Şimdi Ara

'Kadına Şiddet' Abartılıyor Diyenlerin İzlemesi Gereken Bir Olay. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzlerken kan beynime sıçradı, hele benzer şeyleri yaşayan biri olarak o çocuğun nasıl olacağını çok iyi biliyorum.


    Bize denk gelmiyor, denk gelse söker takarız onu.


    Ammaa, "kocamdır yapar" ya da "onlar bize saldırdı" dendiği an orda işin rengi değişir işte.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Olaya apaçık ortada iken hala kadına şiddetten bahsediliyor. Olayı dikkatlice izlerseniz toplumun nasıl bir travmada olduğunu görürsünüz.

    Bu yaşanan ise olayın son kısmı. Şimdi idam edilsin. Kadına şiddete hayır. Cezalar yetersiz gibi zır zır konuşmalar olacak ve bir sonraki olay için beklenecek.

    Kimse çıkıp demeyecek ki insan nasıl bu hale geliyor. İşi bu hale getirmeden nasıl çözeriz nasıl biz bu hale geldik.
    Bu mesaja sadece benim 1 oy vermem ve alıntı yapmam çok karanlık bir durum değil mi? Demek ki kimilerimiz çok memnun bu görüntülerden ve sessiz sinsi pozisyonda kalmaktan zevk alıyorlar...

    Travma değil derin travma var...

    quote:

    Kimse çıkıp demeyecek ki insan nasıl bu hale geliyor. İşi bu hale getirmeden nasıl çözeriz nasıl biz bu hale geldik.


    AK Parti ve geçmişten günümüze yaptıkları, Roma'ya kadar gider o geçmiş...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zamanında babam sokakta birisi karısını döverken adamı dövmüştü arada bacağına çakı yemiş arabaya binince anlamıştı Allahtan kalıcı bir hasar felan kalmadı.

    Bundan 3 yıl önce yurt önünde bir arkadaşım karı koca kavgasını ayırmak istediğinde yüzüne sopa yemişti.Polis geldiğinde kadın ben şikayetçi değilim demişti.

    Yani ne kadar örnek gördüysem olaya müdahale eden her türlü zararlı çıkıyor.Burda boş hamaset yapıp müdahale etmeyene de ceza vermeleri lazım gibi şeyler zırvadan başka bir şey değildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 7 Mart 2021; 14:32:5 >
  • Bu haberlerde dikkatimi çeken şu: Erkeğin uyguladığı şiddet ballandıra ballandıra dile getiriliyor ancak bu davranışının sebebi ile ilgili hiçbir haberde tek satır yer almıyor. İstanbul sözleşmesi denen illet Türk aile yapısını bitirmek için hayata geçirilmiştir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupant kullanıcısına yanıt

    Bu davranışın ne gibi bir sebebi olabilir? Sebep belli adam şerefsizin teki ülkeye hiç bir faydası olmayan asalak serseri ve adalet olmadığı için korkusu da yok. Ufacık çocuğun önünde annesini bayıltana kadar dövmenin arkasındaki sebebi mi arıyorsun? Bir tane mantıklı olabilecek bir şey söyle. Mesela çocuğu sana göstermiycem mi demiştir kadın? O yıkımı yaşayan çocuktan hayır bekle şimdi sen. Hiç bir sebep bu rezilliği örtemez. Utanmadan bir de soruyorsun kardeş. Kendine gel.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupant kullanıcısına yanıt

    Kadın suçlu mesajı da geldiğine göre konuyu kapatabiliriz. Bu hareketin herhangi haklı bir sebebi olabilir mi yahu?


    Türk aile yapısı sanki çok matah bir şeymiş gibi yazmanız yok mu? Ben size Türk aile yapısını özetleyeyim, kadın evde oturur, çocuk bakar yemek yapar, adam da ne isterse onu yapar. Bu düzen bozuldukça da böyle tiplere batıyor.Ha bir de blok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 7 Mart 2021; 15:17:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Imp

    Ülkede her hafta böyle olaylar olup gündeme düşüyor, hala daha SJW SJW diye zırlayanlar oluyor. Yahu kardeşim sen Türkiyede yaşıyorsun Türkiyede. Ne sjw'sinden bahsediyorsun sen? A1 ingilizceleriyle internette alt-right trollerin paylaştıkları şeylerle radikalleşip feministlere falan sövüyorlar. ULAN SEN TÜRKİYEDE YAŞIYORSUN ALOOOOOOOO. BU ÜLKE SJW'LİKTEN 1 ÇEKİYORSA, KADIN CİNAYETLERİNDEN 1000 ÇEKİYOR

    Nedense liberallerde çok fazla "dışarıdan mesele ithal" derdi var. SJW, feminizm konuşulunca AKP'lilere bile rahmet okutacak haldeler.


    Videoya beş saniyeden fazla bakamadım, sesini de hiç açamadım. Çocukcağız da bayağı feryat etmiş sanırım. Umarım kadın tamamen iyileşir, çocuğun da psikolojisi düzelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ReaLGz kullanıcısına yanıt

    Çocuğuna amca diye yutturduğu sevgililerini çocuğuyla araya alıp aynı yatakta yatan ve aynı şekilde çocuğunu göstermediği halde kılını kıpırdatmayan bir sistemde ben her şeyi sorgularım. Bu adamın savunulacak bir tarafı yok. Ama basın yukarıda saydığım savunulamazları neden haber yapmıyor? Çünkü amaç Türk aile yapısını yıkmak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize ne?


    Kadın yardım isterse yardım edersin yoksa boş ver. Sonra sokakta kavga edip akşam yatakta duygusal birleşme yaşıyor çoğu çiftler..


    Darptan korkuyorsan yanında biber gazı taşı.

  • efendi erkek yerine böyle erkekleri tercih ederlerse böyle olur

  • Olay kadına şiddet olunca farklı bir boyuta geliyor. Canlıya şiddet olmalı. Her gün onlarca insan, hayvan şiddete uğruyor. Erkek, erkeğe şiddet uyguladığında da aynı cezai işlem devreye girmeli. Erkek diye herkes eşit güçte değil ki. Kimi erkek hayvan gibi güçlü, kimi erkek ise çelimsiz ve zayıf.
    Kaldı ki yorumlara bakıyorum, herkes zaten şiddeti savunuyor. Yok o kadını döven adamı dövemediniz mi, ben olsam şöyle yaparım, böyle yaparım. O adamın dayağı hak ettiğini düşünüyor yani. Eee o adamda o kadının dayağı hak ettiğini düşünüyor o zaman. Garip bir çıkmaz.
    İçim sızladı gerçekten o herif o kadına her vurduğunda. Kesinlikle ceza almalı ama o insanı o hale getiren olayda göz önünde bulundurulmalı. Özellikle şu namus meselesine çözüm bulunursa, erkek olsun kadın olsun, aldatan gerçekten ağır bir ceza alsa bu tip olayların ciddi anlamda düşeceği kanısındayım.
    Ne baktın birader deyip ortada sebep yokken adamı döven adam az ceza alıyorken, namussuzluk yapan kadını döven adam ise en ağır cezayı alıyorsa burada adaletsizlik var demektir.
    Sadece kadına şiddete değil canlıya şiddete karşıyım.
    İnanın bu durum cinayetleri daha da arttırıyor.

    He bu arada benim bahsettiğim namus örneğinin bu olay ile hiçbir alakası yoktur. Bu hanım belki ciddi manada mağdurdur, o ayrı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 7 Mart 2021; 16:8:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Specialist

    efendi erkek yerine böyle erkekleri tercih ederlerse böyle olur

    Kadınlar evleneceği kişiyi doğru seçmeli yazdım twitter da. Kızın teki beyinsiz, akılsız diye hakaret etti direk. Kızlarda az değil. Bunun erkeği kızı yok. İnsanlar gücü yetttiğince birbirini ezmeye çalışıyor. Şu kız büyük ihtimal 15 16 yaşlarında falandır benim profil resmimde var yaşım 27 olduğu gözüküyor ama bana hakaret edebiliyor oradan.

  • "Nedense liberallerde çok fazla "dışarıdan mesele ithal" derdi var. SJW, feminizm konuşulunca AKP'lilere bile rahmet okutacak haldeler." Olayı özetlemişsiniz hocam.

  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    80 milyonluk ülke. Böyle olayların yaşanmama ihtimali yok. Medya sürekli duygularımıza oynuyor. Kadınlar da duygusal varlıklar oldukları için hemen tuzağa düşüyorlar.

    Bizim bilmediğimiz, sesini duyuramayan o kadar çok insan vardır ki. Herkese her gün duyar kasalım o zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tubytube

    Bu mesaja sadece benim 1 oy vermem ve alıntı yapmam çok karanlık bir durum değil mi? Demek ki kimilerimiz çok memnun bu görüntülerden ve sessiz sinsi pozisyonda kalmaktan zevk alıyorlar...

    Travma değil derin travma var...

    quote:

    Kimse çıkıp demeyecek ki insan nasıl bu hale geliyor. İşi bu hale getirmeden nasıl çözeriz nasıl biz bu hale geldik.


    AK Parti ve geçmişten günümüze yaptıkları, Roma'ya kadar gider o geçmiş...

    Alıntıları Göster

    Bu tip bir mesajda özgecan için atmıştım yıllar önce idi. İdam edilmemeli özgecanın katili dediğim zaman ana avrat sövmeye kadar gelmişti olay ama bugün değişen şeyler var. En azından biri mesaja alıntı yapıyor.


    Biz de nasıl oluyor bilmiyorum ama olay şuan tamamen kadına şiddete hayır mantığında yürüyor. Halbuki oradaki kadın olmasının dışında bir insanın diğer bir insana yaptıkları var. Aman neyse ya kimsenin umurunda değil. Allah kimsenin başına vermesin diyelim.





  • Öncelikle kötü ve olmaması gereken bir olay olduğunu vurgulamak lazım.

    Haber bülteninde çiftin boşanmış olduğu ve çocuk görüşünde olayın meydana geldiği anlatıldı.


    Tecrübeli birey olarak bu ülkede 6284 sayılı yasanın kadınlar tarafından istismar edildiğine tanıklık ettim.

    İnanıyorum ki sosyal medya üzerinden boşanmış veya boşanma aşamasındaki kadınlar bir platform oluşturmuş ve eski kocalarına hep aynı taktik üzerinden yürüyorlar.

    Amaç ne olabilir peki?


    Elbette yegane ve tek amaç nafaka arttırımıdır:

    Bu ülkede kadın sigortalı bir işte çalışsa ve kira geliri olsa bile sabit ve dar gelirli erkeğe kadına nafaka ödeme zorunluluğu verilir. Bir çeşit evlenme cezasıdır bu.

    Erkeğin gösterdiği şiddet Mahkemede kadına ödenen nafakanın arttırım sebebidir.

    Boşanma aşamasında ve sonrasında erkek mümkün olduğunca uzak dursa bile kadın bu defa çocukları erkeğe karşı kullanır:

    [DHTUBE=





  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Yahu şu olayı bile haklı göstermeye çalışacak ne yaşadınız hocam? Mesajı tiksinerek okudum. Baş kötü bir olay falan yazmışsınız tepki çekmemek için ama yemedik.


    Ayrıca gelirler dengeliyse nafaka verilmiyor boşanma kararı sonrası, bilmediğiniz konularda konuşmayın.


    Tecrübeniz hangi alanda, biraz anlatın da aydınlanalım. Abuk subuk şeyler yazmışsınız yok kadınlar platform oluşturmuşta yok bilmem ne, yahu bir anneyi kızının önünde dövmekten bayıltıyorlar yazdıklarınıza bakın. Ne ara bu kadar vicdansız olduk?


    Son olara şiddet nafaka arttırım sebebi falan değildir, sadece tazminatı etkiler. Bu ne cehalet yahu, bir de anlıyormuş gibi yazmışta yazmışsınız.Hayır nafaka arttırımı sebebi olsaydı kadınlar bilerek ölümüne dayak mı yiyecekti, bu neyin kafasıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 7 Mart 2021; 18:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadın dövülüyor ülke ayağa kalkıyor, kalkmasın hukuk işlesin kafi.

    hayvan diri diri yakılıyor sosyal medya kaynıyor, kaynamasın hukuk işlesin kafi.

    erkek işkence görüyor, kimsenin umrunda değil, varsın umrunda olmasın hukuk işlesin kafi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Bu tip bir mesajda özgecan için atmıştım yıllar önce idi. İdam edilmemeli özgecanın katili dediğim zaman ana avrat sövmeye kadar gelmişti olay ama bugün değişen şeyler var. En azından biri mesaja alıntı yapıyor.


    Biz de nasıl oluyor bilmiyorum ama olay şuan tamamen kadına şiddete hayır mantığında yürüyor. Halbuki oradaki kadın olmasının dışında bir insanın diğer bir insana yaptıkları var. Aman neyse ya kimsenin umurunda değil. Allah kimsenin başına vermesin diyelim.



    Alıntıları Göster


    Bilinmemezlikler içinde yaşamaktan dolayı olaylara hiçbir zaman derinlemesine bakamıyoruz, öyle bir sistem kurulmuş ki sadece birilerinin gönlü hoş olsun cebi dolsun düzeni devam etsin diye oluyor bu olaylar, Kemalizm bile aynı şey, bir laf vardır yok birbirimizden farkımız biz Osmanlı Bankası'yız diye, işte bu olayların karanlık yüzünü görebilenler artık o bankada değiller 🤮🤮🤮

    Kadın öyle bir doldurulmuş, erkeğin de öyle boş bir vaktine denk gelmiştir ki adam da patlamış olabilir. Bırakın bir insanın böylesine karanlık işler çevirmesini bir kadın başka bir kadına bunu yapmamalı, inanın yalan söylemiyorum bazen bazı insanların yüzünde başkalarını görüyorum, genetik tüm pisliklerini başkalarına akıtıyorlar sanki, Allah bilir kadın kimle yatmamıştır ki yatmadığı erkeğin ablası annesi bunu yaptırtmıştır belki, olmaz mı demeyin, Romalılık budur 🤮🤮🤮

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.