Şimdi Ara

Kaka atacak,savunma ne yapacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜM spor basını,Galatasaray'ın müthiş transferlierini yere göğe sığdıramazken yazdım,''Galatasaray'ın sorunu savunmada.Savunmaya takviye lazım,hücuma değil''diye.
    Kimse tınmadı.
    Forvete herkes alındı.
    Bir üzerine ''Kaka'' kalmıştı,o da alınacakmış diyorlar.
    Galatasaray,Türkiye liglerinin en kolay gol yiyen takımı.
    Bunu geçen yıl play-off'lardan beri görüyoruz.
    Tek kale oynadığı maçlarda bile yeniliyor Galatasaray.Ya da zor bela beraberliği kurtarıyor.
    Fenerbahçe pozisyon bulmadan yendi Galatasaray'ı.
    Bu yıl da az kalsın yeniyordu.
    Keza Beşiktaş öyle. 1 pozisyonla 3 gol buldular.
    Kasımpaşa biraz şanslı olsa 3,hatta 4 gol atardı.
    Ve Galatasaray hala forvet peşinde.
    Benim bu transfer politikasından anladığım şu:
    Galatasaray,maçları yediğinden bir fazlasını atarak kazanmayı amaçlıyor.
    Bu yüzden de sürekli forvet alıyor.
    3 yerse 4,4 yerse 5 atacak.
    Türkiye'de bu formül ''belki'' tutar.
    Korkum Şampiyonlar Ligi'nde.
    İtalyan takımlarına karşı oynana oyunlar kimseyi yanıltmasın.
    İngilizlerle veya İspanyollarla karşılaşırsak,yediğimizden fazlasını atamayız.
    Başkanın da haberi olsun.
    Savunmada ''s.çarsan''forvette Kaka atsa da kurtarmaz.

Fatih Altaylı 30 Ağustos 2012 Perşembe HaberTürk Gazetesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sezon 34 maçta 24 gol yiyen takımı silip at, bu sezon 2 maçta 4 gol yiyen takımı eleştir. Tam Fatih Altaylı'ya yakışan bir yazı. Geçen sezonda ilk hafta İBB'den fark yiyorduk az kalsın ama sonra neler oldu gördük.
  • Geçen sene bu defans kurgusuyla, ligin en az gol yiyen takımıydık. Hiç oynamayan Servet gitti yerine ligin en az gol yiyen 2. takımından Danny geldi. Bu defans hattına Terim'in güveni sonsuz, nasıl geçen sene defans kurgusuna güvendiysek bu sene de bu defans ile gideceğimizi düşünüyorum. Ama içten içe Balta'nın yerine bir oyuncunun gelmesini de istiyorum.
  • Kaka gelirse 4-3-1-2 oynanır büyük ihtimalle. Kaka Hagi gibi oynar(Ki tüm forvetlerimizden daha yüksek bitiriciliği) Melo selçuk hamit - Emre okan suat performansı verirler. Hala bir hakan bir popescu lazım bu takıma ama bu sene için değil seneye artık. Ki kaka gelmeyecektir çok zor
  • Beşiktaş maçı 3 kişisel hata golü ve yorumlara gel..Geçen seneyi anında silmişler birde durumu Kaka ile bağdaştırmışlar.Muslera'nın geçen senebaşı yediği hatalı goller sonrası eleştirenler,bugün yine aynı kişiler.Real Madrid bu hafta Getafe'ye yenildi,dün İspanya Süper kupasını kaldırdı.Ligin başında aksaklık yaşamayan takım azdır arkadaşlar.Biraz sabırlı olmak lazım.
  • Ah be Melo, biraz daha erken veya biraz daha geç zıplasan kendi kalemize gol atmayacaktık. İlk golü biz atsaydık farka bile gidebilirdik. Böyle saçma sapan yazılar değil de Gs nin açık ara şampiyon olacağından bahsedeceklerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Don't stop till you get enough...
  • Hiç sevmem şu altaylıyı.
  • Bir bakıyorsun adam Tarihin Arka Odası'nda, bir bakıyorsun Teke Tek'te, spor mecralarında eskiden beri var. Önce bir neyle uğraşacağına karar ver. Hepsine yetemiyorsun demek ki! Türkiye liglerinin en kolay gol yiyen takımıymış? Play-Off'da görmüşmüş. Kaç gol yedik Play Off'da?
    6 Maçta 5 gol yemişiz.
    Beşiktaş 6 maçta 8 gol,
    FB 6 maçta 4 gol,
    TS ise 6 maçta 10 gol yemiş.

Adam ortaya atıyor bir şey, arkası önü boş.
  • 4 yersek 5 atarız sıkıntı yok

Orijinalden alıntı: hashus1099

bu haftayı not aldım arkadaş, sezon içinde bu hafta takıma çamur atan bilgisiz futbol izleyicilerinin alayını deşifre edeceğim.

Kimsenin takıma çamur attığı yok.Eğer bir transfer olacaksa,daha zayıf görünen yere olmalı diyoruz.İlk çatlakları onar,emin ol daha sonra cilala diyoruz.Forvete Kaka almayalım defansa Kaka kalitesinde bir adam alalım.Haa para hakkaten çoksa ikisinide alalım.Takımın kuvvetli olduğu zaten belli ama CL'de en güçlü takımlar gb,bjk,ts,bursaspor değil,R.Madrid,Barça,Chelsea...

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

quote:

bu haftayı not aldım arkadaş, sezon içinde bu hafta takıma çamur atan bilgisiz futbol izleyicilerinin alayını deşifre edeceğim.

Kimsenin takıma çamur attığı yok.Eğer bir transfer olacaksa,daha zayıf görünen yere olmalı diyoruz.İlk çatlakları onar,emin ol daha sonra cilala diyoruz.Forvete Kaka almayalım defansa Kaka kalitesinde bir adam alalım.Haa para hakkaten çoksa ikisinide alalım.Takımın kuvvetli olduğu zaten belli ama CL'de en güçlü takımlar gb,bjk,ts,bursaspor değil,R.Madrid,Barça,Chelsea...

haaah bunu da dedin iyice sıvadın. takımın defansı zayıf değil, takım savunması aksadı.
    takımın eksikliği konsantrasyon ve takım savunması şuanda, o da transferle olacak iş değil. eldeki malzeme geçen sene layıkıyla yaptı bunu, yine yapacak. gerekli forma ve konsantrasyona ulaşmaları gerekiyor.

sen bekle, şampiyonlar liginde tüm rakiplerimiz 1. torbadan olacak. barça, chelsea, real gelecek, bir biz 1. torbadan olmayacağız gruplarda

• Hala defans diyen insanları hatırlamıyorum. Bu defansın aynısı geçen sezon gol yememe rekoru kırmadı mı? Bu defansın aynısı ile aynı kaleci üst üste gol yememe rekorunu kırmadı mı? Sadece biraz zamana ihtiyacı var takımımızın.

Australian Dream
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

quote:

haaah bunu da dedin iyice sıvadın. takımın defansı zayıf değil, takım savunması aksadı.
    takımın eksikliği konsantrasyon ve takım savunması şuanda, o da transferle olacak iş değil. eldeki malzeme geçen sene layıkıyla yaptı bunu, yine yapacak. gerekli forma ve konsantrasyona ulaşmaları gerekiyor.

sen bekle, şampiyonlar liginde tüm rakiplerimiz 1. torbadan olacak. barça, chelsea, real gelecek, bir biz 1. torbadan olmayacağız gruplarda

Hoca senden bu mesajı beklemezdim.Biz kendimize göre takım için hayırlı olarak gördüğümüzü söylüyoruz sadece.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.