Şimdi Ara

KAF VS MİKAİL PLUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

    Bu mesaj silindi.

    hocam senin bir ara katıldığın bir yayını vardı. çok güzel yayındı. senin sorular iyiydi ama van komandosu her şeye hazırlıklıydı. dram yüklü anılarla sağlam manipüle etti. gerçekten bir ara porsche binen adama üzüldüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 14 Ocak 2021; 12:38:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2BC66EE78

    Bu mesaj silindi.

    adın ne senin bakiyim? adını söyle bana. gel gel cam aç. öyle olmaz çocuklar. biz burda karşılıklı sohbet ediyoruz. sadece üçgen ve dörgen kitabını size 400 liradan iteliyor olabilirim ama öyle olmaz. ben sizi düşünüyorum. bu kadar para vermeseniz çözer miydiniz?

  • Untilireachmydreams U kullanıcısına yanıt

    Hocam cidden fonksiyonlarda mutlak dinlemeliydin bilmeliydin sen diyip mutlakta da fonksiyon bilmelisin diyorsa komikmiş bu :D.Ben de biraz izledim kaf ı cidden pek açıklayarak anlatmıyor.Biraz temelin olması lazım.Önceki konularina da bakmak zorunda kalıyorsun Xd.Ama ben anlatımını cok sevdim.Kesinlikle önemli kısımları kaptım basit konularda bile.Hani başkalarının değinmedigi kısımlar.Gerci o konuları dinlememistim ama muhtemelen deginmemislerdir.Fakat dedigin gibiyse de sıkıntı.Eyup b hocanın da pek temelden aldığını düşünmüyorum.Sana bıyıklı matematiği önerebilirim.Mantigi ile anlatıyor ve detaylı.Basitten alıyor.Mikail e gelince üstte bir arkadaş tek tek detaylı anlatıyor miakil anlamama olasılığın düşük yazmış.Sen de mantığı ile anlattığını sanmıyorum demişsin.Simdi ikilemde kaldım.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt

    Hocam benim için mantığını anlatan kanal atölye matematiktir bu yüzden behzat hocaya geçmeden ondan dinlicem siz de bi dinleyin atölye matematiği eğer bakmadıysanız anlayacaksınız zaten yani bi hoca yavaş anlatınca video süresi fazla olunca çok kelime konuşunca mantığını anlattığını sanan çok öğrenci var herkesin algısı farklı işte atölye matematikte ise fazla kelime yok gereksiz ayrıntı yok cidden matematik öğretiyor en yalın haliyle teklemeden anlatıyor hoca ve behzat hocayla aralarında farkları şu atölye matematik temelden ve hiç bilmeyene anlatıyor behzat hoca ise bilene anlatıyor ya da bildiğini sanana ama bildiğini sanmak bile behzat hocayı dinlemek için yeterli benim dinleyememe sebebim direkt hiç bilmemek ahshsh eyüp hoca ise bu ikisi arasında tam tadında o yüzden kendime göre böyle bir yol çizdim siz de kendi bilgi seviyenize göre birkaç hoca seçin dinleyin sırayla behzat hoca temelden almamasına rağmen ben yine atöyle matematik ve eyüp hocamızdan dinleyip ona geçicem vaktim var diye ödfdeki anlatım beni yoruyo bana hitap etmiyor yani maalesef göreceli bu işler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Prensesela P kullanıcısına yanıt

    Ve behzat hocayla giderken cidden eski derslerinde anlattığı detayları ilerde bunu anlattım bunu biliyosun diyerek geçiyor ve evet mutlak değer dersinde soruların çoğunu grafikle çözüyor bunu fonksiyonlarda konuştuk özel tanımlı fonksiyon dersinde mutlaka dinlemiş olman lazım çok konuştuk hem de diyor fonksiyonlarda da mutlak değeri dinlemiş olman lazım diyor yani şöyle söyleyeyim temeli olmayan bi insan bu eksikliğini ilk olarak mutlak değerde hissediyor problemlerde araya bi mola giriyo sonra fonksiyonlara gelince orda tekrar bu eksiklik hissediliyo o yüzden ben kümeleri de kaftan bitirdikten sonra fonksiyonlar polinom parabol ikinci dereceden denklemler ve eşitsizlikler derslerini atölye matematik ve eyüp hocadan hallettikten sonra kafa geri döneceğim bunlarda temel atıldıktan sonra sıkıntı çekilmez daha diye düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Untilireachmydreams U kullanıcısına yanıt

    11 misin ya da mezuna kalmayı mı düşünüyorsun?Bunlar cok zaman almaz mı?Zamanım var demiştin gerci ama merak ettim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temelin varsa eğer Behzat Rasuli dinlemeni tavsiye ederim. Ayt Matematikte klasik tarz bilmek iyidir 👍
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.