Şimdi Ara

Kafası Kesilen Suriyeli Cocuk Utanmıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu habere bakıyorum bunda mağdur Türk çocuk ve zanlı Suriyeli olsa herkes Suriyelilere saydırırdı ve hükümet suçlanırdı. Hasta ruhluluğun dini,dili,ırkı yoktur. Açıkcası ben utandım kendimden küçücük yaşta çocuk savastan kaçıp üç kuruşa çalısarak ailesine yardımcı olmaya çalışıyor ve vahsice canından oluyor. Çoğu haber sitesinde dahi yok olan sitelerde de vurgulayıcı olay itfaiye 11 saat uğraştı. İdam geri getirilmeli böyle serefsizlerin bizim vergilerimizle yaşamasını istemiyorum.

http://www.milliyet.com.tr/itfaiye-11-saat-kesik-basi-gundem-2216650/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 27 Mart 2016; 13:10:21 >

• Ne vergisi hacı dayı ?

Sen Alamanya'larda yaşa 3000 Euro ya Bmw lere bin sonra gel benim vergimle yaşamasın de . Yav sen benzinin litresine 2.85 vergi mi veriyorsun ? Sen neye vergi veriyorsun hacı abim ?

La senin avatarında bile Türk lirası yok

Evet Bir insanı öldürmenin dini dili ırkı olmaz ancak bu Türk milletini bu dereceye siz getirdiniz . Hiç Antep'e gittin mi ? KEsin Antepli çıkarsın şimdi Urfa desem Urfalı çıkarsın neyse resmen istila var istila .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 27 Mart 2016; 13:13:16 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • "Ne mutlu Türk'üm diyene!" desen.Seni her yerde ırkçı görürler.Ama Suriyeli olunca hemen kardeşimiz.Ulan her gün şehit veriyoruz be.Biri ekmek parası kazanıyorsa diğeride bizim rahat uyumamız için.Vatanımızın topraklarını koruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Benim askerimin hatay da boğazı kesilirken sesi çıkmayan akp liler yatacak yeriniz yok bu memlekette. Siz Türk düşmanısınız. Elbette suriyeli bir çocuğun boğazı kesilmesi üzücü. Bunu yapanın Allah cezasını versin. Ama siz kafası kesilen Türk askeri olunca gıkı çıkmayan. Aynı şey suriyeli çocuk olunca arap kardeşlerimiz diye zırlayan ikiyüzlü Türk düşmanı arap sevici iğrenç bir topluluksunuz.

http://tr.sputniknews.com/turkiye/20160215/1020888987/bogazi-kesilen-asker-pusu.html

Şunu da şöyle koyalım da hani sputnik okuyanlar başka kaynak verince kaynağa bak hele ihihihi hoohoh diyorlar yoksa .

1 Askeri şehit oldu diye haritadan silin diyen Liderden geldiğimiz durumlara bak . Her gün her saat şehitler veriyoruz .

• Ben askerimizede bu Suriyeli çocugada üzüldüm kafası kesilen İsrailli çocukda olsa üzülürüm. Şu konuda dahi hala Türk kafası, Arap kafası diye ayrım yapabiliyorsunuz ya helal olsun.

Orijinalden alıntı: Scheisse

Ben askerimizede bu Suriyeli çocugada üzüldüm kafası kesilen İsrailli çocukda olsa üzülürüm. Şu konuda dahi hala Türk kafası, Arap kafası diye ayrım yapabiliyorsunuz ya helal olsun.

Madem vergi veriyorsun bu ülkedensin ya hani Daha kendi ülkende Evine iftarda yemek götüremedi diye kendini asan bir baba varken Bakınız : Hacı Örüç

Gidip Rabia'ya ağlayabiliyorsunuz ya Helal olsun .

http://www.milliyet.com.tr/esi-iftarda-yemek-yok-deyince-kendini-asti-/gundem/gundemdetay/18.08.2010/1278139/default.htm

Şöyle de koyayım belki içinizden biri okur sanmam ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 27 Mart 2016; 13:31:43 >

• Çocuk Türk de Suriyeli de olsa yapılan insanlık dışıdır fakat idam diye falan zırlamayın burda.İdam bu ülkede gencecik canların gitmesinden başka hiçbir işe yaramamıştır.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Çocuk istismarı savunuruz, tecavüzü savunuruz, hunharca bir cinayeti savunuruz, canlı bombayı savunuruz. Ülke ülke değil ki saw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 27 Mart 2016; 14:34:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben askerimizede bu Suriyeli çocugada üzüldüm kafası kesilen İsrailli çocukda olsa üzülürüm. Şu konuda dahi hala Türk kafası, Arap kafası diye ayrım yapabiliyorsunuz ya helal olsun.

Kardeşim bunların düşünce yapısı şöyle ; "ben türküm herkesten üstünüm diğer ırkların canı cehenneme".

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Madem vergi veriyorsun bu ülkedensin ya hani Daha kendi ülkende Evine iftarda yemek götüremedi diye kendini asan bir baba varken Bakınız : Hacı Örüç

Gidip Rabia'ya ağlayabiliyorsunuz ya Helal olsun .

http://www.milliyet.com.tr/esi-iftarda-yemek-yok-deyince-kendini-asti-/gundem/gundemdetay/18.08.2010/1278139/default.htm

Şöyle de koyayım belki içinizden biri okur sanmam ama

Konuyla ne alakası var bu haberin ya da rabianın ? Ne alakası var? Sürekli konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorsun. Suriyeli çocuğun kafası kesilerek öldürülmesine üzülmemiz zoruna mı gidiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Kardeşim bunların düşünce yapısı şöyle ; "ben türküm herkesten üstünüm diğer ırkların canı cehenneme".

TÜRK yazarken bir izin al lütfen

• suriyede savaşı ben mi çıkardım hayır çocuğun babası bakamadığı kadar çocuğu yaparken bana mı danıştı hayır gelin lan türkiyeye biz size bakarız refah içersinde yaşarsınız diye teminat mı verdim hayır habere baktım yazık günah dedim 24 saat içinde unuturum gider bu yani sen kahrolduysan al evine bi suriyeli aile böyle olayların yaşanmasının önüne geç hatta bütün akpliler öyle yapsın bi okadar güzel olur

quote:

Kim öyle birşey yazdı? Ben görmedim.
    İftira atmak ne kadar kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

TÜRK yazarken bir izin al lütfen

Arkadaş Türk olmaktan utanıyor

Millet isimleri yazılırken ilk harf büyük yazılır.
    Örnek:Japon,Alman,Arap vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

suriyede savaşı ben mi çıkardım hayır çocuğun babası bakamadığı kadar çocuğu yaparken bana mı danıştı hayır gelin lan türkiyeye biz size bakarız refah içersinde yaşarsınız diye teminat mı verdim hayır habere baktım yazık günah dedim 24 saat içinde unuturum gider bu yani sen kahrolduysan al evine bi suriyeli aile böyle olayların yaşanmasının önüne geç hatta bütün akpliler öyle yapsın bi okadar güzel olur

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz şeylerin hiçbiri küçük çocuğun bunu hakettiğini göstermez.ayrıca her çocuk savaştan sonra da olmadı öncesinde güzel hayatı olanlar maddiyatı iyi olanlar dahi bırakıp geldi ha ben çok mu seviyorum hayır ama bu tarz olaylar içler acısı çocuk o çocuk
  • Şurdaki yorumları okuyunca cidden insanlığımdan utandım küçücük çocuk kimbilir nasıl korkmuştur,nasıl acı çekmiştir. Kendi parasıda değil işyerinin parasını vermedi diye 250tl için boğazı kesilerek öldürülüyor burda gelmiş bana ne iyi olmuş diyorsunuz. Tek dileğim inş. benzer acıyı sizde ölmeden yaşarsınız.
    Konuyu Suriyeliler neden şehirde halkın arasında yaşıyor? Neden mülteci kampında yaşamıyor? meselesi yaptınız. Yani diyeceksiniz ki şehir de yaşadığı için öldü!!

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.