Şimdi Ara

Kairos Technologies Hakkında - Dikkat Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Öncelikle eğer konuyu yanlış bir bölüme açtıysam özür dilerim. Her hangi bir bölümle bağdaştıramadığım için Konu Dışı'nı tercih etmek zorunda kaldım. Konuya dönmek gerekir ise:

    Son zamanlarda internet üzerinden para kazandırması ile popüler olan “Kairos Technologies” ya da “Kairos Planet”i bir çoğunuz duymuş olabilir. Hakkında “dolandırıcı ve ponzi sistemi” ya da “yeni çağın para kazandırma sistemi” olarakta haberleri var.
    Yakın zamanda çevrenizde sizi de bu sisteme dahil etmeye çalışabilirler. Muhtemelen “çok zengin olacağız” diye iş projesi diye gelip Kairos için ikna etmeye çalışacaklardır ki belki de çoktan bu tecrübeyi yaşamışsınızdır.

    Şahsi görüşüm bu sistemin “uzun dönemli” bir dolandırıcılık üzerine kurulu olması. Burada yazacaklarım tamamen şahsi görüşüm ve istediğim şey, eğer bu sisteme daha dahil olmadıysanız ve olmayı düşünüyorsanız bir kere daha düşünmeniz ve çevrenizdeki insanları da bu konuda bilinçlendirmeniz. Ve şunu belirtmek istiyorum, malesef bu durumu dolandırıcılığa çevirenler Kairos değil, Kairosu satmaya çalışanlardır(satıp prim kazananlar). Detayını aşağı da okuyacaksınız.

    Öncelikli olarak sizi kairos’a davet eden kişilerin yalanlarından bahsetmek istiyorum;
    1- Sizi ikna edebilmek için Kairos’un “Sony, Dunlop, Nissan” ve bir çok büyük firmalarla çalıştığını iddia edeceklerdir. Ortada bunu destekleyecek hiç bir kanıt yok. Hiç bir sitede, hiç bir makalade “Kairos ile çalışıyoruz” alıntısını bulamazsınız ve e-mail atarsanız bu tarz firmalara “Kairos ile çalışmıyoruz” cevabını alacaksınızdır. İşin gerçeği Kairos’un kendisi de böyle iddialarda zaten bulunmuyor. Sitelerine bakarsanız zaten yazdıkları “Tek sponsorum Greavesmotors, ticaret için sanal disk, VPN satıyorum yüksek paraya, alırsan alırsın aylık da gelir veririm ha bir de vizyonumuz güvenlik sistemi oluşturmak”. Yani Kairosun hiç bir çalışanı (CEO’su, Supervisoru ne bileyim kendi kadrolarındaki kişiler) bu firmalarla çalıştığını iddia etmiyor.

    Gerçek : Kairos Technologies sadece Greavesmotorsports ile sponsor(sitelerinde de yazıyor). Ve bu sadece reklam amaçlı. Nissan ve Dunlop ile sponsor olduklarının iddiası da buradan geliyor. Çünkü Greavessports, LMS dedikleri 24-H yarışlarında aynı zaman Nissan ve Dunlop ile çalışıyor. Kullanılan yarış aracın tekerlekleri Dunlop tarafından yapıldı ve aracın şasisi Nissan tarafından yapıldı. Ve sırf greavessport bu firmalarla çalıştığı için Kairos’u da buna bağladılar. Örnek vermek gerekirse, Kairos varsayalım bilgisayarlar için Casper firmasıyla anlaştı ve millet çıkıp “Kairos Intel ve NVIDIA firmalarıyla çalışıyor” iddialarında bulunuyor. İyiki Casper bilgisayarlarının işlemcisi ve ekran kartı bu firmalara ait. Şaka gibi ama gerçek.
    Şu linkten greaves motorsports aracının şasisinin nissan tarafından yapıldığını görebilirsiniz :https://en.wikipedia.org/wiki/2015_24_Hours_of_Le_Mans (ctrl f ile şunu aratınca bulursunuz : Nissan VK45DE 4.5 L V8)
    1a- Kanıt olarak verebileceğim bir e-mail (nissan tarafından), kusura bakmayın ismimi gizlemek zorundayım.
    Reference number: 1-BC37LX

    Dear xxx,

    Thank you for contacting Nissan Customer Service.
    We write further to your email dated [insert date]. We can confirm Nissan is not a Kairos customer and we do not use Kairos for supply of any data services. Further we can confirm Nissan does not sponsorship or have any partnership with Kairos.
    Should you have any further enquiries, please do not hesitate to contact us in the future.

    1b- Gelelim DUNLOP firmasına. İnternette Kairosu destekleyen şöyle bir video var:https://www.youtube.com/watch?v=KoodhUKP8BY
    Adam Dunlop'un sitesini açıyor ve linkte bir ayrıntı var, sonundaki uzantı "LMS" yani LeMans

    Dunlop’un kendi sitesinde LeMans'ı ilgilendiren magazin kafasındaki sayfalarında bulunan bir headlight fotoğrafında Kairosun logosu var haliyle “sponsoruz onlarla” havasına girmişler fakat oradaki fotoğraf Greavesmotors'a ait bir araç. Ve Kairos Technologies Greavesmotors'un sponsoruydu. Bu çok olağan bir durum. Yani ne bileyim bir futbol takımının sitesinde UEFA ‘yı anlatan bir bölümünde MESSİYİ görseniz “Aaa bak galatasaray ya da fener ne bileyim bjk messi ile sponsor” mu dersiniz? Kendilerini destekleyecek her türlü nesneyi “sponsoruz bak” demek için kullanmak amatörlük ve köşeye sıkışmışlıktır. Keriz silkelemek için yapılan dolandırıcı taktikleridir.

    Ve dunlop’un kendi sitesinden bir makale alıyorum ve ilgili kısmın metnini bold yapıyorum:

    link :http://motorsport.dunlop.eu/lms/news/greaves-motorsport-crowned-2015-european-le-mans-series-champions#/
    ***
    Mike McGregor, Dunlop Manager Testing & Track Support, Race Design & Development
    “It’s really good for Greaves Motorsport and Kairos Technologies to take the title in their first yeartogether. It’s a shame for Jota who had to miss out but gave a good fight. Thiriet By TDS was impressive to the end. We also had an exceptional performance from JMW Motorsport who were denied victory by a gearbox problem and MarcVDS’s win was brilliant. Aston Martin Racing did exceptionally well to get onto the podium on their first race. I think it’s a testament to the product that we had seven different marques on the podium and shows how competitive our tyres have been across multiple chassis – both in the open competition LMP2 and the one-brand GT classes. We’re already looking forward to another great year of racing in 2016.”
    Dunlop'un sanıyorum ki teknik müdürü gibi bir çalışanı Mike Mcgregor. röportajında farkettiyseniz "Greaves Motorsport ve Kairos" için "birliktelik"ten bahsediyor. Kendi firmasını dahil tutmuyor ki birlikte iş birlikçi olsalardı "Biz" diye hitap ederdi fakat "onlar" diye devam etmiş. Ve Dunlop’un sponsorları arasında yer almıyor.

    Videoda ayrıca Kairosun bilmem kaç ülke ile çalıştığını ima ederek "güvenilirlik" edinilmeye çalışılmış,
    http://www.alexa.com/siteinfo/kairosplanet.com
    Ziyaretçilerin %25'i Türkiyeden, diğer %30'u Almanya, Rusya ve Ukrayna.
    Rus kökenli bir firma olmasından çok doğal ukraynaya da sıçraması, zaten Türkiye'nin halini biliyorsunuz. Geriye kalan hangi ülkelerden kaç kişi üye olmuş?
    Finlandiya'dan var mı? İsveç? İsviçre? Sanal ofislerinin olduğu "İngiltere"den bile %5'lik katılımcı çıkmamış.



    1- Dinçer Gökçe, Hürriyet gazetecisi. Kairos ile ilgili haber yaptı ve habere erişim linki engellenildi. Sebebi, Kairos için dolandırıcı demesiydi. Tekrardan dikkatinizi çekmek istiyorum, Dolandırıcı olan kairos technologies değildi çünkü kendi sitelerinde ya da kendi çalışanları hiç bir şekilde “Şu firmalarla çalışıyoruz” dememişti. Haliyle yapılan iddialar yanlış bilgi olunca linke erişimine engel geldi. Ve ardından tabiki de bunu fırsat bilip Kairosu satmak için “Bak kairosa dolandırıcı dedi işten atıldı ve haberi yasaklandı” kozunu kullanmaya başladılar.

    Dinçer Gökçe işten atılmamış:http://www.hurriyet.com.tr/32-subeli-kirkpinar-lokantasi-iflas-erteleme-istedi-40182245?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_campaign=32-subeli-kirkpinar-lokantasi-iflas-erteleme-istedi-40182245&utm_term=post

    Twitterına baksanız saatler önce haber yayınlamış(sigortasız mı çalıştırıyorlar ne?) ve yasaklanan haberi geri meydanda :http://www.hurriyet.com.tr/londrada-kairosu-kurdular-turkiyede-50-bin-kisiden-25-milyon-dolar-topladilar-40149012


    Arkadaşlar bunlar basit şeyler, azıcık araştırma ile satış taktiği olarak ortaya sunulan bilgilerin neredeyse hepsinin “yanlış” ve “göz boyama” olacağını göreceksiniz. Çünkü satın alan kişi “zengin” olacağını düşündüğü için araştırmaya çalışmıyor.
    Ve her şeyden önce şunu kendinize sormanızı istiyorum,
    Bir sistem düşünün ki verilerinizi başkalarının bilgisayarında saklayacak, siz olsanız bu verileri düşük internet hızlı ve “300 liralık” dandik notebooklarda saklatılmasına müsade eder miydiniz? %30luk dilimi Türkiye oluşturuyor ve bu sisteme bağlı insanların satın aldığı bilgisayarlar ucuz ve yavaş bilgisayarlar ve bilgisayar kullanmasını bilmeyen bir halkız ki düşünün o bilgisayarlardaki virüsleri.


    Kairos ile ilgili ülkelerde uyarı yapılan linkleri buraya paylaşacağım ve lütfen bu konularla ilgili sorunuz varsa buraya yazın ve hepsini cevaplayacağım.

    Litvanya, kairosun tehlikeli olabileceğinden bahsediyor :http://m.delfi.lt/verslas/mano-eurai/article.php?id=71860322
    Slovakya, sanıyorum ki devletin kendi yayınladığı bir makale ve tekrardan kairosun dolandırıcı olabileceğinden bahsediyor:http://www.soi.sk/sk/Informacie-pre-verejnost/Upozornenie-pre-spotrebitelov-na-praktiky-spolocnosti-Kairos-Technologies-Ltd-.soi?ind=
    Türkiye, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kairos için araştırma talebi fazla geldiğinden kamuoyu basın açıklaması :https://www.gtb.gov.tr/duyurular/kairos-planet-hakkinda-basin-aciklamasi
    Türkiye, Hürriyet :http://www.hurriyet.com.tr/londrada-kairosu-kurdular-turkiyede-50-bin-kisiden-25-milyon-dolar-topladilar-40149012

    Benim tahminim bu sistem bir kaç sene daha ilerleyecek ve en son fişi çekip parayı alıp gidecekler. Şu an katılımcı sayısı çok fazla diye sistemin çarkı dönüyor.
    “Parasını kaptıran hiç olmamış herkes kazanıyor, bu sistem gerçek” sözleriyle lütfen gelmeyin. Sürekli katılımcının devam ettiği, sürekli paraların yatırıldığı bir sistemde tabiki de herkes kazanacak. 50 küsür bin kişi bana da para verse ben de herkese aylık ufak tefek kira veririm. Sizlere tahminen sistemin nasıl çalıştığını anlatmaya çalışacağım,
    Örneğin: Sistem size 100 lira yatırdıysanız sene sonuna kadar 250 lira alacağınızı söylüyor. Küçük bir matematik hesabı yapalım,
    Kairosa yapacağınız 100 liralık yatırım sonucu size kendi cebinden de 150 TL vererek yıl sonunda 250 liranız olacak. 250 TL’nin 100 lirasını zaten siz vermiştiniz. Ve bir sene içerisinde siz 3 kişi davet ettiniz(para hırsıyla komisyon alcam diye 100lerce kişi davet edenler var siz düşünün)
    Kairos sizden 100 lira aldı, diğer üç kişiden de 100er lira aldı totalde 400 lirası var. Size vereceği sadece 250 Lira ve %10 komisyonlarla 30 TL’de ekstradan(300’ün %10’u). 400 – 280 = 120 lira kairos’un cebinde. Adamlar kendi cebinden kuruş harcamadan, davet ettiklerinizden sizin paranızı ödeyip kendi cebine bile para atıyor. Ve bu sirkülasyon devamlı bir şekilde işliyor.
    Kendi altında 10000 kişinin davetli olduğu kişi mevcut biliyor musunuz? Farkında olmadan rus firmasını zengin edip kendi halkımızın ekonomi çukurunu kazıyoruz. Sırf para kazanacağız diye kendi çevremizdeki insanların cüzdanına el koymak ne kadar etik? Bir düşünelim istiyorum sadece. Ve unutmayın, bu çark bir gün duracak. O gün geldiğinde davet ettikleriniz size hesap soracak ya da sizi davetlere siz hesap soracaksınız.

    Tekrardan söylüyorum, eğer ki sorunuz varsa lütfen sorun. Her türlü iddialara karşı verebilecek “kanıtlı” cevabım var. Ben sizlere “bu işe bulaşmayın dolandırılırsınız” demiyorum, bu işe girecekseniz en azından “gerçekleri” kabul ederek girin ve çevrenizdeki insanlara zarar verebileceğinizi düşünün.

    Sizi bu sisteme dahil edecek kişilere lütfen ilk önce bu yazımı okutun. Eğer aksini iddia edebilip sizi bu iş için ikna edebiliyorlarsa yolunuz açık olsun.







  • ben 600 dolarla girdim ayda 120 $ olarak geri alıyorum. 0 sıkıntı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sçsb

    ben 600 dolarla girdim ayda 120 $ olarak geri alıyorum. 0 sıkıntı

    Hocam kazancınız ne durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avon satan komşular bu aşamaya nasıl geçmişler
  • Hayatta okumam bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saadet zinciri işte
  • Bu ne be, Türkçe bitti şimdi ingilizce mi başladı, okunmaz bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu okuyacağınıza Üniversite okuyup iş sahibi olabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum hepsini ama kairos ne onu bile bilmiyorum işsizlikden okudum ama eleman haklı gibi duruyor
  • Vuqqi V kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarını 10 saat açık tutacaksın ve bir bulut hesabı olacak bilgisyarada ona güya büyük şirketler verilerini senin bilgisayarında depolayacakmış ama amaç bu değil şirketler neden sıradan insanların bilgisayarını kullansınlarki hem internet yavaş olur normal evlerde amaç mega holding gibi herkesten para koparmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten en başta mantıksız geldi büyük işletmeler neden benim pcmi kullansınki adam gider vpn satın alır kiralamaktan daha ucuza gelir sonucda :D
  • Kardeş yazının bir kısmını okuyaldim ama helal olsun vallahi böyle bilgilendirici bir başlık açarak çok iyi yapmışsın. (Tabi ben kairos neyin nesidir, hiçbir fikrim olmadığı için tamamını okumadım.)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avon'dan en azından krem mrem alıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GencAvrasya


    quote:

    Orijinalden alıntı: sçsb

    ben 600 dolarla girdim ayda 120 $ olarak geri alıyorum. 0 sıkıntı

    Hocam kazancınız ne durumda

    480 dolar filan oldu. 60 dolar var şuan hesapta çekilecek. nerdeyse çıkarttım verdiklerimi. ama bazen çalıştırmadığım vs de oldu.
  • Ya bırakın şu hyip işlerini bırakın şu network işlerini. Hepsi biribirinin dikiş nakışlısı zaten.
    Yemin ederim ki bana en çok 100 de 100 güveniyorum hiç çökmez bu sistem diyen biri vardı 1 ay sonra sistem çöktü. 9500 tl si gitti adamın hastanelere düştü.
    Siz siz olun paranızı kaptırmayın 3-5 kazanın. Gidin simit satın ticaret yapın. Dükkan açıp simit poğaca satın tuhafiye açın. 3-5 lira evinizin sadakasını çıkarırsınız.
    Ülkede geri zekalı çok olunca kazıklayanı da çok oluyor işte. Kimse alınmasın lütfen!

    Bir de o işi türkiye ye getiren kim çok iyi tanıyorum, birden çok firmada da bulunuyor ve dolandırıcılar bunlar. Bana birkaç kez denk geldiler ben o adamların ne b** olduğunu anladım zaten. Sadece şunu söyleyeyim o pez***** herifler kimsenin vebalini düşünmüyor. O kadar arsız o kadar pislikler maalesef.

    Bir kez daha haklı çıktım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal mühendis -- 6 Eylül 2016; 9:46:55 >




  • Film gibi yazı olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir anda kendimi mega holding davet toplantısında bulmuştum, 3 saat anlattılar falan, o kadar saçma sapan şeyler anlatıyor ki beyin bulandırarak kabul ettirmeye çalışıyor. Bir cümlesini hiç unutmuyorum, kapının önünde ferrari var adamın acil paraya ihtiyacı var 2 bin liraya satıyorum dese almaz mısın? Alırım diyince, e o zaman neden mega holding e dahil olmuyorsun para kazanıcaksın diyor, almam diyince niye almıyorsun ne güzel araba diyor. Her türlü aynı şeye bağlıyor yani ve çok saçma şeyler anlatıyorlar 3 saat boşa gitti öyle. En son duyduğuma beni dahil etmeye çalışanlar patlamış, o kadar takım elbise falan takılıyordu toplantıda kullandığı telefon turkcell t50, madem o kadar kazanıyorsun git kaliteli bişey al
  • Sabit numaraları bile yok bende bilgi edinmek için biriyle muhattap oldum yakama yapıştı bırakmadı bilgisayarınzdan alan ayırıyorsunuz bunlarda istediği gibi kullanıyor bu alanı yani bilgisayaranızda hertürlü belge çıkabilir yaptıkları iş yasal değil nasıl iş yapıyorlar anlamış değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal kasaları tıka basa doldugunda gümletirler sistemi ozaman millet hapı yutar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcı oldukları belli evi falan satıp sakın girişmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.