Şimdi Ara

Kafam çok karıştı tavsiyeniz varsa alabilirmiym ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar . Antalya da Treking yapan ve Doğa fotoğrafı öff ulan mazaraya baak denilcek fotoları çekmeyi seven biriyim Doğa ve manzara fotosu cekicem . Bir kaç makine önerisi aldım Fuji X30 , Olympos em d10 , panasonic g6 . Vizorü olan bir cihaz tercih etmek istiyorum . Lensleri değiştirmek de isterim tabi. Limitim 2bin TL . Hatta satan var ise sahibinden.com dan GET ile ilan açsın ürüne bakalım Ocak da izmir de olcam 4 ocağa kadar birşeyler almam lazım izmirde güzel fotolar yakalarım Sadece aynasız model tercih etmek istiyorum lykia yolunda 22 KM 25 Km yürüdükden sonra dslr artık dambıl gibi geliyor Önerileriniz içinde şimdiden teşekkürler.







  • Merhabalar, body'e para vermek yerine geniş açı kaliteli bir lens tercih etmenizi tavsiye edebilirim öncelikle, paranızı lense göre ayarlayın üstüne body alın bence :)
    bir de nasıl lensler ilginizi çeker, olabildiğince geniş açı mı? 10-18 mm mi mesela, yoksa 16-35 mi?
    Body'den önce lens seçerseniz sizin için daha sağlıklı olur bence hocam.
    Lenslerin örnek fotoğraflarına bakın, istediğiniz sonuçlar oralarda var mı.
  • Deli hamsi'nin yazdığı gibi doğa ve manzara fotoğrafları için tercih etmeniz gereken geniş açı bir lens, tabi anladığım kadarıyla yolun başındasınız bütçeden dolayı tahmin ediyorum bunu, geniş açı lensler pahalıdır genellikle ama ciddi bir seviye atlatır size
  • Deli Hamsi kullanıcısına yanıt
    Slmlar olympos epl 5 aldim 2 batarya ve ustundeki lens ile 14-42 mm ile geldi yarinda 40-150 mm lens alicam zuiko olymposun kendi lensi. Genis acil ve portre icin eger tavsiyeleriniz var ise alabilirm ? Konuya baktiginiz icin tesekkurler arkadslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.