Şimdi Ara

Kadınlar yüzünden pilot olamayacak olmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır kadınlar bana zulmetti, ünideyken bu yüzden depresyonlara girdim ve psikiyatriste gittim sakinleşmek için

bugün pilotluk için sağlık raporu almaya gittim, tüm test sonuçlarım normal çıktı vücudumun her yeri sağlam, ama psikiyatri kayıtları gözüktüğü için başhekim onaylamadı, yapıcı konuştu düzgün birine benziyorsun ben de antidepresan kullanıyorum ama havacılıkta kurallar var 2 hastanenin daha onayı lazım onlar onaylarsa ben de onaylarım dedi ama raporu alabileceğimi sanmıyorum alsam bile hiçbir havayolu kabul etmez raporda bilgisi verileceği için

@hamza5806 @Kassady @PunisherLord

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mazarat Alinin sağ kolu vs Hamzanın sol...

• Hocam sen calismiyo muydun nasil gittn eapora

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt

ona mı takıldın, izin aldım

• Abooo kötü olmuş lan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bebekken kafa üstü düşmüş herhalde.

• Kadınlar ne yaptı zulm etti ve nasıl depresyona soktu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zavalli misiniz kardeşim kadınları geçtim erkek de olabilir sana neden iyi davransın ki. Her insanın kendisi dışında kimsesi yoktur. Depresyon ise genetik gelen bir rahatsızlıktır tabi büyük bir travma geçirmediyseniz.

Herkesin hayatı aynı değil ben kadinlardsn değil erkeklerden çok laf çektim o yüzden de benim öz saygım bitmişti ama insan gördükçe anlıyor ki hayatta üzülmeye değer bir şey yok birisi seni sevmiyorsa sen de onu sevme miktiri çek. Ayrıca dediğim gibi depresyon genetik bir rahatsızlık kendi muhtaçlığını baskasina bulamazsın. İncel veya nice guy gibi davranmanın kendine hiç faydası olmaz.

• Hocam lisans nasıl almayı planlıyorsunuz? Merak ettim ben de ilgileniyorum biraz.

• Blitz. kullanıcısına yanıt

cadet

• Hocam hangi okul, ne kadar para veriyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.