< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (58. sayfa)
-
-
Aile evimiz için 18 binlik olandan kullanıyoruz çok memnunuz. 45 metrekare alanı çok güzel ısıtıp soğutuyor. Şimdi 1+1 evime almayı düşünüyorum net 39 metrekare ev ban vs düşülse 30-35 metrekare alanda kullanıcam yatak odası kapısıda açık olursa eğer. Sizce 12 binlik yeterli olur mu? Birde fiyatlar acayip uçmuş ben 17 bine almıştık 18 lik olanı, bir süredir gördüğüm en dip fiyat 32.500 18 lik için. Eskiden fiyat olarak rakipsizdi fakat artık benzer gibi rakipleriyle epey kafam karıştı.
-
Merhaba 12binlik kaira aldım dün indirimdeydi hb üzerinde, kalite olarak midea xtreme save arasında fark varmıdır, midea bulunduğum ildeki bayi 1 haftaya takarız dedi, kaira ise teslim tarihi 31 temmuz gözüküyor değerli yorumlarınızı bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler merhaba 12000 btu karia kullanicisiyim ürünüm yaklasik 1 bucuk aylık falan dün bi elektrik kesintisi oldu sonra geri geldi üründe acikti, elektrikler geldikten sonra ürün normalde 26 derecede ortamı buz gibi yaparken simdi 26 yapiyorum yine soguk ufluyor fakat eskisi gibi degil klimayi sartelden kapatip 10 sn falan bekleyip geri actim ama faydası olmadı. Birde ic uniteden gelen boruyu bi kovaya koyuyodum normalde hergun 1 kova su dokerdim simdi kovayi doldurmamis bile sizce sorun nedir.
Merhaba. Kaira 18.000 BTU sahibiyim. Soğutma modunda 28 dereceye ve otomatik fan ayarındayken iç ünite sıcaklığının 26 derece olduğu durumda halen soğutma yapması normal mi?
Edit: Sanırım 1 saat boyunca iç sıcaklığa bakmadan soğutma yapıyor. Şu an 1 saat geçti ve soğutmayı kesti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 19 Temmuz 2024; 19:15:51 > -
Merhaba kullandıgınız uygulama nedir acaba
Net home plus uygulamasında programları kullanabilen var mı ben pek bişey anlamadım. Mesela gece 1 saat çalışsin 1 saat dursun 1 saat çalışsin nasıl yapicaz bunu programdan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalite olarak tabi ki fark vardır aralarında Midea 10 bin daha pahalı. Ancak iç motor ikisi aynı bile olabilir.
Merhaba;
Windows üzerinde çalışan Home Assistant kullanıyorum.
-
12000 lık klıma ıhtıyacım var kaira mı yoksa 2-3 bın tl daha fazla verip baymak elegant prime modeli mi alırsınız? yorum ve fırkılerınıze acıgım.. kararsız kaldım?
-
Ben dün aldım. Hepsi burada üzerinden, MAXİMUM kart varsa 2000₺ puan veriyor 20k üzeri alışverişe 21500₺ ye geldi klima. Henüz kargo yapılmadı. Fakat soğutmada yıllık kW/h tüketimi bana fazla geldi. Aynı BTU Vestel klimada 180kw/h yazarken Kaira da 12000 BTU için 221 kW/h yazıyor. Aklımı karıştırdı
Bende çok karasız kaldim. Baymak ve kaira arasında.. kaira daha ucuza geliyor evet ama 2-3 fazla verip Baymak almak mı? Kullananlardan yorumlar bekliyorum
Ben çok umursamadım. Bende baymak kombi var başıma bela oldu mesela. Bulunduğum yerde Daikin servis yakın olduğu için ve wifi özellikleri için Kaira aldım. Midea fabrikasında zaten böyle birçok model üretiliyor. Bir watt meter takip kW/h ölçümü yapacağım kullanmaya başlayınca
Vestel vs hesabi gunde 4,5 saat uzerinden yapsa anca o sonuc cikar. Muhtemelen o sekilde hesapliyorlardir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bilmiyorum, aldım bir kere bundan devam edeceğim, dandik birşey olsa koskoca Daikin de bünyesinde barındırmaz herhalde. Hiçbir zaman marka takıntım olmadı, gidip aynı paraya Bosch yada Airfel Regal falan da alabilirdim. Karar sizin
Hocam saydıklarınız markalarda Bosch Airfel Daylux Kaira bir kaç marka daha vardı hepsi aynı Midea prime sistemini kullanıyor. Aralarında ki fark kasa malzeme kalitesi, dahili wifi, belki de kumanda farkı vardır. Yazılım algoritması bile aynı. Kısacası hangisinin fiyatı uygunsa onu tercih etmek mantıklı olandır.
-
O zaman tercih iyi diyebilir miyiz hocam ? 21250₺ ye geldi 12.000 BTU olan. Sadece yıllık kW tüketimine takıldım.
Çok takılmayın hocam rakamlara, bu bütçe dahilinde gayet iyi bir ürün yerli marka yada üretim ürünleri malesef algoritma konusunda zayıf düşük watt tüketimlerine inemiyorlar inenlerde verimli bir soğutma yapamıyorlar. kW tüketimlerinin hangi şartlarda yapıldığı önemli. Senin koşulların daha sert olabilir ve tüm denge değişebilir.
Markaların üreticileri hakkında ufak bir alıntı paylaşıyorum.
Alıntı
metni:https://inceleriz.com/forum/konular/kim-hangi-marka-klimayi-uretiyor-klima-marka-ve-uretici-servis-bilgileri.8292/
-
hocam vestel almadıysanız hayırlı olsun vesteli almayın zaten klimada kaira hertürlü iyidir.
-
Almadım arkadaşım aldı onu ben Kaira aldım. Hayırlısı diyelim o zaman 😍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X