Şimdi Ara

Kafayı Yiyeceğim Galiba Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler 3,5 ay önce twitterdan bir kızla tanıştım. Sonra insta verdik birbirimize. İyice tanıştıktan sonra ben ondan hoşlanmaya başladım. Birbirimize kalpli mesajlar atmaya başladık. Sabah kalkmaktan nefret etmeme rağmen ona günaydın demek için erken kalkardım. Onu tavlamak için değil onu cidden çok sevdiğim içindi. Ruh ikizim olarak görüyordum çünkü birçok ortak yönümüz vardı. Onu hiç üzmedim, arada bir tartışırdık ama eğlencesine olurdu bu tartışmalar.

    Sonra bu kız birden yazmamaya başladı. Bütün storylerime bakıyor ancak mesajlarıma görüldü atıyor. Tam 15 gündür böyleyiz. Bana yazsın diye yapmadığım şey kalmadı. Artık ablasını buldum yazdım neden birden soğudu neden beni tınlamıyor diye. O da hemen "canı yazmak istemiyordur belki sapık mısın" dedi. Ben de "hayır sadece merak ettim" dedim o da "seni kırmak istemiyor ve yazmıyor artık yazma" gibisinden mesajlar attı. Ben de dedim ki "sevmiyorsa çıkıp desin ben artık seni sevmiyorum sana yazmayacağım diye". Ben de onu daha fazla rahatsız etmezdim. Sevmeseydi bence çıkıp böyle derdi ve engel atardı. Ancak storylerime bakmaya devam ediyor.

    Ben bu kızı cidden çok seviyorum. Hayatımda daha önce hiçbir kıza aşık olup bağlanmamıştım. Bu kızı tanıyana kadar. Çünkü ben onda kendimi görüyorum. Ortak yönümüz çok fazla. Hiç ona açılmadım. Hiç teklif de etmedim. Onu hiç üzmedim, üzmemeye çalıştım. O bana aşık olmasa da olur yeter ki arkadaş olarak kalalım ve ayrılmayalım, konuşalım istiyorum.

    15 gündür bu haldeyim. Hayatımda hiç alkol almazdım ama şu olayı unutmak için içmediğim alkol kalmadı.

    Bu kız beni seviyor naz mı yapıyor yoksa sevmiyor mu? Lütfen ilişki uzmanları söylesin cidden çok kötü durumdayım.



  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 20 Nisan 2021; 12:46:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musetea

    ...
    20 yaşındayım ahbap
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeStorm

    20 yaşındayım ahbap

    Alıntıları Göster
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 20 Nisan 2021; 12:45:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musetea

    ...

    Alıntıları Göster
    Hocam kıza 3,5 aydır yazıyorum. Hatta ilk tanıştığımızda eğer benimle aynı yaşta olsaydın çıkma teklifi ederdim belki diye yazmıştım biraz şaka yaparak tabii ki.

    Eğer ondan hoşlanmasaydım 15 gündür kendimi parçalamazdım, ablasına kadar kadar yazmazdım. Yani ben senden hoşlanıyorum demesem bile yaptıklarımdan anlamıştır ondan hoşlandığımı.

    Eğer benimle konuşmak istemiyorsa, sevmiyorsa çıkıp desin 1 cümle ile senle artık daha fazla konuşmayalım diye. Ben de peki sen yoluna ben yoluma der idim. Ancak onu da demiyor. Takipten de çıkmıyor, engellemiyor da. Attığım mesajlara görüldü atmaktan başka bir şey yapmıyor.

    Bu belirsizlik kafayı yedirtecek zaten. Seni sevmiyorum hatta nefret ediyorum dese bu kadar üzülmezdim. Ama insanı görüldü atarak beklentiye sokması, üzmesi çok kötü yapıyor beni.
  • kim bilir kaçıncı yedeksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • of ne beklentıye gırıyorsun istemiyor işte seni kendıne bir tane alfa bulmus onun pesınden gidiyor tek konustugu erkek sadece sen mısın sanıyorsun bu ne ozguven paşam?

    muhtelemen hayatında hıc sevgılın olmadı

    bu süreç boyle işlemez kadınları tanımıyorsun. illa senı kırması mı gerekıyor. beni reddeden kızlarda hala ınstagramda benı takıp edıyor bu bana umut vermek demek degıldır ki.

    üzgünüm birinin sana bunları soylemsı gerekıyor. beynındekı hormonlar suan yanlıs çalıştıgı ıcın normal dusunemıyorsun. ayrıca kızı sankı gercek hayatta da görmemeşsin hiç iyimisin sen ? hissettigin sey abazalıktan hormon baskısından baska bır sey degil. dısarı cık ve düzgün sosyal ortamlarda tanıstıgın kızlara yürü.

    ayrıca yazısmalarından betalık akıyor efendi düzgün erkeklerı ıstemez kızlar.surecı uzatmadan kahve teklıfınde buluncaktın baktı kabul etmıyor bırakacaktın kızı bu ısler boyle
  • Ona bunun kötü bir davranış olduğunu söyle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şöyle bir şey söyleyeyim aklında bulunsun "kızlar şeytandır" Instagramdan 1 ay konuştuğum kız son dakika buluşmaya gelmekten vazgeçti, ekti beni. Sonra da engelledi. Bu kızlar tam bir şeytan. Asle ve asla unutma bunu. Hatta mümkünse "kızlar şeytandır" diye dövme yaptır omzuna koluna falan. Çok ciddiyim bu konuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    o nasıl bir nefret ya şeytandır falan senin kız şeytanmış niye herkesi şeytan yaptın durduk yere
  • kız seni sevmemiş. ama olayı büyütmenin de anlamı yok. sen seversin karşı taraf sevmez ya da sende ki aşktır ondaki eğlence, kafa dağıtmaktır. olayı bu kadar içleştirmenin gereği yok sana yazık. kıza bir daha hiç yazma gözünde iyice ezik durumuna düşersin sana değer verse yazma derdi dememiş bile. içmeyi falan da bırak ergenlikten çık allah aşkına. hayatına devam et sosyalleşmek kızı atlatmana yardımcı olur.
  • gumballll kullanıcısına yanıt
    bir tane olmadı ki hangi kıza konuşsam böyle bitiyor sonu hep. Randevu ayarlıyoruz ama son dakika gelmekten vazgeçiyorlar. Bir tanesinde dışarı evden çıkmadan önce ayyakkabımı bağlarken mesaj atmıştı kız "gelemeyeceğim" diye. Randevuya 1 saat kala falan yazıyorlar bunu bir de. Ben kızlardan başka şeytan tanımadım bu hayatta. Kızlar derken bu yeni nesil kızlardan bahsediyorum bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş işler hocam. Bu kadar arabeske bağlama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cümlene ithafen; o seni sevmiyor ve seni istemiyor bir çok şey yaşamış bir abin dostun olarak fikir veriyorum. Sende kendi içindeki yeşeren tohumların üstüne bas ez bitir yoksa seneler boyunca içinde kalacak bir sıkıntı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Son cümlene ithafen; o seni sevmiyor ve seni istemiyor bir çok şey yaşamış bir abin dostun olarak fikir veriyorum. Sende kendi içindeki yeşeren tohumların üstüne bas ez bitir yoksa seneler boyunca içinde kalacak bir sıkıntı olur.
    Hocam insanı üzen zaten bir anda hiçbir şey olmamış gibi davranması. 3,5 ay güzelce konuşup bir anda tınlamaması çok kötü bir durum. Senden nefret ediyorum dese yemin ediyorum üzülmezdim ancak storylerime bakıyor, görüldü atıyor yani sevmese ve mesajlarımı artık görmek istemese engel atardı diye düşünüyorum. Bu kız ne yapmaya çalışıyor ego tatmini mi yoksa yedekte bekleteyim mi yoksa biraz naz yapayım mı onu düşünüyorum bilemiyorum ki.
  • Tek diyeceğim;

    Yıkık bir betasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saligia

    Tek diyeceğim;

    Yıkık bir betasın.
    Ne yapayım hocam yavşak mı olalım pic mi olalım? Kızın peşinden gitmek onu çok sevmek betalık mı? Kendi haline mi bırakayım hiç yazmayım mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.