Şimdi Ara

kadir şeker 12 yıl hapis cezası aldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
8.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Periah kullanıcısına yanıt

    kardeş hala bıçakla öldürmekmi lazım diyorsun. adam bıçağı son çare olarak çıkarmış zaten. adam vurmaya başlayınca yerde arbede çıkmış bu bıçağı çıkarmış muhtemelen öldürmek içinde çıkarmadı o an can havliyle saplamıştur. kim durup dururken hemen bıçağı saplayım derki. öyle bi delikanlı yok zaten. ayrıca birini yumruklayarakta öldürebilirsin hukuta bu açık var malesef. 50 kiloluk bir adamı 120 kilo bir badici döverek öldürebilir. bu hukukta gayet normaldir. ikiside silahsızdır. ama 50 kiloluk adam bıçak çıkarırsa müebbet yer. malesef böyle saçma sapan açıklar var hukukta

  • Entel Maganda kullanıcısına yanıt

    Hocam işte kafanızda kuruyorsunuz. Muhtemelen şöyle oldu, muhtemelen böyle oldu diye. Biz olayı bilmiyoruz, arka planı bilmiyoruz. O nedenle yargıda bulunmamız veya cezayı kesmeniz söz konusu dahi olamaz.

    Yanında bıçak taşımak hemde öyle bir bıçak taşıyan birisi ne kadar melek gibi gorulebilir ? Taşıdığı bıçak ekmek bıçağı değil, adam öldürmek için kullanılan özel bir bıçak yani aldım ekmek keseyim bıçağı değil. Bu şahıs muhtemelen bir çakal, adamla kadın tartışıyor bu araya giriyor adam o sinirle sana ne oluyor lavuk diyor bunlar birbirine giriyor.


    Burada o ona yumruk atar bu tekne atar olay biter fakat işte o bicak işi bitiriyor. Sen sadece bir şart altında cinayet işleyebilir son oda hayatın tehlikede ise. Burada Kadir'in hayatı tehlikesi yok ve yanında insan öldürebilecek bir silah taşıyor karşı daki kişi de bu yokken ve kullanıp cinayet işliyor.


    Bu adama salamazsin. Bu aya nefsi müdafaa diyemezsin. Mahkemenin verdiği cezaya bakiyoruz. Bur cinayet için nerdeyse en alt sınırdan ceza verilmiş. Mahkemeyi bu kadar linç etmeye gerek var mı ?


    Veya bu adam cinayete rağmen hangi hukuk devletinde salinabilirdi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Ekim 2020; 15:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Periah kullanıcısına yanıt

    bıçak taşımak birini öldüreceğin anlamına gelmezki tıpkı çükün var diye herkese tecavüz etmeyeceğin gibi. sonuçta biri yolunu kesip bıçak çekebilir kendini korumak için almıştır. aslına bakarsan bu ülkede 12 yılla iyi kurtulmuş. ama millet öyle bir anlatıyorki pis katil diye. gerçekten oha demek lazım şu adamı masumları öldüren, çoluğu çocucgu öldürenlerle bir tutmakta akıl yoksunluğu olur.

  • Entel Maganda kullanıcısına yanıt

    Bir taraf halk kahramanı, melek , ceza alamaz salıverildi nefsi müdafaa diye saçmalıyor.


    Diğer taraf katil, canavar , muhlebbet almalı diye saçmalıyor.

    Sunuda söyleyelim öldürülen adam acaba bir canavar mi ? Bir anlık sinirle karısı ile tartışan birini öldürülecek mahluk gibi görmek ne kadar sağlıklı ?

    İki tarafın yaptığı da önyargılı bir bakış. İste bu nedenle mahkemeler duygusal karar alamaz. Kadir Seker'e verilen ceza ise bence elestirilemeye ek kadar orantılı. Çünkü 12 yıl ceza yiyen biri hapishanede ancak 6 yıl kalıyor. Biraz araştırın. Bu ceza en alt sınırdan verilmiş.


    Bu arada o tarz bir bıçak taşıyan biri bence pek tekin bir adam değildir kusura bakmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Ekim 2020; 15:29:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazik oldu cocuga. Olen suc makinasiydi. Ulke zararli birinden kurtuldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıçak çektin diyelim ayağına sapla bacağına sapla. Niye öldürmek için sallıyorsun?

  • Yav arkadas kadin erkek munakasasinda neden herkes erkekleri suclamaya marifet zannediyor ? Ben merak ediyorum bu siddet goren kizlarin %90 i neden ruh hastalarinin etrafinda dolanmak icin ugrasir ?
    Disarida kadina saygi ayagindan ustune basina vazife olmiyan islere karismak moda oldu !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REV0 R kullanıcısına yanıt
    250 gr almaya hak kazandınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu kamu vicdanından bihaber "eğitimli" görünümlü cahil dolu. seri blok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/davanin-seyrini-degistirecek-rapor-kadir-seker-bicagi-nereden-aldigini-acikladi-6067539/


    Sevdiği insan bir maganda tarafından katledilen mağdur Ayşe Dırla'nın darp raporu sonucu: 'Darp, cebir izi yoktur.'


    Şimdi adalet delillerle yürür. Öyle başka yerlere çekerek değil.


    Bundan sonra sokakta dayak yiyen kadın görürsek karışmayalım.


    Sen zaten karışma. Sen cebinde silahla kelle avcılığı yapıyorsun. Bekliyorsun ki biri çıksa da kafasını koparsam.


    Olay deliller, şahitler ve raporlarla sabit.


    Sokakta bir çift "sözlü" tartışıyor. Tıp öğrencisi olduğu iddia edilen ama aslında hiçbir üniversitede kaydı bulunmayan, "tespih sallamak gibi hobi olsun diye bıçak aldım" diyen bir maganda bu çifti görüyor. Bıçağı çekip çifte yanaşıyor. "Sen hayırdır looo kadına bağırıyorsun" diyor. Adam s.ktiri çekiyor haliyle. Dünyadaki tüm normal insanların yapacağı gibi.


    Bizim halk kahramanı maganda durur mu? "Eşin mi o senin" diyor, bak bak bir de evlilik soruyor, ahlak bekçisi sanki. Sevgililer sokakta özgürce gezemez, el ele tutuşamaz. Konya lokasyonunda haliyle normal sayılır.


    Kadın "ablacım sen işine bak, eşim o benim" diyor. "Kadın bile sana ne lan eşim mi sevgilim mi? Metresim bu benim 17 tane daha var, sana mı soracağım kimle ne yaptığımı" diyor aslında.


    Bakın hiçbir şey olmasa bile biri gelip size bıçakla böyle kabadayıcılık oynasa dalarsınız.


    Bizim maganda gidiyor ama küfürleri ve geri vitesi çevreden izleyenlere rezil olmanın verdiği gururla geri geliyor.


    Kadir'in ifadesinden olayın ilk anı. Şiddet yok, küfür var, tartışma var.

    "Eve giderken kadın ağlama seslerini duydum. Kadın, 'Tamam yeter artık' diyerek, ağlıyordu. Kadının ağlama seslerine dayanamadım. Bakmak istedim. Yanlarına doğru gittim. Adam ayakta, kadına sürekli küfürler ediyordu. Adama 'Ne yapıyorsun, gücün kadına mı yetiyor? dedim. 'Karım değil mi, sanane' diyerek, bana küfür etti. Bana parmağındaki alyansı gösterdi. Kadın da bana, 'Bu benim eşim, sen git ablacım' dedi.


    Sonra ifadesinde; geldi cebimden zorla bıçağı çıkardı, "nereden biliyordu cebimde bıçak olduğunu sayım mahkeme reisi, fetöcülerin işi olabilir, araştırılsın", meyve soymak için aldığım bıçağı benim elimde tutarak kendi kalbine soktu. Bana da tembih etti ölürken "eve git yat bişe olmamıştır" diye. Hatta son nefesinde kendisine tekme atmamı da istedi. Son isteğini yerine getirmeden olmazdı.




    Sevgili arkadaşlar siz askerlik bile yapmamışsınız belli. Askerde silah alınınca ilk öğretilen orantılı güçtür. Karşınızdakinin elinde silah yoksa ateş etmeyin sakın. Karışınızdaki saldırganda sopa varsa silahınızın kabzası ile vurun, bıçak varsa kasaturanızı kullanın. Eğer silah varsa silahınızı doğrultun. Ve asla ilk ateş eden siz olmayın. Eğer mecbur kalırsanız da sakın gövdesine ve başına ateş etmeyin, ayaklarına ateş edin.




    Hadi şimdi kendinizi düşünün.


    Sevgilinizle kafede otururken oldu ya tartışma çıktı aranızda, şiddetli tartışıyorsunuz. Hatta küfürler ediyorsunuz. Olsun demiyorum ama her insanın yaşayacağı şeyler.


    Sonra biri bıçak çekip size geliyor ve "lan adam mısın gücün kadına mı yetti" diyor. Doğal olarak, her erkek, kadın, insan gibi karşılık verirsiniz değil mi?


    Sonra bu kişi sizi kalbinizden bıçaklıyor. Çünkü erkeklik yaptı ya az önce, elindeki bıçağa güvendi ya, yumruğu yiyince sapladı bıçağı. Elinize, kolunuza, bacağınıza değil, direkt kalbinize.


    Burada maktul siz değil abiniz, babanız da olabilir.


    Akabinde hemen feministler tarafından sizin kadını dövdüğünüz yalanı ortaya atılıyor. Yetinmiyor katili övmek için tıp öğrencisi deniyor. Çok iyi insandı, karıncayı bile incitmezdi diye methiyeler diziliyor.


    Ama bir bir ortaya çıkıyor gerçekler. Katilin hiçbir üniversitede kaydı bile yok, tıp değil kamu yönetimi bile okumuyor, çünkü yüksek öğretim öğrencisi değil, boş gezenin boş kalfası, yaşıtları 2. sınıfı bitirmiş 3. sınıfa geçmiş kendi cebinde bıçakla öldürecek birilerini arıyor.


    Yetmiyor tabi. Kadının darp raporu çıkıyor. Doktor raporuyla kadının darp ve cebir görmediği de belgelenmiş üstelik.


    Kadına şiddet uyguluyordu yalanı da çürüyor. Hiçbir şahit, ifade yok ki kadına şiddet uyguladığını doğrulasın. Zaten Kadir Şeker kendisi de ifadesinde sözlü tartışma olduğunu söylüyor.



    Feminist grupların kara propagandası ile okumaktan acizlerin memleketinde yargı baskı altında kalıyor. Ve müebbet cezası alması gerekirken en alt sınırdan ceza ve iyi hal indirimi alıyor. 7 8 yıl sonra sanki aramızda yeteri kadar katil yokmuş gibi bir tanesi daha salınacak.


    Arkadaşlar kadına şiddete değil şiddetin her türlüsüne hayır. Ama şiddete hayır diyip insanların kafasını kesemezsiniz.


    Ama x kişi hâlâ serbest.


    Onu salan hakimin ...... sen koyasın. O yanlış diyoruz, adalet istiyoruz zaten. Sen diyorsun ki bak orada yanlış var o zaman burada da yanlış olsun.



    O zaman hadi hep beraber kelle keselim. Nerede benim keleşim. Ak 47 silahım vardı askerde, çok severdim. İstiyorum onu, önüne geleni tarıcam. Kadın hakları falan deriz ne olacak?





  • Öncelikle yerin'de bir karar hatta az bile olmuş bir insanı öldürüp sonra yerde yatarken tekmeleyip sonrada hiç birşey olmamış gibi evine gidip hayatına devam etmek sosyopatlık örneğidir normal psikoloji'de olan bir insan bunu yapmaz ayrıca kadir ceza aldı artık kimse kadınlara yardım etmez diyen erkekler var bu zamana kadar sadece kadir mi yardımcı oluyordu yada kadir bunu yaptı diye sizde mi örnek alıp yapıyordunuz ? saçma saçma konuşmanın manası yok bir canlıya hangi şekilde ne olursa olsun yardıma ihtiyacı varsa yanında olacağız ama bir sosyopat katili kahraman yapmayacağız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay anadini. Böyle bir haberi ilk kez görüyorum. Sosyak medya gerçekten çok aldat

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen git kasten adam öldür 12 yıl al. Adalete bak. İstanbul Sözleşmesi bakalım daha ne belalar açacak bu ülkenin başına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala daha katili savunanlar var.Yahu bu katilin içeri atılmasında en önemli etken lafta kurtarmaya çalıştığı kadının kendi ifadesi.Nedense hiçbir feminazi ve meriç buna dikkat çekmiyor.Sanki mahkeme kadını koruduğu için ceza vermiş gibi konuyu çarpıtıyorlar.Halbu ki mahkeme önce kadının ifadesini dikkate alarak böyle bir karar veriyor.Yani aslında bu katilin içeri girmesinden en büyük pay lafta kurtarmaya çalıştığı kadının kendisi aleyhine vermiş olduğu ifade ve şikayet.Nedense sosyal medyada bu hiç dile getirilmiyor.Zaten bunların amacı adalet vs değil.


    Kim ne derse desin.Mahkeme isabetli bir karar vermiştir.Darp gördüğünü iddia ettiği kadının ifadesi de ortadadır.Dahası kadının geçmiş olduğu sağlık muayenesinde de kocasından kaynaklı bir darp izi rastlanmamış.Yani ortada bu katilin iddia ettiği gibi bir hayat memat meselesi yok.Aklınca gidip poliscilik oynamaya kalkmış akabinde silahsız bir insanı öldürmeye tasarlanmış bir bıçakla tam kalbinden bıçaklayarak soğuk kanlı bir şekilde öldürmüş dahası adamı öldürdükten sonra evine gitmiş ve hiçbir şey olmamış gibi uyumaya çekilmiş.


    Eğer bu katil iddia ettiği gibi nefsi müdafaa nedeniyle adamı öldürmüş olsaydı kaçmaz orada polisleri beklerdi.Ancak polisler gelmeden olaydan yerinden kaçıyor.Çünkü kendisi de bilerek ve kasten adamı öldürdüğünü biliyor.Kimse bu katili masum göstermeye çalışmasın.





  • Oldu. Almayacak miydi? Adalet anlayışınıza şaşıyorum. Önüne gelen adam öldürsün o zaman. Bence az bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp fakültesini okumak için dersaneye giden... diye başlıyor haberler. Güler misin ağlar mısın?

  • kadın tokatlayan hanzolar cezayı az bulmuş. ama ne olur ne olmaz biri gelir size yine gömer okadar umutlanmayın.

  • Ben hala anlamış değilim Kadir şeker ifadesin'de KADINA ŞİDDET OLMADIĞI söylemiş dövüldüğü ima edilen kadın ŞİDDET GÖRMEDİĞİNİ söylemiş darp raporların'da KADINA AİT HİÇ BİR DARP izine rastlanmadığı resmi belge ile açıklanmış ve hala bizim insanımız o kadar B12 eksiği yaşıyor ki bu olayı kadına şiddet olayına çevirip çocuğu kahraman yapmaya çalışıyorlar kadir şeker 12 yıl hapis cezası aldı  bakın olay içerisin'de herkesin aynı cümlesi KADINA ŞİDDET UYGULANMADIĞI bunu anlayacak kapasiteniz var ise o zaman bunun bir cinayet davası olduğunu kadına şiddet davası olmadığını anlayın artık birde meyva bıçağı taşıyordu dediği bıçak Columbia Company Fst-1111D modeli bıçak resmini ekledim bu bıçak meyva bıçağı diyenlere'de ayrıca gözlük almak lazım


    kadir şeker 12 yıl hapis cezası aldı




  • Incelleri takmayın.Kendi anaları şiddete uğrasaydı sokakta ne yaparlardı diye sorun.



    kadir şeker 12 yıl hapis cezası aldı
  • Meriçler damlamış yine. Bir katili savunacak ne yaşadınız anlamak güç. Ben olaya sevindim şahsen bir barzo hapise diğeri mezara. Keşke hepsi birbirini böyle temizlese.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.