Şimdi Ara

“Kadınla tokalaşmak ateş tutmaktan daha korkunç” diyen rektörün tokalaşma görüntüsü çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • “Kadınla tokalaşmak ateş tutmaktan daha korkunç” diyen rektörün tokalaşma görüntüsü çıktı


    Facebook hesabından yaptığı paylaşımda 'yabancı bir kadınla tokalaşma için ‘ateş tutmaktan daha korkunç’ ifadelerini kullanan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün bir kadın ile tokalaşırken görüntüsü ortaya çıktı. Rektör Gönüllü, tepkilere neden olan paylaşımın ardından bugün yaptığı yazılı açıklamada, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu zamanda lüzumsuz bir meşguliyete sebep oldum" dedi.

    Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün, Facebook hesabından önceki gün yaptığı “Yabancı bir kadının elini tokalaşmak için tutmak ateş tutmaktan daha korkunçtur” ifadesini içeren paylaşımı tartışılırken, bir kadınla tokalaşma görüntüsü ortaya çıktı.

    Gönüllü'nün fotoğrafını Hürriyet'teki bugünkü köşesinden paylaşan Ahmet Hakan, "Meğer Adıyaman Üniversitesi Rektörü kadın eli sıkıyormuş... Bu fotoğraf son anda geçti elime... Rektöre bir ayeti hatırlatmak isterim. “Niçin yapmadığınızı söylüyorsunuz?” yorumunda bulundu.

    "LÜZUMSUZ BİR MEŞGULİYETE SEBEP OLDUM"

    Rektör Prof. Dr. Gönüllü bugün yaptığı paylaşıma ilişkin yeni bir açıklama da yaptı. Toplumun farklı yönlere çekeceği paylaşımları yapmamaya dikkat edeceğini belirten Prof. Dr. Gönüllü, kişisel Facebook hesabından şu paylaşımı yaptı:

    "Sosyal medyada, özellikle Twitter ortamında kalitesiz ve çirkin yorumlara maruz kaldım. Esasen, niyetim insanları incitmek değildi. Olmaz da. İyilik düşünenlere de teşekkür ederim. Yanlış anlaşılacak bir konuydu. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu zamanda lüzumsuz bir meşguliyete sebep oldum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm insanların iyiliğini amaçlayan eğitim- öğretim işleri ile meşgul olup, sosyal medyada bulunduğumda üniversite çalışmalarımla ilgili paylaşımlara ağırlık vereceğim. Toplumun farklı yönlere çekeceği paylaşımlar yapmama yönünde azami dikkat sarf edeceğim."

    Kaynak



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.