|
genelde hiç bahsedilmez bundan, zaten hep erkeğin itici davranışlarından bahsedilir ilişki veya flört süreçlerinde. kadınlarla ilgili de trip kapris vs davranışlardan bahsedilir bazen ama başka itici bir davranışları daha var var, ki bu davranış da erkeği karşısındakinden acayip soğutur, sonra ilgi gösteren erkek niye birden pat diye kayboldu diye şikayet ederler. davranış ise şudur; genelde tanışma/flörtün ikinci veya üçüncü günü şöyle mesajlar başlar: ya falanca adam bana dm'den yürüdü, iş yerinde bizim müdür var bana yürüyor, yolda giderken arabanın teki bana korna çaldı, mekanda otururken biri geldi tanışmak istedi tersledim, bana çok komik yürüme dm'leri geliyor, (dm'den gelen mesajların ss'sini atar bir de)... hepsi anlaşmış gibi ikinci günden itibaren kendisine asılan, yürüyen erkeklerden sürekli ama sürekli bahsedip duruyorlar, hepsinde aynı bu klasik davranış var. bana ne kardeşim sana asılan yürüyen tiplerden? bir iki kere olsa neyse sürekli artık sürekli sürekli sürekli bu konuyu açıp duruyorlar. amaç ne yani kıskandırmak falan mı? ya da bizim "vay alçak yaaaa nasıl sana yürür nasıl sana asılır" diye hiddetlenmemizi mi bekliyorlar? sizin de flört esnasında başınıza geliyor mu bu tarz davranışlar? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı