Kurulum aşamasında vakum olayına dikkat edin atmosfer basıncının altına düşmesi gerekli, göstergeyi okuyamamanız durumunda vakum makinasının sesi değişir oradan anlayabilirsiniz. |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (59. sayfa)
-
-
cihazı 2 yıldır kullanıyorum taş gibi soğutuyor dün bakımını da yaptırdım, bakım öncesi performansı fena değildi hep soğutma modunda kullanıyordum yine iyi soğutuyordu ama nem modunda ilk zamanki performansı alamıyordum, bakımı yapılırken iç ünitenin içi baya tozlanmış felaket dereceydi, bakım sonrası performansı ilk zamana döndü full nem alma modunda bile çok iyi soğutuyor.
2 yılda bir servisten bakım mutlaka yaptırın. bunun dışında iç üst ünitenin üst kısmında ki filtreleri'de 6 ayda bir mutlaka temizleyin
-
Ne kadara yaptilar hocam bakımı. Aslında nasıl yaptiklarini görseydik kendimiz bile yapabilirdik belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
1500 tl ödedim, son kullanıcının yapabileceği bir şey mi emin değilim ben yapamam orası ayrı, iç ünitenin dış iskeletini çıkarıyorlar sonra sepet gibi bir şey takıyorlar sonra 2 farklı solüsyonla iç kısmı temizlediler çıkan pislik o sepete akıyor, sonra dış üniteyi de aynı şekilde solüsyonla temizlediler.
-
Hepsiburada da bu klimanın fiyatı saatlik değişiyor. Hava bulutluysa düşüyor, hava açıksa artıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filtre bakımı için 6 ay çok uzun süre hocam, o süre zarfında çalışmasa bile tozlanır. Günlük 12 14 saat kulanımda olan klimada 10 günde bir temizlik yapıyorum bir çok seferinde gözenekler dolu çıkabiliyor. Hem verimlilik hemde sağlık için en az 15gün ya da 1 ayda bir temizlemenizi tavsiye ederim.
-
merhabalar arkadaşlar bende dün hepsiburada üzerinden kaira dtxr50e modelini satın alarak aranıza katıldım umarım pişman etmez uzun yıllar kullanırım.
zaman kazanmak adına da daıkın sitesinden randevu talebi oluşturdum . bunun dışında yapmam veya bilmem gereken bir şey varmı arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar bende 12.000 lik modelden sipariş verdim ancak montajdan önce almamız gereken elektrik malzemeleri nelerdir.tesisat hazır olunca bağlantı yapilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakarya bölgesi için son dönemde kurulum yaptıran yeni satın alan var mı acaba?
Bir de merkezi aramama rağmen süre söyleyemeyeceklerini söylediler.
HB'den satın aldığımızda merkezden bir servise otomatik atıyorlarmış doğru mudur acaba?
-
merhaba,
ben de bugün hepsiburada üzerinden sipariş verdim 12k btuluk ama dairemde hali hazırda bir altyapı mevcut ama onun 18k btu klima için uygun bakır kablo olduğundan bahsettiler. bu kablo kolay değişir mi duvar içerisine gömülü kablo. değişmezse 18k için olan bakır btu 12k için kullanılır mı?
-
-
Xiaomi sıcaklık ve nem ölçerle kontrol ettiğimde iç ünitedeki fark yaklaşık 1 derece kadar. Dış ünitenin iç üniteden serin olması da ilginç olmuş :)
-
Günaydın. Follow me özelliğini verimli kullanabildiniz mi?
-
18k altyapısı olan arkadaşımın evine Vestel 12k lık klimayı kurmamıştı bilginiz olsun.
-
neden
-
Dediğim gibi 18 lik altyapıya 12 lik klima kurulamazmış. Boruları falan farklı heralde. Site altyapısından bahsediyorum.
-
Arkadaşlar Merhaba,
Bugün 12.000'lik Kaira klimamın kurulumu yapıldı. Bir kaç gün içinde elektrik işini halledeceğim. Klimayı 25m2'lik salona taktırdım her taraftan güneş alıyor. Klima ayarlarını nasıl yapabilirim hangi modda kaç derecede çalıştırmam daha verimli olabilir. Eşimle ikimizde çalıştığımız için hafta sonu hariç genelde akşam 4 - 5 saat kullanacağız hafta sonları full açık olacak gibi şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.
-
Merhaba. 6-7 metre gibi uzağa koyduğumda geç algılıyor, muhtemelen 3-4 metre mesafede ufledigi menzilde bir yere konumlandırsam sorun olmazdı ama şuan sıkıntı olmadığı için denemedim yakınında. Genelde mevsim geçişlerinde kısa zamanlar, kendi sensörü sıkıntı yaptığı için o zamanlar kullanırım sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 23 Temmuz 2024; 15:45:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X