Şimdi Ara

kafaya çok takmak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • biri bana ters bir şey söylesin, biri ile tartışayım, bütün gün düşünüyorum neden bana böyle dedi acaba gerçekten dediği gibi miyim diye. Hele yatağa yatınca uyku girmiyor gözüme. babamla tartışsam sonra o ölünce vicdan azabı çekerim diye düşünüyorum. Kısacası düşünüyorum da düşünüyorum yani. şimdi takma kafana boşver demeyin bende gerçekten takmamayı istiyorum ama olmuyor basaramıyorum o düşünceler aklımdan gitmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnce eleyip sık dokuyan birisin anlaşılan. Ben de öyleydim bi zamanlar ama şimdi takmıyorum hiç neredeyse tamamen değiştim.(tabi olaya bağlı birazda) başkalarını kendinden çok düşünmekten bu aslında. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama zamanla geçer diye ümit ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BEŞİKTAŞ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAŞBUĞ ATATÜRK

biri bana ters bir şey söylesin, biri ile tartışayım, bütün gün düşünüyorum neden bana böyle dedi acaba gerçekten dediği gibi miyim diye. Hele yatağa yatınca uyku girmiyor gözüme. babamla tartışsam sonra o ölünce vicdan azabı çekerim diye düşünüyorum. Kısacası düşünüyorum da düşünüyorum yani. şimdi takma kafana boşver demeyin bende gerçekten takmamayı istiyorum ama olmuyor basaramıyorum o düşünceler aklımdan gitmiyor.

Seni buna ne sevketmis olabilir? Kucuklugunde zihnine kazınan bir tartışma olayı vs mi yatiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    HATIRLA ! HATIRLA !!! GEÇMISINI HATIRLA ! adminLERIN ZULMUNE HAYIR ! SAY NO TO adminizm | Forumu adminler degil, üyeler olusturur. | DH üyelerinin zincirlerinden baska kaybedecegi bir sey yok. Fakat kazanacagi bir özgürlük, saygi ve bilgi edinme ortami var.|
  • Bende de aynı şekilde mesela sokakta yürüyorum birinin bana baktığını görsem;ben tipsizim diye mi dik dik bakıyor acaba diye kafamdan geçiyor veya yürürken sanki insanlar beni takip ediyor gibi geliyor,minibüse binicem mesela ya öğrenci almazsa ne derim falan diye kafamda kurup normal olarak verdiğim çok oluyor,mesela kırtasiyeye kitap almaya gittiğimde kitaplara baktığımda mesela almadan çıkarsam arkamdan bir şey derler mi acaba diye düşünüyorum,başka bir örnek olarak kursta bir hocamdan veya bir arkadaşımın bana yardımı dokunduysa ya yardımını,emeğini boşa çıkarırsam diye sürekli düşünüyorum ve kafayı yiyecek gibi oluyorum..Daha bir sürü sabaha kadar anlatırım.. Daha nasıl yaşanır böyle bilmiyorum valla sıkıntıdayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çok kafaya takıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.