Değişiklik olursa diye, ekran görüntüsünü de ekleyeyim;
Bazı navi lerde önceki radar vs. işaretli oluyor, ondandır, yoksa kimse bu kadar açıktan dokunulmazlığı yoksa suç işlemez
Adres "Kilis" olunca, cesaretle ilgili olduğuna kanaat getiriyorum. Kilis'in ana geçim kaynağı kaçakçılıktır ve bu tür "Ufak" yasadışılıklar oralarda olağan kabul edilebilir. Hatta ben size Eskişehir'den örnek vereyim; Eskişehir'in işlek noktalarından birinde, kaldırım kenarı bir galerici tarafından galeriye çevrilmiş durumdaydı. O kadar ki, yolun kenarına aracınızı park etmenize imkan yoktu çünkü yolun uzunca bir kısmında, camlarında "Satılık" ilanı olan araçlar diziliydi. Bu iş o kadar uzadı ve can sıkmaya başladı ki, emniyete defalarca yazı yazdım ve durumu izah ettim. Sonuç olarak, olaya birileri el attı ve şu anda o araçların camlarındaki "Satılık" yazısı kalktı. Araçlar aynı yerde durmaya devam ediyor ama ilan bilgilerini içeren kağıtlar yok. Ben kötü düşünmek istemiyorum ama iyi de düşünemiyorum artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme