Şimdi Ara

Kadının Sesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oh ya şu salak programdan kurtulduk yahu! Herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar!
  • geçende kadının sesinde Yasemin Bozkurt yaşlı bir amcayı evlendirmeye kalkmıştı.İki tane genç süslü sosyetik kadın da evlenmek için rekabete kalkışmışlardı.Hiç utanmıyorlar mı bu insanlar ya.Adam da doğru düzgün konuşmayı bile beceremiyor.Yok fındık tarlası varmış kadının orda fındık toplaması lazımmış..Dalga geçiyorlar resmen.Salak salak şeyler..Bir de kendilerini toplumsal problemi çözmeye kalkan ciddi programlar olarak tanıtırlar.Kendileri başlı başına bir problem.Biri gelir kocamı kaybettim bulamıyorum, der biri gelir nüfusum yok doğduğumdan beri der.Bir sürü gerzek,ilginç tipi özenle seçip,sergileyip üzerinden para kazanıyorlar.Hiç aklı başında bi tipe rastlamadım ben şimdiye kadar.Zaten programa çıkanların çoğu sorununu çözmek için değil,sorunu olduğu insanı millete rezil edip intikam almak için çıkan hasta tipler.Aslında bu bakımdan oldukça eğlenceli programlar geliyor bana.Ama bu gözle izlemeyen insanlar olabileceğini düşündükçe ve insanların problemlerinin çözümlerini bu programlarda aradıklarını düşündükçe içim sızlıyor.
  • arkadaşlar birde şöyle düşünün: kaldırılan programın yerine ne koyarlar???
    düşünmek bile istemiyorum artık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: casperrrrrr

    geçende kadının sesinde Yasemin Bozkurt yaşlı bir amcayı evlendirmeye kalkmıştı.İki tane genç süslü sosyetik kadın da evlenmek için rekabete kalkışmışlardı.Hiç utanmıyorlar mı bu insanlar ya.Adam da doğru düzgün konuşmayı bile beceremiyor.Yok fındık tarlası varmış kadının orda fındık toplaması lazımmış..Dalga geçiyorlar resmen.Salak salak şeyler..Bir de kendilerini toplumsal problemi çözmeye kalkan ciddi programlar olarak tanıtırlar.Kendileri başlı başına bir problem.Biri gelir kocamı kaybettim bulamıyorum, der biri gelir nüfusum yok doğduğumdan beri der.Bir sürü gerzek,ilginç tipi özenle seçip,sergileyip üzerinden para kazanıyorlar.Hiç aklı başında bi tipe rastlamadım ben şimdiye kadar.Zaten programa çıkanların çoğu sorununu çözmek için değil,sorunu olduğu insanı millete rezil edip intikam almak için çıkan hasta tipler.Aslında bu bakımdan oldukça eğlenceli programlar geliyor bana.Ama bu gözle izlemeyen insanlar olabileceğini düşündükçe ve insanların problemlerinin çözümlerini bu programlarda aradıklarını düşündükçe içim sızlıyor.


    rezil olacak birşey yapmışsa varsın rezil olsun hatta daha beter olsun.Bahsettigin evlendirme sacmalıklarının yanında o kadar rezil olaylar gündeme geliyor ki donup kalıyosun.Cocuk yaşta evlendirilip cocuk yapmaya zorlanmış insanlar, akrabaları tarafından tecavüze ugramış kızlar kadınlar,... buna benzer birsuru rezillik gündeme gelip bu tür yanlış davranışları sergileyenler seyreden binlerce insana teşhir ediliyordu.Bundan sonra olmayacak ve bu zamana kadar bazı şeyleri aşamamış [töre cinayeti uygulamasından basediyorum bu arada] geri kalmış yurdum insanı da yaptığı yanlışları sürdürmeye devam edecek herhalde.
    kadının sesi ne bu tür olaylara çözüm getiriyor gibi bir statü yuklemek elbette dogru degil ancak bu program bazı arızaların gündemde yeralmasında en önemli uygulamalrdan biri idi sanırım.Artık digerleri de kapatılır ve yurdum insanı iyice kaderine terkedilir ne güzel dimi!?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulReaver -- 19 Mayıs 2005, 0:16:10 >
  • Bir de izlediniz mi bilmiyorum.Zaga'da da gösterdi.Programa konuk olan kadın, yıllardır görmediği oğluna kavuşacak.Serap İzgü kadına soruyor "şimdi görseniz tanır mısınız?" diye.Kadın gözü yaşlar içinde "tanırım herhalde" diyor.Neyse kapı açılıyor içeri bir çocuk geliyor "işte oğlunuz karşınızda" diyor.Kadın çocuğun,boynuna atlıyor,bayılıp kalıyor.Sonra kadına "o sizin oğlunuz değil,bu bir testti" diyorlar.Artık siz düşünün hangi amaca hizmet ettiğini bu programların.
  • OHHHH YEAHHHH BABY KURTUKDUK HELE ŞÜKÜRRRRRRRRRRRRR......
  • NE LANET NE BOKTAN PROGRAMLAR BUNLAR YAV.. AHA O SERAP EZGÜMÜDÜR NEDİR VALLA GIRTLAĞINI SIKASIM GELİYOR. ORAYA ÇIKAN PEZEVENKLERDE NE DİYE ÇIKIIYOR ANLAMIYORUMKİ HEPSİ SÜLALECEK REZİL OLUP GERİ GİDİYOR. ŞİMDİ ORAYA ÇIKANADA SORMAK LAZIM. ELİNE NE GEÇTİ GAVATT.
  • PROGRAMDAN ÖTE BİZİM MİLLETİN BEYNİNİN DEĞİŞMESİ LAZIM KADINI OĞLU VURMUŞ SEBEP TV YE ÇIKIP AİLEYİ REZİL ETMİŞ SONUÇTA KADIN DERDİNİ ANLATIP EVİNE DÖNÜYO ŞÖHRET OLMAYA GELMEMİŞ
    BEYİNLERİNDE Bİ SORUN VAR MİLLETİN PROGRAMIN KALDIRILMASIYLA ÇÖZÜLECEK BİŞEY DEĞİL
    PROGRAM YOKKENDE ADAM KARISINI ÖLDÜRÜYODU ŞİMDİ DE ÖLDÜRÜYO SEBEPLER HEP AYNI YASEMİN BOZKURTA DEĞİL YAN KOMŞUYADA ANLATSA ADAMIN VURACAĞI VARSA VURUR CAHİL İNSANLARIN YEMESİ LAZIM PROGRAMLARDAN ÖNCE NEYSEKİ KADIN YAŞIYO CEZAYI ALAN YAPTIĞI CAHİLLİĞİYLE YATACAK İÇERDE OLAN BİTEN BU BAŞKA BİŞEY DEĞİL HASTANE VE CEZAEVLERİ DOLUYO MEMLEKETİN EN ÜZÜCÜ ŞEKLİ BU BEYİNLER GELİŞMELİ EĞİTİM ŞART OLAYI
  • Kadının sesi yerine Adamın sesi programı yapsalar ne olur acaba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TuVNeRa

    Kurtlar VAdisi yüzünden ölenlerin sayısı daha fazla. Ama kimse kaldırılsın demiyor...

    son derece haklısın..
    kurtlar vadisini büyük bir zevkle izliyorum fakat özellikle öğrenciler ve cahil kesim büyük etkisi altında kalıyor artık okulda öğrencilerin kurduğu konseyler toplanıyor ve diğer sınıflar basılıyor dizideki kötü adamlar gerçek hayatta linç tehlikesinden dönerken karizmatik oyuncuların önünde eğiliniyor..

    yayınlandığı kanal rating beklentilerini en ön planda tutarak yayınına devam ettiriyor ayrıca pısırık yöneticiler ve RTUK medya karşısında etkisini gösteremiyor gerçekten yazıklar olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.