Kadın dövüşçülerle ilgili bir sorum var
-
-
bjj bilmem de bj ile yenerler ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
My mama always used to tell me 'If you can't find something to live for,you best find something to die for.' -
Sen bu islere fazla kafa yorma, sağlık, zindelik ve estetik icin baleye başla
_____________________________ -
yağ oranı fazla kas oranı az sence dedigin isimleri az da olsa yenme ihtimali yok. sıfır direkt
_____________________________ -
Cok hızlı kılıc kullanan antalyalı biri prime tysonu yenebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Kendin başladında mı bana söylüyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mike Tyson yumruğu yedigi icin, konfüzyon yaşayan, MMA hayranı gencleri başlatıyorum baleye.
Önce bale ile ısınma yapıyoruz, sonra MMA öğretiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Kasım 2025; 11:49:44 >_____________________________ -
Arı gibi sokmk için once kelebek gibi uçmak gerekiyor dimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Evet ama onu diyen muhammed ali, footwork'ü kastediyor, kelebek gibi footwork yapiyor sonra ari gibi yumrugu patlatip beyin ziplamasi yasatirim diyor, footwork cok onemli yoksa dayak yersin. muhammed ali, agir siklet tabii o zamanlar kimse onun gibi cevik degil, cevik bir sekilde kelebek gibi ucarim diyor sonra da guclu yumrukla bayiltirim diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Kasım 2025; 13:18:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt