Şimdi Ara

kaldırılması imkansız ban ! (gta s.a multi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler biliyorsunuz gta s.a multi de ban mevzusu var çok sinir eskiden aynı serverde bir çok kez ban yedim modemi kapayıp 10 sn bekleyip yeni isim ile hesap açıp giriyordum ama artık olmuyor anlamış değilim kaç tane ip değiştirici program indirdim defalarca modem restledim yok yok yok mac adreesini değiştirmek içinde bir sürü program indirdim onlarda olmuyor format aatım olmadı

denediklerim:

yeni ethertnet kart

onboard ethernet

wifi kartı

hem onboard ile hemde harci ethernet kart ile defalarca reset modeme hiçbir şekilde olmadı modemide denemek için arkadaştan başka aldım oda olmadı

format olmuyor sayısız mac veya ıp değiştirme kablolu kablosuz onboard harici ethernet olmuyor yok yok bana birşeyler önerin arkdaşalar delirme noktasındayım

• ekleme o servere giremiyorum sadece diğerlerinde bir sorn bulunmamakta nasıl bir lanet bandır anlamış değilim 2 haftadır anam ağladı

• Defalarca ban yemişsiniz. Demek ki yapılmaması gereken şeyleri yapmışsınız veya o sunucuda istenmeyen birisin. Banın amacı zaten bunun için. Sunucu yöneticisi istemeden o sunucuya giremezsin.

Orijinalden alıntı: hakiv

Defalarca ban yemişsiniz. Demek ki yapılmaması gereken şeyleri yapmışsınız veya o sunucuda istenmeyen birisin. Banın amacı zaten bunun için. Sunucu yöneticisi istemeden o sunucuya giremezsin.

hayır anlamadğım neye nasıl ban attılar acaba onu çözmeye çalışıyorum oyunda aktif adimnler olmasa bile otomatik atmakta
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

cod4 zamanında bende böyle ban yemiştim bi kere, format, modem, yeni kullanıcı, yeni key hiçbişey fayda etmemişti, donanıma ban atmış olabilirler sanırım

yeni pc almaya gidiyorum hocam yarım saate kadar sağolun

o kadar önemli mi yahu?, gta sa çoğu eski dizüstü açar aklında olsun

evet hocam önemli biliyorum oyunun sistem gereksinleri en ucu b laptop fiyatları sıfırları epeyce pahalı oluyor ama yapıcak birşey yok

cod4 zamanında bende böyle ban yemiştim bi kere, format, modem, yeni kullanıcı, yeni key hiçbişey fayda etmemişti, donanıma ban atmış olabilirler sanırım

Sakami bu donanıma nasıl ban atıyorlar adam ip ban yemis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

quote:

Sakami bu donanıma nasıl ban atıyorlar adam ip ban yemis

donanımım ip modemini herneyse hiçbirşey fayda etmiyor aklınıza ne gelirse zaten yukarıda yazdım yaptıklarımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Why so serious ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Serial ban dedikleri olay bu olmalı. İşlemciye, Harddiske, GPU'ya veya Anakarta göre donanımla ilgili bir ban atıyorlar. %80 harddisk'dir ama belli olmaz.

peki serial ban nasıl aşılmakta veya hdd ekran kart ban atıldıysa nasıl anlayabilirim

Serial ban dedikleri olay bu olmalı. İşlemciye, Harddiske, GPU'ya veya Anakarta göre donanımla ilgili bir ban atıyorlar. %80 harddisk'dir ama belli olmaz.

hocam banada öyle dediler peki dediğiniz ban yöntemi ile atılmış ban nasıl kaldırlmakta bilginiz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 3 Nisan 2016; 2:07:08 >

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

hocam banada öyle dediler peki dediğiniz ban yöntemi ile atılmış ban nasıl kaldırlmakta bilginiz varmı

Tam olarak bilmiyorum ama farklı yerlerden araştırmıştım biraz, bilgisayara format attıktan sonra windowsu etkinleştirirken farklı bir key deneyin (mantığını tam bilmiyorum ama işe yarıyabilir). Bunun dışında donanımınızın herhangi bir seri kodunu veya bilgisini kaydedip ona göre ban atılmış olması muhtemel. Harddisk, CPU vs her şey olabilir. Bunların kodlarında oynamaya yapmanın bir yolu varmı bilmiyorum, bunun dışında parçayı değiştirmekten veya farklı bir bilgisayar almaktan başka çözüm olmayabilir. Siz yine de araştırmaya devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Why so serious ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

Tam olarak bilmiyorum ama farklı yerlerden araştırmıştım biraz, bilgisayara format attıktan sonra windowsu etkinleştirirken farklı bir key deneyin (mantığını tam bilmiyorum ama işe yarıyabilir). Bunun dışında donanımınızın herhangi bir seri kodunu veya bilgisini kaydedip ona göre ban atılmış olması muhtemel. Harddisk, CPU vs her şey olabilir. Bunların kodlarında oynamaya yapmanın bir yolu varmı bilmiyorum, bunun dışında parçayı değiştirmekten veya farklı bir bilgisayar almaktan başka çözüm olmayabilir. Siz yine de araştırmaya devam edin.

tamamdır hocam sağolun ozaman denediklerime göre dahili ethernet harici ethernet ve wifi kartı bunların hiçbiri değil bunları eleyince geriye kalan donanımlardan herhangi birisi olabilir ozaman

edit: hdd den şüpheleniyorum genelikle hdd den ban atılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 3 Nisan 2016; 2:27:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.