Şimdi Ara

Kadınların flört aşamasında sergilediği en itici davranışlardan biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genelde hiç bahsedilmez bundan, zaten hep erkeğin itici davranışlarından bahsedilir ilişki veya flört süreçlerinde. kadınlarla ilgili de trip kapris vs davranışlardan bahsedilir bazen ama başka itici bir davranışları daha var var, ki bu davranış da erkeği karşısındakinden acayip soğutur, sonra ilgi gösteren erkek niye birden pat diye kayboldu diye şikayet ederler.

davranış ise şudur; genelde tanışma/flörtün ikinci veya üçüncü günü şöyle mesajlar başlar: ya falanca adam bana dm'den yürüdü, iş yerinde bizim müdür var bana yürüyor, yolda giderken arabanın teki bana korna çaldı, mekanda otururken biri geldi tanışmak istedi tersledim, bana çok komik yürüme dm'leri geliyor, (dm'den gelen mesajların ss'sini atar bir de)...

hepsi anlaşmış gibi ikinci günden itibaren kendisine asılan, yürüyen erkeklerden sürekli ama sürekli bahsedip duruyorlar, hepsinde aynı bu klasik davranış var. bana ne kardeşim sana asılan yürüyen tiplerden? bir iki kere olsa neyse sürekli artık sürekli sürekli sürekli bu konuyu açıp duruyorlar. amaç ne yani kıskandırmak falan mı? ya da bizim "vay alçak yaaaa nasıl sana yürür nasıl sana asılır" diye hiddetlenmemizi mi bekliyorlar?   kıskanmak yerine derin bir soğuma hissi geliyor böyle muhabbetler açılınca direkt olarak kesiyorum muhabbeti.

sizin de flört esnasında başınıza geliyor mu bu tarz davranışlar?

• Cagımızda uygulamalarda falan pek cok ayar var. Kapatırsan kımse dm den yuruyemes mesaj atamaz. Baktın tanımadın engellersin. Yani yurumemelerini istiyorsan cozum var. Ama yuruyorlar diyorsan yürümelerini istiyorsundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

oyuna gelmeyin, hiç bir sözlerine inanmayın - ağzını açtığı anda yalan yaparlar zira.  

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Çoğu insan sevilmenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyor. Pek çok kadın da toksik bir davranış olan kıskançlığı sevginin göstergesi olduğunu düşünüyor, karşısındakini kıskandırdığı zaman kendisine ilgi gösterdiğini zannediyor.

Benzer başka davranışları da var. Mesela kendisine para harcadığın zaman ona ilgi gösterdiğini zanneden kadınlar...

Flört aşamasının, ilk buluşmaların amacı bu insanları bulup ayıklamak. Kendisine bol şans dileyin, kibarca iletişimi kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hayır bir de bi iki defa da değil, günlerce bu muhabbeti yapmaya devam ediyorlar. her gün başka biri asılıyor bunlara.

bir de dediğin gibi, çabalayan erkek diye saçma sapan bir şey uydurmuşlar. çabalayan erkek dedikleri, bunlara para döken, mekanlarla hediyelerle kesenin ağzını açıp para akıtan, kadın haksız olduğu halde ondan trip yiyip bir de onun gönlünü alması beklenen  erkek türü.

• sahafiec kullanıcısına yanıt

söyledikleri gerçek olsa ne çıkar, bu muhabbeti yaptıkları an direkt muhabbeti kesip uzaklaşıyorum. işin tuhafı neredeyse bütün kadınlar anlaşmış gibi hep aynı aşamada aynı şekilde bu muhabbeti dillendiriyorlar.

Muhtemelen de asılıyordur, inanırım. Fakat bu ilişkinin başında karşındakine anlatacağın bir konu değil. Bu ayrımı yapamıyorlarsa bir sorun vardır diye düşünürüm ben. İlişkinin başında karşımızdakini etkilemeye çalışıyoruz, daha şimdiden böyle hareket eden biri kim bilir ilişki rutine bağlayınca nasıl davranır.

İlk mesajımda da dediğim gibi. Kibarca reddedip keyfinize bakın. Dünya üzerinde sınırsız sayıda kadın var, kimseyle uğraşmak zorunda değilsiniz.

kadınlarda genel olarak bir olgunluk problemi var ne yazık ki. gerçekten uğraşılmaz hiçbiriyle.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.