Şimdi Ara

Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU] (876. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.674
Cevap
2.081
Favori
2.373.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu bir haftadır gereksiz yere uzatılıyor. Cuma günü yüz kişilik grupta herkesin sırayla cuma mesajı paylaşması gibi canı sıkılan tartışmaya katılıyor ve bu tartışmanın kaynağı olan oyunlardan daha çok kirletiyor konuyu. Karşı birşey söylenmediği halde hala "sen yaz kardeşim" diye yazılıyor. Kimse "yazma" demedi yahut BigFish oyunlarına spesifik bir eleştiride bulunmadı. BigFish kampanyası bilinen bir kampanya değil bittabi paylaşılacak. Ancak İndiegala ve benzeri siteler (örneğin giveaway siteleri) düzenli olarak oyun dağıtıyor. Ancak bu oyunlar arasında "oynanabilir" durumda olanları yok denebilecek kadar az. Bu bir zevk meselesi değil ve eminim bu siteleri bilenlerin çoğu siteye girmeye dahi zahmet etmiyorlardır. Bende İndiegala kullanıyorum ve hesabımda yüzüne bakabileceğim 3-4 tane oyun var. BigFish kampanyası ilk kez paylaşılan bir kampanya ve eleştirilecek bir tarafı yok ancak İndiegala'da herkes biliyor ve paylaştığı güzel oyunlar yerine paylaştığı her oyunu paylaşmak gereksiz kalabalık yapıyor ayrıca paylaşan için de gereksiz zahmet. 50 TL sınırı önerisi gelmiş, açıkçası 50 TL altında gayet güzel oyunlar paylaşıldı bu konuda ki buna İndiegala'da ki birkaç oyunda dahil. Mesele para barajı değil içerik barajı olmalı. Tabii bunun yanında şuan benimde dahil olmuş olduğum bu ve benzeri gereksiz tartışma ve başka konular hakkında ki uzun soluklu muhabbetler bu konuyu çok ama çok daha fazla kirletiyor. Keşke konuda herkes bedava tek tuşla oynanan gereksiz oyunları paylaşsada şu içimizde ki gereksiz öfke ve "lak lak" huyunu yok edebilsek....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaş haklı konuyu çöpe çevirdiniz. Azıcık da kalite gözetelim lütfen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın trollemesi yüzünden bu mesaji kaçırmışım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mc Sahruk

    Konu bir haftadır gereksiz yere uzatılıyor. Cuma günü yüz kişilik grupta herkesin sırayla cuma mesajı paylaşması gibi canı sıkılan tartışmaya katılıyor ve bu tartışmanın kaynağı olan oyunlardan daha çok kirletiyor konuyu. Karşı birşey söylenmediği halde hala "sen yaz kardeşim" diye yazılıyor. Kimse "yazma" demedi yahut BigFish oyunlarına spesifik bir eleştiride bulunmadı. BigFish kampanyası bilinen bir kampanya değil bittabi paylaşılacak. Ancak İndiegala ve benzeri siteler (örneğin giveaway siteleri) düzenli olarak oyun dağıtıyor. Ancak bu oyunlar arasında "oynanabilir" durumda olanları yok denebilecek kadar az. Bu bir zevk meselesi değil ve eminim bu siteleri bilenlerin çoğu siteye girmeye dahi zahmet etmiyorlardır. Bende İndiegala kullanıyorum ve hesabımda yüzüne bakabileceğim 3-4 tane oyun var. BigFish kampanyası ilk kez paylaşılan bir kampanya ve eleştirilecek bir tarafı yok ancak İndiegala'da herkes biliyor ve paylaştığı güzel oyunlar yerine paylaştığı her oyunu paylaşmak gereksiz kalabalık yapıyor ayrıca paylaşan için de gereksiz zahmet. 50 TL sınırı önerisi gelmiş, açıkçası 50 TL altında gayet güzel oyunlar paylaşıldı bu konuda ki buna İndiegala'da ki birkaç oyunda dahil. Mesele para barajı değil içerik barajı olmalı. Tabii bunun yanında şuan benimde dahil olmuş olduğum bu ve benzeri gereksiz tartışma ve başka konular hakkında ki uzun soluklu muhabbetler bu konuyu çok ama çok daha fazla kirletiyor. Keşke konuda herkes bedava tek tuşla oynanan gereksiz oyunları paylaşsada şu içimizde ki gereksiz öfke ve "lak lak" huyunu yok edebilsek....

    "Karşı birşey söylenmediği halde hala "sen yaz kardeşim" diye yazılıyor. Kimse "yazma" demedi..."



    BRAVO!


    Demek istediğim tam olarak bu. Kimse bir şey demediği halde her lafı hakaret gibi algılayan, alıngan ve agresif tipler yüzünden olay uzuyor da uzuyor. İstiyorlar ki kimse hiç bir şey söylemesin, itaat edilsin, eline sağlık sağol kanka modunda şak şakçılık yapılsın. Herkeste bir atar, herkeste son lafı söyleme hastalığı. Üslup filan kimsenin umrunda değil. Ayrıca günde 3 mesaj fazla yazılsa ne olur, 5 mesaj fazla yazılsa ne olur? Gören de bir cümlenin bir paragraf tuttuğu çok uzun sosyolojik, felsefi metinler yazıyoruz sanar. Bir kaç cümleyi okumak, farklı görüşlere tahammül etmek bile zul gelir olmuş. Saygı çerçevesinde görüş yazmaktan da okumaktan da korkmayın arkadaşlar. Günümüz bilgi çağında metinden ve yazmaktan korkulur mu? Hayattaki kızgınlıklarımızı birbirimize yansıtacağımıza mantıklı ve akıllıca argümanlarla tartışsak daha güzel olmaz mı?





  • Arkadaşlar saat 20:00'de burada olun.

  • Sıcak oyun fırsatları başlığı oldu için soramıyordum, son günlerde başka şeyler de konuşulduğu için sorumu sormakta bir sıkıntı göremedim. Oyun piyasasını yakından takip eden arkadaşlar şu iki soruma yanıt verse memnun olurum.


    1) Epic Games'in verdiği o iki kuponu (80/60) da daha kullanmadım. 3 gün sonra süresi dolacak, önerebileceğiniz bir oyun var mı?

    2) Mount & Blade II'yi almak istiyorum, bir türlü indirime girmedi. Kuponla 90 TL'ye geliyor, sizce bu oyunda daha iyi bir indirim olur mu yoksa alıp geçeyim mi?

  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt

    Epic'ten kuponla 60'a almıştım ben Yaz İndirimlerinde. Aralık'ta tekrar kupon verirlerse o seviyelere gelebilir tekrar.

  • EpicGames oyunlarını zaten herkes görebiliyor. Haftada 1 kere uygulamaya girmeniz yeterli. Bu açıdan benim için hiçbir değeri yok. Ancak en çok beğenileri bu paylaşımlar alıyor. Origin, gog, humble bundle vs. oyunlarını da bir çok freebies listelemelerinde bulabiliyorsunuz. Benim için en önemli paylaşımlar başka yerlerde kolay kolay göremeyeceğiniz paylaşımlar. Bu başlığı takip etmek yerine diğer sitelere günlük girerek kaliteli oyun dağıtımlarına rahatlıkla erişebilirsiniz, zaten çok kaliteli oyun olunca illa ki duyarsınız.

  • Arkadaşlar tartışmaya gerek yok. Paylaşmam olur biter. Mesele haline gelmesi kimseye bir şey sağlamaz. Yukarda bir arkadaş üşenmemiş resimle öncesi sonrası yapmış epey güldüm. Benim konuyu kaliteli hale getirmek gibi bir iddiam ya da amacım yok, olmadı da. Katkım olsun istedim, bulabildiklerim de bunlar. İnsan elinden geleni yaptığı için ortamı kalitesizleştirmekle suçlanıyorsa buna yorum yapmak zaten anlamsız.


    Büyük ve değerli oyunları zaten herkes bir şekilde duyuyor. Küçük ve değersiz oyunları da üyeler istemiyor. Ben de bundan sonra katkıda bulunmadan faydalanır geçerim. Bu dakikadan sonra paylaşmama kararı aldım. Gözünüz aydın.

  • maliokan kullanıcısına yanıt
    Sormayın hocam o fırsatı kaçırdım ben. En iyisi biraz daha bekleyeyim, 27 Kasım’da bir indirim olur belki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar siz iyi misiniz ya? Arkadaş gelmiş, elinden geldiğince paylaşım yapıyor bir de pişkin pişkin dalga geçmişsiniz? Bir Allahın kulu da üyeye hakaretten şikayette de etmemiş, yazık vallahi. Bir de konuyu çöpe çevirmeyin felan yazılmış ya şaka gibi. Kalite görelim diyeceğinize biraz çalışın da kaliteliler neymiş görelim yoksa paylaşım yapan adamında önüne taş koymayın. O paylaşım size göre kaliteli değilse geçersiniz ha eğer tam zamanlı bir beleşçiyseniz bildirimleri açıp paylaşımlara laf söyleyebilirsiniz [sizer]Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU] Azalarak bitmeniz dileği ile.


    @class366 Hocam en iyisini yapıyorsunuz. Bunlara yaranmak adına değil, eğlenmek adına yapın paylaşımları. Ha burası illa laf ediyorsa da bana göre sallamayın ama işsiz gibi sayfalarca bunu tartışan arkadaşları görünce de değmez diyorum.





  • Harbi ne olay olmuş ya. Beğenmezsen almaz geçersin abi. Zevkine uygun bir oyun gördün mü alırsın. Ben de bir sürü oyunu pas geçiyorum zevkime uymuyor diye. Siz de öyle yapın pas geçin size uymuyorsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH kitlesi niye böyle?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 28 Ekim 2020; 19:35:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de artık bu konuda hiç bir şey paylaşmayacağım.
    Konudaki tüm paylaşımlarımı siliyorum.
    Lanet olsun tüm zenginlere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 28 Ekim 2020; 20:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt
    Aynen ben o zamanlar almıştım. İndirdim yükledim ama başlamak fırsat olmadı henüz. Tekrar aynı fırsat gelir. Steam'de %20 indirime girince epic'te kupon varsa yapıştırırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir amaçla açılmış bomboş insanların saldırısına uğramış bir konu daha benden bu kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SELAMUN ALEYKÜM


    Sniper Ghost Warrior 3 : MWWXT-WI6WQ-JKD3B





    This War of Mine : YE6JN-P7THZ-C5L8I



    Bad North: Jotunn Edition: 56GMH-E37IA-672Q5



    Operation Flashpoint: Dragon Rising: 7KIP6-J22MR-DV6TT




    World War II: Panzer Claws: KNV4N-THQH0-YK9BH





    Agents of Mayhem: 2Y03E-AQVDB-CQDCR




    World War III Black Gold: AWQGB-CAC9A-WMTH5






  • sniperı aldım ellerine sağlık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kilego

    sniperı aldım ellerine sağlık

    Rica ederim iyi oyunlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlanamasam da sağolun.
    Hepsi kullanılmış beyler denemeyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.