Şimdi Ara

Kadınlara harcanan emek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bomboş bir şey arkadaş, görüyorum internette çevrede kadınları hediyelere altınlara takılara boğuyorlar.

Aslında hiç gerek yok çevremde de kendimde de gördüğüm kız seni seviyorsa parkta taşa otur yine geliyor ama sevgi yoksa yok pırlanta al yok yüzük al diye başlıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam çok yaşanan ve benim bile birkaç örneğini gördüğüm bişey: üniversite birinci sınıftan kızla sevgili oluyo çocuk, 4 sene kızla çıkıyo ediyo, her akşam telefonda 3 saat kız konuşuyo erkek dinliyo (2013'lere kadar böyleydi yani akıllı telefonlar ve sosyal medya pek yaygın değildi buyüzden her kız kendine bi enayi bulup her gece 3 saat telefonla görüşürdü) dünya kadar maddi-manevi masraf ve zaman masrafı yapıyo erkek, ve bu süreçte kızdan tek bi cinsellik alamıyor olduğu hâlde başka bi kızla da görüşmüyo çünkü görüşse aldatmış sayılacak (halbuki ne aldatması yani kız bi yatırım yapmamış cinsellik vermemiş nikah yok çocuk yok hiçbir şey yok tüm yatırımı erkek yapıyo) bu süreçte kızın ailesiyle bile tanışık durumda bizim erkek. mesela kızın babasına baba diyo (neden baba diyon lan kız sana bişey vermedi ki)

en son mezun oluyolar. kız diyo ki ben ayrıldım hadi bye. gidiyo yedekte tuttuğu birini oyuna alıyo onla evleniyo kız.

bizim erkeğe öğüt verenler de bu durumun normal olduğunu, kızın evli olmadığı sürece ayrılmaya hakkı olduğunu söylüyorlar.

bizim aptallaştırılmış erkek de gidip başka kız arıyo.

böyle salak bi düzen. ve bu sadece Türkiye'de var. başka hiçbir ülkede kızlar erkeğe hiçbir şey vermeden erkekten böyle birinci sınıf kılçıksız hizmet alamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 27 Mayıs 2025; 3:38:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

o da kaşınmış

bi kadın 3 ay içinde vermiyorsa kaçın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Bu anlattığım durumda sorun erkekte yalnız kızda değil. Kendine saygısı olmayan bir erkek anca bu durumu bu şekilde kabul eder. Türkiye de bu gruptan çok fazla var. Yalnız kalmaktansa somuruldukleri bir ilişki içinde bulunmayı yegliyorlar.

• ne emeği ya. kızla ilk buluşmada kız hesabı ortak ödemek yerine bana ödetse o kızla bir daha hayatta görüşmem.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Böyle konuşan biriyle kızlar da bir daha görüşmüyor zaten. Paraya bu kadar önem vermeyin, para harcaman içindir. Ortama, duruma, buluşmanın gidişatına göre hareket edin, bu kadar katı olmayın.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

kızlarla buluşabiliyor musun bari?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çağrı Ergünyoutube
    ERKEKLER SEVMEYİ BİLMİYOR DİYENLER UTANIR MI? #hype #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/5Q-dgo5rrjs?si=tPN9GtsVE72cjoH6

• Evrimsel iç güdüsel davranış. İç güdüsüyle davranan insan örneği. Kadınlara harcayacağın vakti git oyun oyna, film izle. İnsan kendi kendine yetebilmeli. Kıza ihtiyaç yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • idontremember kullanıcısına yanıt

buluşabiliyorum ama buluşmamayı tercih ediyorum.

• Kendisine verilen değeri anlamayan kadın eninde sonunda kaybetmeye mahkumdur. Nedeni çok basittir. Ev kurulabilecek erkek sayısı az ve kadınlar ileride bunu görüyorlar.

Geçmişlerinde ihanet ettikleri erkekleri arar oluyorlar, evlilik dönemlerinde kimse yüzlerine bakmayınca 30 yaş krizleri baş gösteriyor.

Sadık olmadıklarının bedelini, ömürlerinin geri kalanında ya aldatılarak veya evde kalarak ödüyorlar.

O nedenle değer kıymet bilen kadınlara saygım vardır. Ancak ilişkisini değersiz, seven erkeği değersiz hale getirip kendisini değer görmeyecek elemanlara teslim ettiğinde iş işten geçmiş oluyor.

Gözü dışarıda olanı harcarlar. Önemli olan iki kişinin arasında saygı ve sevgiyle ilerleyen mahremiyet duvarlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Mayıs 2025; 13:45:3 >
  • _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Kapitalizmin sunduğu sosyal medyanın yönlendirdiği basmakalıp aşk ideallerine sahipler de ondan.

Elbet aklı başında olanlar da vardır da onlar da ya bizim gibi yalnızlıktan kafayı yemiştir ya da akılsız birinin yanında hayatını heba ediyordur.

• Nick7658 N kullanıcısına yanıt
    Ben buna tam katılmıyorum kıza ihtiyaç var ama sana hiç bir faydası olmayan seni duygusal veya maddi sömüren kıza ihtiyaç yok %95i de böyledir.

• William0 kullanıcısına yanıt
    Bir erkek yalnız kalabilir ancak kadın yalnız kalamaz.

Erkeklerin yükünü anlayamazlar öyle bir kapasiteleri yok.

Kapitalizmde bunu iyi bildiği için erkekleri ezerek kadınları tanrısal varlık gibi ön plana çıkarıyor.

Fakat olan şey ise mahremiyetleri ve kurabilecekleri yuva potansiyelleri yok oluyor.

Teşhircilik sadece tatmin aracıdır içi boştur.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Yalnız kalabiliyorlar hocam emin ol çook nadir rastladım ama rastladım. Tabi mecburiyetten değil kendi isteğiyle yalnız kalıyorlar.

• William0 kullanıcısına yanıt
    O yalnızlık değildir, en kötü etrafında bir iki kişi tutarlar sırf muhabbet etmek için.

Erkeklerin yalnızlığı daha ağırdır.

• Kadınlar neden boş erkekler yerine evli adamları ayartmaya çabalarlar hiç düşündünüz mü?

Aslında basit bir nedeni vardır, kadın der ki bu adam olmuş onu ben kapacam. Kapılsa bile yuvasını bozacam derler.

Kadınların arasında böyle saçma ve komik bir yarış vardır yazılı olmayan. Sebebiyse yaratılışları gereği zayıf olmalarından kaynaklıdır.

Bir erkek her şeye katlanabiliyor, kadın katlanamaz kolay kolay.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.