Şimdi Ara

Kadınlardaki galaxy note 2 çılgınlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26


    quote:

    Orijinalden alıntı: bz9ai

    arkadaşım size ne ya.

    her şey bitti bunun yorumu mu kaldı.sana ne note 2 kullanıyorsa, 3310 kullanıyorsa.stok rom kullanıyorsa baba rom kullanıyorsa 20 giga pixel kamerası varsa SANA NE?


    aslında kızdığımız şey pahalı telefon almaları değil, bilinçsiz tüketim.
    millet bakkaldan ekmek alır gibi telefon almaya başladı.Şimdi de böyle bir manyaklık türedi, alınan telefonlar ucuz da değil, 1000 liranın üstünde telefonlar genellikle.
    hal böyle iken ülkenin %95 i fakirlikten ve vergilerden şikayetçi.Ya bu ülkede fakir yok yada herkes kafayı telefonla bozmuş

    bak orası çok ayrı bir konu ki konuyu açan arkadaşımızın onu düşünmediğine eminim.ki yanlış sonuca vardım diye düşünüp tekrar baktım ki yanılmamışım.

    buradaki asıl konu konu sahibi arkadaşın milletin keyfine burnunu sokmaya çalışması.yahu hanım görmüş beğenmiş almış telefonu.veya birinden hediye geldi.o kişi o telefona sahipse istediğini yapar.ister her tarafını kılıfla kaplar, ister ekranı kırar, ister sadece müzik dinlemek için kullanır.başkalarının keyfine burnunu sokmaya ne meraklı milletiz arkadaş.sanki kafasına silah tutmuşlar da elalemin telefonda ne yaptığına bakıyor.bakmazsan görmezsin bu kadar basit.benim kızdığım nokta burası işte.herkes herşeye burnunu sokmaya çalışıyor.kişi o telefonu aldıysa istediğini yapar o kadar.benim kızdığım nokta burası işte.

    kapitalizme gelirsek.

    ben içimden kızıyorum milletin bu kadar para savurmasına.şimdi yukarıda söylediklerimle tezat olacak fakat kişinin parayı istediği gibi kullanması ile kapitalizme kullanması arasında çok fark var.yahu benim aklım almıyor insanlar bu telefonlara nasıl bu kadar para verebiliyorlar.bak en son samsung s4 için herkesi meraklandırdı.büyük ihtimal yine ufacık işlemci ufacık ram artırdılar deli gibi satacaklar.her zaman böyle bu.millet de her seferinde gidip alıyor.kapitalizm popülizmden besleniyor zaten.apple cihaz almak popüler çünkü bazılarının gözünde.ortamlarda havan oluyormuş..

    bir de bu telefonunu savunanlara hastayım.yetmiyor mu diyorum, niye sürekli yeni modelini alıyosun diyorum; bunun rami işlemcisi öncekine göre daha yüksek ayrıca sırt kaşıma aparatı var bilmemne bilmemne.sanırsın adam telefonda nasa programlarını çalıştırıyor.

    bak bazı şeyleri birbirine karıştırıyorsun.istediğin kadar zengin ol yine bu vergiler hak ettikleri bir seviyede değil.devlet sana ne hizmet veriyor da yüz katını geri alıyor? isyan da edemiyoruz gerçi de; zamları döşeyip kendilerine gemicik, arsa vs alıyorlarsa öyle vergiye tüküreyim ben.




  • Olur mu abisi.Feysbuka giriyolar ya. Uvv beybi
  • Çünkü büyük ekran olduğu için göze batıyo ve bi telefona 2000 tl verdiğini göstermek istiyo geçen kızın telefonu aldım telefonda hiç bişi yok gelmiş bana hani bunlara uygulama iniyodu diyo hemen benim hesaptan bi facebbok,twitter uygulaması çektimde kız sevindi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeğim,Lumia 920 kullanıyorum.Çantaya koymuyorum,elimde taşıyorum.Dolmuşta yalnızca müzik dinlemeyi tercih ediyorum.

    Çünkü dolmuştayım.Tabi müzik dinleyeceğim.Tabi çantaya koymayacağım.(Gerçi çanta taşımıyorum da cep diyelim.)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.