Şimdi Ara

Kainatın En iyi Oyuncusuna Şampiyonlar Ligi Basit Geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Barça'da xavi,iniesta olmasa barça %60-70 topla oynayabilir mi?Barça bu kadar topla oynayamasa orta sahadan topu ileri atan oyuncu olmasa messi forvette milli takımda beklediği gibi bekler ve bu kadar çok gol atamaz.
    Ayrıca messi çok şanslı şu an barça yerine ManU gibi bir takımda olsaydı bu kadar parlamazdı.Barça şu an tarihinin en iyi dönemini yaşıyor ve messi bu dönemde barçaya geldi.
    Messinin oynadığı futbol konusunda yukarıdaki arkadaşlara tamamen katılıyorum,tek yaptığı şey topu ayağına yapıştırıp adam geçmesi,başka yeteği yok.

Hey Allah'ım ya xavi-iniesta olmasa Barcelona olmaz zaten...Ne kadar saçma bir yorum ya. Pique olmasa Barcelona'da savunma böyle olur mu???Olmaz tabi Barcelona'yu oluşturan zaten bu oyuncular...Olmasalardı Barcelona'yı konuşmazdık zaten...Ne kadar tuhaf beyinler var bu forumda ya.

Benim anlatmaya çalıştığımın aynısını söyledin.xavi-iniesta olmasa barçayı konuşmuyor olurduk ve messiye dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu demezdiniz.xavi-iniesta dünyada her takımda oynar ama messi için aynı şeyi söyleyemem.
    Bana göre böyle sizin görüşlerinize de saygı duyarım.Herkese iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 29 Mayıs 2011; 13:10:11 >

• quote:

Barça'da xavi,iniesta olmasa barça %60-70 topla oynayabilir mi?Barça bu kadar topla oynayamasa orta sahadan topu ileri atan oyuncu olmasa messi forvette milli takımda beklediği gibi bekler ve bu kadar çok gol atamaz.
    Ayrıca messi çok şanslı şu an barça yerine ManU gibi bir takımda olsaydı bu kadar parlamazdı.Barça şu an tarihinin en iyi dönemini yaşıyor ve messi bu dönemde barçaya geldi.
    Messinin oynadığı futbol konusunda yukarıdaki arkadaşlara tamamen katılıyorum,tek yaptığı şey topu ayağına yapıştırıp adam geçmesi,başka yeteği yok.

Bence Real Madrid'de Casillas olmasa Real Madrid 3. lige düşerdi. Mesela Galatasaray'da Hagi olsa bence bu sene kesin şampiyon olurlardı. Yada Alex Fenerbahçe'de olmasa imkanı yok ilk 3e giremezlerdi. Birde halamın bıyığı olsa amcam olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 29 Mayıs 2011; 13:09:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Hey Allah'ım ya xavi-iniesta olmasa Barcelona olmaz zaten...Ne kadar saçma bir yorum ya. Pique olmasa Barcelona'da savunma böyle olur mu???Olmaz tabi Barcelona'yu oluşturan zaten bu oyuncular...Olmasalardı Barcelona'yı konuşmazdık zaten...Ne kadar tuhaf beyinler var bu forumda ya.

Benim anlatmaya çalıştığımın aynısını söyledin.xavi-iniesta olmasa barçayı konuşmuyor olurduk ve messiye dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu demezdiniz.

Mantığını anla öyle konuş kardeş...Futbol olmasaydı Barcelona olmazdı diyorum ben de aynı saçma düz mantık seninki ile.Demekki iyi oyuncular ki Barcelona bu halde anladın????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 29 Mayıs 2011; 13:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

Kainatın En iyi Oyuncusuna Şampiyonlar Ligi Basit Geldi

MESSI'yi izleyebilen bir jenerasyon olduğumuz için çok şanslıyız.

yılın ve gelecek 10 yılın resmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

Arkadaşlar MESSİ ile Hüsyein Kartal bozması apaçi 1 yıl önce dünyada karşılaştırılmamaya başlandı. Xavi, İniesta olmasa Messi bir hiç diyenler, haberiniz varmı bilmiyorum ama La Liga'nın en çok asist yapan oyuncusu Messi. Ayrıca Apaçi nin arkasında Barış Özbek, Mustafa Sarp, Baki Mercimek falan mı varda böyle yorumlar yapıyorsunuz? Birde Apaçi yi "her takımda aynı performansı gösteriyor yeeaa" mottosuyla savunan dostlar var, aklım şaşıyor. Sanırsın Apaçi ManU'dan sonra gitti Getafe'ye transfer oldu... Arkadaş bu adam dünyanın en pahalı kadrolarından kurulu takımlar olan ManU ve Real Madrid'de oynadı, biri dünyanın en iyi 2. takımı, diğeri dünyanın 3. takımı.

Vay, Erciyesspor ilk üçe girmiş.
    Getafe olmasa da Erciyesspor'a gitti Ronaldo, o olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Orijinalden alıntı: V2

Tartışmasız dünyanın en iyi oyuncusu. O kadar dar alanda bu kadar rahat adam geçen başka bir oyuncu görmedim ben. Eşsiz bir yetenek.

hoşgeldin hıncal abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Messinin futbolunu ben de sevmiyorum, Ronaldinho çok başkaydı mesela, adamın kendine has çalımları, tekniği vardı.

Messi'nin güzel bir frikik golünü gördünüz mü?

Bence dünyanın en iyi oyuncusu diyeceğiniz adam, hem güzel frikik golleri atmalı, hem kendine has çalımları, şutu olmalı, kendine özgü pasları olmalı.

Ronaldinho çalımı diye bir çalım, Pele vuruşu diye bir vuruş vardır, Roberto Carlos un frikik golleri efsanedir, Fransaya attığı gol hala unutulmamıştır.

Messiyi ben cidden beğenmiyorum, tek yaptığı şey, dikine süratli kaptırmak, rakiplerini hızı ve gazıyla geçiyor, sonra ceza sahası dışından ters köşeyi yerden güzel görüyor. Yaptıüı tek şey bunlar...

Sert şut bile atamıyor adam hep yerden.

Barcelona'nın oyununa bakın, kanatsız bir futbol orta bile yok, yerden tık tık tık...

Figo'lu Zidane'lı Madrid daha hoş futbol oynuyordu bence , daha göze hoş gelen, daha teknik, daha özellikli oyuncuları vardı

Güzel futbol kişiden kişiye göre değişir.Dünyanın çoğunluğu şuan bu futbolu beğeniyor.

Messiye gelecek olursak ; Free kick gollerini de gördüm.Kendine has çalımlarını da gördüm.Paslarını da gördüm.Görmeyen Barcelona maçlarını izlemiyor demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Orijinalden alıntı: V2

Tartışmasız dünyanın en iyi oyuncusu. O kadar dar alanda bu kadar rahat adam geçen başka bir oyuncu görmedim ben. Eşsiz bir yetenek.

hoşgeldin hıncal abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: yusei

lan messi ye ronaldo dan iyi diyenler ronaldo nun barça daki videolarını izlesin (çakma değil gerçek ronaldo) ronaldo dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur onca sakatlığa rağmen . ya sakatlanmasaydı o zaman nolurdu bi düşünün isterseniz

Videolarını izlemeye gerek yok.Ronaldo'nun maçlarını canlı olarak izledim ben barcada.Messi ile r9 arasında çok fark var.Messinin yeteneği hiçbir futbolcuda olmadı.Ne Di Stefano ne Maradona ne Ronaldo ne Pele ne Romario ne Van Basten ne Baggio...

Messi ayrı diğerleri ayrı

Yuh!!!! Messi Pele ile Maradonanın yanına bile yaklaşamaz önce bi gitsin tek başına dünya kupası alsın ozaman tartısırız... Abartmayın Lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Gerrard der giderim...

Gözlerinden öperim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___NeO

quote:

quote:

lan messi ye ronaldo dan iyi diyenler ronaldo nun barça daki videolarını izlesin (çakma değil gerçek ronaldo) ronaldo dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur onca sakatlığa rağmen . ya sakatlanmasaydı o zaman nolurdu bi düşünün isterseniz

Videolarını izlemeye gerek yok.Ronaldo'nun maçlarını canlı olarak izledim ben barcada.Messi ile r9 arasında çok fark var.Messinin yeteneği hiçbir futbolcuda olmadı.Ne Di Stefano ne Maradona ne Ronaldo ne Pele ne Romario ne Van Basten ne Baggio...

Yuh!!!! Messi Pele ile Maradonanın yanına bile yaklaşamaz önce bi gitsin tek başına dünya kupası alsın ozaman tartısırız... Abartmayın Lütfen...

Yaklaşırmı yaklaşamazmı hep beraber göreceğiz.Öyle Messi'nin tek başına dünya kupasını arjantine kazandırmasını beklemeyin.Bunu hiçbir futbolcu yapamaz.Benim anlatmak istediğim şey Messi'nin önünde çok büyük yıllar ve geçememesi için hiçbir neden yok.Çünkü o yetenek var ve istikrarlı bir şekilde kendini geliştiriyor günden güne

Ayrıca şu eskiye hayranlık akıllara zarar.Üstüne birde Messi en iyi dendiğinde bebe damgası vuranlar var onlarda ayrı bi olay

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaklaşırmı yaklaşamazmı hep beraber göreceğiz.Öyle Messi'nin tek başına dünya kupasını arjantine kazandırmasını beklemeyin.Bunu hiçbir futbolcu yapamaz.Benim anlatmak istediğim şey Messi'nin önünde çok büyük yıllar ve geçememesi için hiçbir neden yok.Çünkü o yetenek var ve istikrarlı bir şekilde kendini geliştiriyor günden güne

Ayrıca şu eskiye hayranlık akıllara zarar.Üstüne birde Messi en iyi dendiğinde bebe damgası vuranlar var onlarda ayrı bi olay

Bu sayfanın başlarında yorumum var. Messi'yle ilgili onu bi oku... Biraz şakayla karışık yazmıştım ama sen baya uçmuşsun iş ciddiye bindi...

• quote:

Sizce Man.City niye messiye değil de C.Ronaldo'ya 150-180 milyon € veriyor?Çünkü messi takım oyunu oynayan takımda iş yapar bireysel iş yapamaz.

messiyi alacak para icat edilmediği içindir belki.

bence ronaldo ingiliz futboluna aşina olduğu için ronaldoya teklif yapmışlardır veya parayı verenin ronaldoyu aldığını messiye böyle bir transfer için kimsenin cesaret etmemiş olduğu vs vs.. liste uzar gider...
  • RONALDO KİM Kİ BEN ONU MESSİ İLE KARŞILAŞTIRAYIM..RONALDO KÜÇÜK MAÇALRIN OYUNCUSU

ronaldo hayatında 20 kere büyük maç oynadıysa bunların 19 unda sahadaki en silik oyuncuların başında geliyordu..2009 şampiyonlar ligi finalinde neredeydi..2008 de şampiyonlar ligi finalinde kaçırdığı penaltıya ne demeli??
    cl yarı finalinde barcelonaya karşı kaçırdığı penaltıya ne demeli??
    bu seneki 5-0 lık maçta(barca) ronaldonun adını bile duymadık..
    messinin show yaptığı 2-0 lık el clasico da ronaldo neredeydi..rövanş maçında kaleye şut bile çekemedi..

REAL MADRİD KUPALARI KAYBEDERKEN MANU KUPALARI KAYBEDERKEN RONALDO NEREDEYDİ???

ALMERİA YA GETAFE YE GOL ATMASI KOLAY...BU SENEDE ALTIN TOP MESSİ'NİN..
    HEM LİGİ KAZANDI HEM ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANDI HEM LİGDE ASİST KRALI OLDU HEM CL DE GOL KRALI OLDU HEM CL GOL KRALLIĞINI 3 DEFA ÜSTÜSTE TEK BAŞINA KAZANAN İLK OYUNCU OLDU HEMDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 1 SEZONDA EN ÇOK GOL ATAN OYUNCU OLAN RUD' UN REKORUNA ORTAK OLDU..

ÜSTELİK 2 ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE 2 GOL ATTI

• quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sayfanın başlarında yorumum var. Messi'yle ilgili onu bi oku... Biraz şakayla karışık yazmıştım ama sen baya uçmuşsun iş ciddiye bindi...

Yoo,ben uçmuyorum.Garipsenecek bi'şey yok yaptığım yorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 30 Mayıs 2011; 5:15:19 >

• "Dünya'nın en iyi futbolcuları bile - buna maradona ve pele de dahildir - daha henüz 17 yaşındayken yıldızlaşmamıştır"
    Karl Heinz Rummenige.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
    "Dünya'nın en iyi futbolcuları bile - buna maradona ve pele de dahildir - daha henüz 17 yaşındayken yıldızlaşmamıştır"
    Karl Heinz Rummenige.

Haha valla inanilmazsin ya ama dogru haklisin bi bakima pele 17 degil daha 16da yildizlasti 17de dunya kupasini kaldirdi ..
  •  Kainatın En iyi Oyuncusuna Şampiyonlar Ligi Basit Geldi

Biraz gırgır olsun diye öyle ayaküstü yaptım lütfen işin tadını kaçırmayın
  • önce headshot yap sonra tadını kaçırmayalım de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Kainatın En iyi Oyuncusuna Şampiyonlar Ligi Basit Geldi

Biraz gırgır olsun diye öyle ayaküstü yaptım lütfen işin tadını kaçırmayın

Güzel olmuş ama boşuna uğraşmışsın. Adana'lı Ronaldo diye bir video var. Çocuk baya benziyor Ronaldo'ya. Adana'nın ara sokaklarında çekmişler. O video'dan bi screenshot alıverseydin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.