılmakta ve en uygun fiyata parça eşya nakliyesi yapan firmalar araştırılmaktadır. Parça Eşya Taşıma hizmetinde amaç birkaç parça eşyası, bir takım koltuğu, bir yatak odası vb. eşyası olan müşterilerin eşyalarını uygun taşıma fiyatlarıyla nakletmektir. Genelde şehirlerarası taşımalarda tercih edilen bir yöntemdir.

    Tepe Nakliyat şirketimiz Türkiye'nin neresinde olursanız olun parça eşya taşımacılığı için tercih edebileceğiniz güvenli bir adres. Şirketimiz eşyalarınızı evinizden ambalajlayıp kapalı aracımızla taşınacağınız yeni evinize güvenli bir şekilde teslim ilkesiyle çalışmaktadır. Bizi arayarak taşıtmak istediğiniz eşya listenizi bildirerek taşıma fiyatı alabilir, ya da mail formumuz aracılığıyla fiyat bilgisi alabilirsiniz.


    _____________________________

    Evden Eve Nakliyat, Depolama, Şehir içi ve Şehirler arası Taşımacılık hizmetlerimiz ve fiyatlarımız için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

    Anadolu Yakası Tel:
    0216 574 39 00
    0216 573 39 38

    Avrupa Yakası Tel:
    0212 555 55 66
    0212 328 22 02

    İzmir Şube Tel:
    0232 278 22 55

    Gsm(7/24):
    0533 565 53 08

    Msn&E-Mail:
    info@tep..............


    _____________________________


    İstanbul-Ankara arası taşımasını yaptığımız müşterimizin yorumu;

    Selam,

    Site iletisim formu;Ad Soyad: Orhan belen

    Tel: 0532xxxxxxx

    Email:

    Adres:

    Mesaj: Merhabalar Su anda ankaraya yerlestim sayenizde Arkadaslar esyalari indiriyor Inanin istanbul dahil ankaradada arkadaslar tecrubelerini konusturdular Cok guzel bu kadarini inanin hic tahmin etmiyordum. Arkadaslarin guler yuzu temiz ve itinali calismasi Acele etmeden kendi evi gibi bakmasi Benim gonlumu kazandilar Sagolun varolun Iyiki sizi tercih etmisim




  • Covid 19 gibi bir belanın ortasında taşınmaya kalktım ama neyse ki Octovan ile anlaşmıştım gelip hemen hallettiler. Hizmetlerine hayran kaldım inanılmaz dikkatliler, 4 tane bardağım kırıldı onu bile karşıladılar. İhtiyacı olana tavsiye ediyorum cidden.

  • Ben Octovan ile anlaşmıştım sağolsunlar müthiş bir titizlikle taşıdılar. Hem de 3 saat gibi bir sürede bitirdiler her şeyi. Gerçekten hızlılarmış daha öncesinde bildiğim bir firma değildi, herkese öneririm.

  • Taşınma ne zor işmiş ya OCtovan olmasa ben tek başıma halledemezmişim. Küçümsemiştim gözümde ama resmen günlerdir yerleşemedim hiçbir şey yapamadım. Octovan diye bir firmayla çalıştım. Hem hızlı hem de ilgili bi ekipti gelen. Ayrıca çok titiz ve hijyenik davrandılar çok memnun kaldım

  • Ben burdan gördüm Octovanı çok hoşuma gitti hizmetleri, ihtiyacı olanlar baksın kırılan küçücük ürünleri bile karşılıyorlar.

  • Taşınma işi çok zor bilen bilir bir de güvenilir insanlarla anlaşmak lazım. Octovanı görmştüm bir arkadaşımdan anlaştık biz de. Çok profesyonel ve dikkatlilerdi herkes öneririm. Fiyatları da inanılmaz makul

  • Evden eve nakliyeci bulmaktan daha zor bir şey yok. Gerçekten ya hem zor iş hem güvenilir birilerini bulmak lazım. Octovan ile anlaştık biz son taşınmamızda inanılmaz hoşumuza gitti. Hem çok profesyoneller hem de pandemi gibi bir sürecin ortasında çok dikkatli ve hijyenikler.

  • taşınma işi olan herkese Octovan kesinlikle önerimdir. Gerçekten çok başarılılar. Hem hızlılar hem profesyoneller hem de pandemi gibi bir dönemin ortasında maskelerini asla çıkarmıyorlar.

  • Taşınma çok zor şey arkadaşlar ya onun için zaten zor olan durumu daha da kolaylaştıracak profesyonel nakliye hizmetli almak gerkiyor. Ben kesinlikle Octovanı öneiyorm herkese. O kadar profesyonel ve hijyenikler ki hayran kaldık hizmetlerine.

  • Nakliyeci işi biraz şans işiydi önceden. Aslında taşınma sırasında da en önemli olanı. Eski komşum Octovanı önermişti biz de şansa bırakmadan onlarla anlaştık. Gerçekten de çok hoşumuza gitti hizmetleri, Riske atmaya gerek yok artık Octovan dan başka firma kullanacağımı zannetmiyorum, öneririm herkese de

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.