Şimdi Ara

KAFAYI YİYORUM ÖZEL DERS Mİ DERSHANE Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mcgill

hocam butik dersanenin özellikleri nedir
    Hocam hepsi benimki gibi değil çok fazla ilgilenenler de var yani bunu belirteyim ilk senesinde 1.5 yapan arkadaşım da vardı butiğe giden. Butik az kişi oluyor max 30 kişi falan. Ama mesela bizde rekabet edecek adam hiç yoktu. Yani asla amacım küçümsemek değil ama 200kdan bırakmıştı geneli ben 22den benden sonra yine bir kişi daha vardı gerisi 50 90 sonra zaten 100kdan bırakan yoktu o yüzden ben kendimi TG sınavlar dışında adam akıllı ölçemedim. Bir sınav hariç bütün sene hep ben birinci geldim. Yani her şeyiyle bakın. Az kişi ilgi çok olur doğru ama o az kişinin de sizinle rekabet edebilecek seviyede olmasına dikkat edilmeli. Soru çözüm için hocaların hangi günler gelebildiğine falan da bakılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kesinlikle ama kesinlikle özel ders

PSN ID:furkanyzc Ps4 kullanıcıları kulübü
  • duruma göre değişir
    dershanede iyi hocalar varsa dershane sistemini beğeniyorum ben
    özel ders alacağın hocalar iyi mi disiplinli mi
    bu faktörlere göre seçimini yaparsın disiplini seç
  • Hocam hiç özel ders almadım ama bana süresi çok az geliyor, 1-2 saatte hangi konuyu detaylıca anlatabilir? Bir de hocayı seçmek çok zor olabilir, beğenmeyip değiştirsen bu sefer de doğru hocayı bulana kadar para vereceksin.

Dershanenin sadece haftasonu soru sormak ve eksik konuları anlattırmak için bir programı varmış sanırım. Fiyatı uygunsa ben bunu denemeyi düşünüyorum.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.