Şimdi Ara

KALAN SÜREDE AYTDEN KAÇ NET ARTAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Simdi 65 netin artmasi var bide 20 netin artmasi var ayni sey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 ne kadar artar mesela
  • 55 ne kadar artar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne bilim kanka ben 30 yapamiyom daha ama netlerini belirt daha iyi yorum yapabilirler

• Kişiden kişiye çalışmadan çalışmaya değiştir
    Kimi 40 net artırır kimi 10 net Geriye düşer
    Bu nasıl soru a** ben de oturup cevap veriyorum

• idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    65 ten 75 e çıkma imkanı var mı hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Loge kullanıcısına yanıt
    Yok desem taş** ları yayıp oturacak mısın sınava kadar kardeşim ? Yemeden içmeden 50 gün çalışacaksın sonra kendin göreceksin bu kadar basit senin şuan tek görevin çalışmak bu hesaplar seni yorar olacağı varsa da olmaz sadece hayvan gibi çalış olmazsa bile vicdanın rahat olur

• Nelerden eksiğin olduğuna bağlı her dersten yanlış yapan bir kişi genel olarak netleri çok yükselmez ama mesela tek dersiniz kötüyse yükselir. Mesela diğer dersleri yapıp sadece fende bir derse takılı kalan kişi o dersi kasıp belki 5 net koyabilir üstüne . Matta takılı olan bir kişi 10 nete kadar arttırabilirsiniz. Ben ne yapıyorum diye sorarsanız ayt 75 üst geliyor mattan 1 2 yanlış fende 1 2 3 yanlış çıkıyor genelde artık çok farketmiyor netler. Çalışsam da aynı...

• aslansaray1 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben matta zorlanıyorum 6 7 net artmak istiyorum 40 kadar ayt mat denemesi beni istediğim yerlere götürür mü belki biraz daha ustune eklerim yanlis anlamayın bu kişisel bi soru tabi ki ama spesifik bi ornek gormek bazen insanı daha motive ediyor o yüzden soruyorum

• suedacik S kullanıcısına yanıt
    40 ayt matemematik denemesi çözmek yerine 20 ayt matematik denemesi bir de ayt soru bankası çözmen daha iyi olue. deneme net arttırmakta o kadar etkili olmadığını düşünüyorum soru bankası ile daha kolay net arttırabilirsin. Şu an deneme çömek için biraz erken gibi 1 2 hafta daha soru bankası kasarsın sonra denemeye geçersen son 1 ay deneme çözmekten soru bankalarına bakma fırsatın olmaz eksik konum varsa arada kaynar gider.

• aslansaray1 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için konu ve deneme şeklinde gitmeye çalışıyorum dediğinizi dikkate alırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.