Şimdi Ara

Kaleciyi oynatmam, Selçuk'u oynatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli takımımız ile Hollanda'nın karşı karşıya geldiği karşılaşma öncesinde futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen teknik direktör Abdullah Avcı'yı eleştirdi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Milli takımımızın Hollanda ile oynadığı maç öncesinde yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti.

Dilmen Abdullah Avcı'nın sahaya sürdüğü ilk 11'i eleştirirken Selçuk İnan'ın yedekte tutulmasını ise 'Kaleciyi oynatmam, Selçuk'u yine oynatırım' sözleriyle ifade etti.

Maç öncesinde yaptığı yorumlarda sert ifadeler kullanan Dilmen, "Hocaların tercihini hiçbir zaman eleştirmem ama Abdullah hocanın Selçuk İnan tercihinde duygusal davrandığını düşünüyorum. Milli takım, bugün 5-0 kazansın benim için yine bir şey değişmez. Bu kadronun içerisinde kaleciyi oynatmam Selçuk'u oynatırım. Türkiye'nin Avrupa'da oynayabilecek en yüksek kapasiteye sahip oyuncusu olan Selçuk İnan, bugün kadronun içerisinde yer almıyorsa burada ben gelecek için de kaygılanırım. Sercan'ı oynat, Tunay'ı oynat, herkesi oynat ya da oynatma, yeni bir yapılanma de ancak Selçuk'un bu kadroda herkesten önce yazılması gerekiyor." dedi.

Milli takımımızın Hollanda karşısına çıktığı ilk 11'de Tunay Torun'un yer alması da özellikle sanal alemde büyük ses getirmişti.

Sercan-selcuk-topal-arda
    Burak-umut

Sadece cikin oynayin deseydi yenerdik bu hollandayi yaziklar olsun ne diyelim sacmalamanin sinirlarini zorladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • Selçuğun yerinde olsam şu adamın çağırdığı yere gitmem . Kimse demesin milli takım falan diye hazırlık maçında bile tek maç oynatıp ondada son 10 dakika alıyorsa el insaf yani!

quote:

Bugün; 18:34:21

Açık ve net söyliyim bu akşam Abdullah Avcı, Selçuk İnan'ı yedek bırakırsa Avcı kovulana yada istifa edene kadar tek bir Milli maçı dahi izlersem namerdim. Başka kimi oynatırsa oynatsın. İsterse Hakan Balta'yı kaleci olarak oynatsın umurumda değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aralarında daha önce tatsız bir olay yaşanmış olabilir... Yoksa 3-4 ay önceki hazırlık maçlarındada oynatmıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

selçuksuz bir sistem kuracakmış

yapma yapma,
  • Bari hiç almasaydı Genoa maçında oynardı
  • Benim anlamadığım Abdullah Avcı hazırlık maçlarında Selçuğ'u oynatmadığında " zaten Selçuk kendini ispatlamış kadrodaki yeri bilinen bir futbolcu" gibi bir laf söylemişti ve Selçuğun zaten ilk 11 futbolcusu olduğunu belirtmişti.

Ne olduda bu Tunay , Sercan , hazır olmayan bir Nuri , Mevlüt gibi futbolcularımız Selçuk İnan'ın formu halen yüksek iken o formayı selçuktan aldılar !!!

Bu milli takıma gelen teknik adamlar havasındanmı suyundanmı bir tuhaf davranmaya başlıyorlar.

Abdullah Avcı'da bir tuhaf davranmaya başladı , hadi hayırlısı.

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

selçuksuz bir sistem kuracakmış

takımdaki iskenderun'lulardan kurtulacakmış

11 aslan, arenada çocuklar gibi şendik!
  • nasıl ki hakan şükür inadı ersun yanal ın sonunu getirdiyse selçuk inan inadı da abdullah avcıyı götürür.
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Allah'tan abdullah avcıyı GS başına getirme gibi bir hata yapmamışız. yoksa selçuk şuanki selçuk olmayacaktı.
    David Coverdaleden Soldier of Fortuneyi indirip dinleyin..iyi gelecektir
    olmazsa neşet babadan..yalan dünyayı..dinleyin..aynı etkiyi yapıyor..
  • Tunay'a gerek varmıydı?

3 lü orta sahada mehmet - emre ve selçuk oynardı

önlerinde umut burak arda
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.