Şimdi Ara

Kafayı yiyecem (meslek seçimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl son sınıfım ygsye girip cıktım iste. 320 puan geldi. esit agırlıgım. girmeden önce bile seney kalcam felan diyodum fakat acıklandıktan sonra bi 5-6 senenin okulla gitmesini istemiyorum (seneye sınav icin calısma, 1 yıl hazırlık 4 yıl üniv). En iyisi bu yıl gidiyim dedim ama nereye? Düsündüm ve en uygun 2 yıl pmyoya girip polis oluyum dedim. Normalde memur olarak baslayıp en fazla baskomiser olunuyodu ama +2 yıl okuyunca amirlige kadar cıkılıyomus artık. Maası da güzel. Devlette hazır is. Ama kimse söylesem 'Gecen gündüzün yok' diyolar. Rahatına düskün insanım düzenli hayatım olsun isterim ama her meslegin zorlugu var ve her ilde her polislik biriminde böyle sıkıntı oldugunu düsünmüyorum. 4 yıllık fakültelere baktıgımda mezun olduktan sonra o kadar cok issiz kalan var ki. ve özelde olursan afedersiniz köle gibi olcan, devlette olsan alcagın maas 2.5-3 arası. Kafam cok karısık yani dostlar. Siz ne düsünürdünüz, ne önerirsiniz ?

• Parayi bas istedigin ozelde istedigin bolumu oku.(Turkiye Sartlari)

OCZ trion 150 240gb/WD blue 1tb/Crucial Ballistix Sport LT 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 mhz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

Parayi bas istedigin ozelde istedigin bolumu oku.(Turkiye Sartlari)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.